Artema Solid S Eviye Bataryası - Döner Borulu - Krom

1.499 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.540 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.759 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.864,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Artema Solid S Eviye Bataryası - Döner Borulu - Krom

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYASYA YAPI Satıcı Ünvanı: ENGİN AYDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190464679
    Bu ürün AYASYA YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artema Eviye Bataryası Solid Eviye A42148 • Çıkış ucu uzunluğu 168 mm’dir.• Çıkış ucu yüksekliği 165 mm’dir.• 360° döner boruludur.• Mafsallı perlatör.• Özel debi regülatörlü perlatör sayesinde max. 9 L/dk su akışı sağlanmaktadır.• Kumanda kolu sağ veya sol tarafta kullanım için uygundur.• Bu ürünlerde tesisat ana girişine filtre takılması tavsiye edilir.• Armatürler için garanti süresi 10 yıldır (Elektronik lavabo bataryaları ve zaman ayarlı-dokunmatik lavabo bataryaları hariç). • Elektronik lavabo bataryaları ve zaman ayarlı-dokunmatik lavabo bataryaları

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Artema Solid S Eviye (Mutfak) Bataryası A42148

Artema Solid S eviye (mutfak) bataryası A42148 sade ve kibar tasarımı sayesinde küçük ve büyük tüm lavabo ve eviyelere uyum sağlar. Artema Solid S mutfak bataryası döner borusu ve hareketli başlığı sayesinde eviye yönünde kolayca hareket etme imkânı sağlar. Artema Solid S lavabo bataryası limitörlü özel kartuşları sayesinde su tasarrufu imkânı sağlar ve az miktardaki su miktarı ile maksimum kullanım sunar. Bozuk para ile kolayca çıkarılıp takılabilen perlatörü ile kolayca temizlenebilir. Kartuşta bulunan gri halka ile suyun vereceği maksimum ısı derecesi ayarlanır. Bu teknik özellikler sayesinde fazla sıcak su kullanımı engellenerek enerji tasarrufu yapma imkânı sağlanır.

  • Su Tasarrufu Sunar
  • Teknik Özellikler ile Maksimum Güç
  • Kolay Temizlenebilir

Artema Solid S Eviye (Mutfak) Bataryası A42148 Modelleri

Artema Solid S Eviye (Mutfak) Bataryası A42148 Modelleri

Mutfağını baştan sona yenilemek ve farklılık yapmak isteyen herkes küçük parça değişiklikleri ile mutfaklarda yeni ve modern bir görünüme sahip olabilir. Mutfak dekorasyonunda kullanılacak birçok Artema Solid S, farklı tasarımlarda, özelliklerde ve fiyatlarda ürünlerdir. Her mutfakta olması gereken bataryalar farklı modellerde ve özelliklerde üretilmiştir. Artema Solid S eviye bataryası, işlevselliği ve fiyat seçenekleriyle dikkat çeken bir üründür. Modeli ile dikkat çeken bu ürün ergonomik tasarımıyla da göze çarpar.

Artema Solid S Eviye (Mutfak) Bataryası A42148 Konforu Hissedin

Artema Solid S Eviye (Mutfak) Bataryası A42148 Konforu Hissedin

İşlevsel özelliklerinin yanı sıra modeli ve tasarımı ile dikkat çeken Artema Solid S batarya evlerin bütünlük sağlayan mutfak dekorasyonları ürünleri arasında yerini almayı başarmıştır. Modern tasarımı ve kullanışlılığı ile mutfağınıza şıklık katabilirsiniz. Artema S eviye ( mutfak) bataryası A42148 modelini tercih ederek mutfağınızı taçlandırabilirsiniz. Evlerinizde tek ya da çift özel musluk olmasına göre değişiklik gösteren batarya modellerini inceleyebilirsiniz. Artema Solid S ile mutfağınıza şıklık katarken aynı zamanda kullanışlı lavabo ortamına sahip olabilirsiniz. Gelişen teknolojik yenilikler ile mutfaklarınızda güvenle tercih edebileceğiniz bir üründür. Dünyanın en ciddi sorunlarından biri olan su sorununu en aza indirmek ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için su tasarrufu yapılmalıdır. Bu noktada gelişen teknoloji ile su tasarrufu yapmanın en pratik yolu kaliteli ve işlevsel su bataryası kullanımıdır. Bu noktada Artema mutfak bataryası çeşitlerini güvenle tercih edebilirsiniz.

Artema Solid S Eviye (Mutfak) Bataryası A42148 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Artema Solid S Eviye (Mutfak) Bataryası A42148 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Artema bataryalar işlevselliği ve tasarımı ile dikkat çeken ürünlerdir. Mutfak batarya fiyatları bataryanın türünü ve açma kapama, hareketli başlık, duvar tipi ve eviye tipi gibi modellerle birlikte, musluk işlevselliği ve su çıkış özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Sağladığı kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile tasarımları ile dikkat çeken bataryalar, renk ve model özelliklerine göre farklı fiyatlandırılabilirler. Günümüz batarya trendleri arasında bulunan Artema bataryalar tercihinizi ve zevkinizi yansıtacak ürünlerdir. Lüks ve klasik tercihlere göre Artema Solid S fiyat seçenekleri değişmektedir. Ayrıca bataryadan yüksek verim almak için batarya malzemesi de oldukça önemlidir. Batarya su ile sık temas eden ürün olduğu için paslanmaz özelliğe sahip ve pirinç kaplama Artema bataryaları tercih edebilirsiniz. Ayrıca ürün deneyimleri hakkında bilgi sahibi olmak için Artema Solid S eviye (mutfak) bataryası A42148 yorum bölümünde, kullanıcıların yorumlarını inceleyebilirsiniz. Artema Solid S eviye (mutfak) bataryası A42148 satın al seçeneği ile ürünlere Trendyol üzerinden kolayca sahip olabilirsiniz.