Artema Solid S A42440 Lavabo Bataryası Krom

1.240 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.240 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.320 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Artema Solid S A42440 Lavabo Bataryası Krom

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: uygunbatarya Satıcı Ünvanı: EVRE BOYA HIRDAVAT YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT NAKLİYAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383069430700001 Vergi Kimlik Numarası: 3830694307
    Bu ürün uygunbatarya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solid Lavabo Bataryası A42440

Ürün Özellikleri

  • Renk krom
  • Garanti Süresi 7 Yıl
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Yükseklik 65+ cm
  • Genişlik 20+ cm
  • Fonksiyon Mix Aç Kapa
  • Derinlik 15-20 cm
  • Çalışma Sıcaklığı 0-50 Derece
  • Çıkış Ucu Uzunluğu 0-10 cm
  • Spiral Durumu Yok
Geri Bildirim Ver

Artema Solid S Lavabo Bataryası Armatürü A42440

Kaliteli yapısı ve kullanımı ile en çok tercih edilen ürünler arasında yer alan Artema A42440 Solid S lavabo bataryası yerli üretimlerden biridir. Lavabo bataryası armatürleri arasında öncü olan bu ürün ile uzun ömürlü bir kullanım mümkün olur. Armatürlerini yenilemek ve avantajlı bir ürün tercih etmek isteyenlerin incelemesi gereken bir üründür. Krom renge ile standart bir kullanıma sahiptir. Montaj işlemleri de yine standart montaj ile yapılabilir. Uzun süreli garantisi de bulunan Artema Solid S lavabo bataryası armatürü farklı mekanların lavaboları için tercih edilebilecek özelliklere sahiptir. İhtiyaç durumlarına göre evlerde ya da işletmelerde kullanılabilir. Kullanım alanı fark etmeksizin uyumlu ve klasik modeller arasında yer alır.

  • Kararmayan Yapı
  • Yüksek Aç Kapa Kapasitesi
  • Uzun Süreli Garanti

Kaliteli ve Şık Görünümlü Lavabolar İçin Artema Solid S Lavabo Bataryası Armatürü A42440

Kaliteli ve Şık Görünümlü Lavabolar İçin Artema Solid S Lavabo Bataryası Armatürü A42440

Lavabolarda kullanılan armatürlerin kalitesinin ve kullanımının yanı sıra dikkat edilmesi gereken çeşitli özellikler de bulunur. Şık ve kaliteli görünüme sahip Artema lavabo bataryası Solid S-A42440 bu özellikleri ile tercih edilir. Zarif yapısı da tercih edilme nedenleri arasında yer alabilir. Lavabo bataryaları için dayanıklı yapısının yanı sıra dekorasyonları tamamlanması ve modern bir görünüme sahip olması da önemlidir. Artema Solid S lavabo bataryası armatürü A42440 bahsedilen tüm özellikleri taşıyabilen bir üründür. Uzun süre kararmadan ve paslanmadan kullanılabilme özelliği de bulunur. Bu nedenle de avantajlı görülür. Lavabo bataryaların belirli bir süre kullanımın ardından paslanma ve kararma gibi sorunlar ortaya çıkar. Artema lavabo bataryası bu sorunların tamamen ortadan kaldırılmasını amaçlayarak üretilen bir üründür.

Artema Solid S Lavabo Bataryası Armatürü A42440 İçeriği

Artema Solid S Lavabo Bataryası Armatürü A42440 İçeriği

Artema Solid S lavabo bataryası armatürü içeriği de önemlidir. Tek paket içerisinde ilgili parçaları ile kullanıcılara ulaştırılır. Sıcak ve soğuk olmak üzere iki adet su girişi bulunur. Bunun yanı sıra çıkış uzunluğu 115 mm olarak tasarlanmıştır. Buna ek olarak çıkış ucu yüksekliği ise 75 mm olarak görülür. Kolay bir şekilde takılabilen ve sökülebilen perlatörü bulunur. Metal para ile dahi söküp takılması mümkündür. Debi kısıcılı perlatör ile bir dakika içerisinde en fazla 9 litre su akışı sağlar. Tüm bahsedilen özellikleri ve içeriği ile tercih edilen bir lavabo bataryasıdır. Bahsedilen özelliklerine ek olarak 2,1 milyon açma ve kapama kapasitesi bulunur. 10 yıl garanti sunulan bir üründür. Artema Solid S lavabo + banyo batarya seti için gerekli işlemler amacı ile yetkili servis hizmeti de tüketicilere sunulur.

Artema Solid S Lavabo Bataryası Armatürü A42440 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Artema Solid S Lavabo Bataryası Armatürü A42440 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Artema Solid S lavabo bataryası A42440 lavabo bataryasına ihtiyaç duyanların tercih edebileceği üstün özelliklere sahip ürünlerden bir tanesidir. Kargo gönderim işlemlerinin de titizlikle yürütülmesi ile bataryalar kullanıcılara sağlam bir şekilde ulaştırılır. Artema Solid S lavabo bataryası özellikleri kullanıcılar için oldukça önemlidir. Kararmaz yapıya sahip olması, uzun süre kullanımı gibi konular ürünün öne çıkmasını sağlar. Bunun dışında ürün özellikleri de yine tüketiciler tarafından incelenerek ürün seçimi yapılır. Sizler de lavabo bataryasına ihtiyaç duyuyorsanız ve doğru bir ürün seçimi yapmak istiyorsanız Artema Solid S lavabo bataryası armatürünü inceleyebilirsiniz. Ürün özelliklerini detaylı şekilde incelemek, Artema Solid S lavabo bataryası armatürü yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerine de satın alım sırasında bakabilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.