Artema Verona Eviye Bataryası A4215433 Mat Altın

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.420 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.964,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.959,25 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Artema Verona Eviye Bataryası A4215433 Mat Altın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİLİZTİCARET Satıcı Ünvanı: FUNDA DENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2910874702
    Bu ürün FİLİZTİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pirinç
  • Garanti Süresi 7 Yıl
Geri Bildirim Ver

Artema A4215433 Verona Evye Bataryası Saten Altın

Artema A4215433 Verona evye bataryası saten altın mutfağınızı yeniden tasarlarken kullanabileceğiniz şık batarya ürünleri arasında yer almaktadır. Fonksiyonel şekilde musluğun mutfak dekorasyonuna uyum sağlaması için tercih edilebilecek en ideal ürünlerdir. Mutfağınızı yenilemiyorsanız veya eski musluğunuz bozulduysa ve yeni bir batarya arayışındaysanız Artema Verona eviye bataryası ürününü tercih edebilirsiniz. Bu gibi istenmeyen durumlarda musluğun neden arızalandığını, kullanışlı olup olmamasını göz önünde bulundurarak, kullanışlı ve kaliteli bir ürün satın alabilirsiniz. Kaliteli bir batarya tercih etmek mutfağınızın kalitesini artıracaktır.

  • Mutfağınızın Vazgeçilmezi
  • Şık ve İşlevsel
  • Fonksiyonel Başlık

Artema Verona Evye Bataryası Saten Altın Modelleri

Artema Verona Evye Bataryası Saten Altın Modelleri

Evye batarya modelleri kullanıldığı alana göre farklı modellerde üretilmiştir. Bazı bataryalar evyedeki yerine bazıları tezgâha bazıları ise duvara monte edilerek kullanılmaktadır. Eviye üzerinde kullanılan bataryalar, eviye ile uyumlu modeller tercih edilmelidir. Gövdesi mutfağınızla uyumlu olmayan bir batarya ise zamana tezgâhın altında su sızıntıları olabilir. Mutfakta en ideal ürün olan Artema Verona mutfak bataryası mutfağınıza uyum sağlayarak sorunsuz bir kullanım imkânı sunar. Artema Verona saten altın eviye bataryası ise kolay kullanımı ve pratikliği ile öne çıkar. Suyu sıcak ve soğuk verme açısından bataryalar iki veya tek kollu olarak ikiye ayrılmaktadır. Tek kollu Artema bataryalarda çevirmeli yerine ileri geri ve aşağı yukarı hareket eden bir kol bulunmaktadır.

Verona Eviye Bataryası Tasarımı ile Mutfağınızda Yenilik Yaratın

Verona Eviye Bataryası Tasarımı ile Mutfağınızda Yenilik Yaratın

Mutfakta kullanılan bataryalar sabit, klasik, spiralli ve oynar başlıklı mutfak bataryaları olarak tasarlanan ürünler birçok işlevsel özelliğe sahiptir. Verona eviye bataryası bir bataryada ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Batarya renginden, modeli ve materyali ve ayrıca işlevleri ile de dikkat çekmektedir. Klasik mutfak bataryalarından farklı olarak uzunluk ve şekli nedeniyle şık tasarıma sahip ve kullanışlı ürünlerdir. Bu batarya ürünleri iki yana dönebilen özelliği ile işlevselliğini ortaya koyar. Eviye bataryaları mutfakta kullanılan muslukların bir hortum aracılığıyla uzanabilir başlığı sayesinde bulaşık ve sebzeler kolayca yıkanabilir. Ancak diğer başlıklarda olduğu gibi batarya kullanılırken elle tutulması gerekmez, evyenin ve tezgâhın bir köşesinde duran bu tip bataryalar, geniş tezgâha ve lavabolara sahip mutfaklarda sık tercih edilmektedir. Lavaboda kolayca kullanabileceğiniz bu tip bataryalar geniş lavabo ve tezgâhı olan mutfaklar için oldukça kullanışlıdır. Şık tasarıma sahip ve kaliteli özellikleri sayesinde lavaboya sığmayacak büyüklükteki bir kabı rahatlıkla suyla doldurabilirsiniz. Farklı hareket etme özelliklerine sahip olan Artema Verona bataryalar mutfağınıza yenilikçi bir görünüş katar.

Artema Verona Evye Bataryası Fiyatları

Artema Verona Evye Bataryası Fiyatları

Artema mutfak lavabo batarya ürünleri geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun farklı batarya modelleri üretmektedir. Kaliteli mutfak bataryaları pirinçten üretilmelidir ve bakır alaşımlı bir batarya her zaman ağırlığı ve kalitesiyle kendisini belli etmektedir. Bu yüzden hafif ve kaliteli ürünleri tercih etmeniz uzun vadede bir bataryadan maksimum verim almanızı sağlar. Kaliteli malzemelerden üretilen Artema bataryalar yüksek verim sunar. Bataryanın üretildiği materyal, batarya dayanıklılığını doğrudan etkilemektedir. Batarya kalitesi kadar nasıl kullanıldığı da çok önemlidir. Evye bataryası düzenli aralıklarda temizlenmesi ve bakım yapılması gerekmektedir. Bataryanın güçlü temizlik malzemeleri ve sünger veya tel ile temizlenmemelidir. Kaliteli ve işlevsel bir batarya kolay monte edilebilirliği açısından oldukça önemlidir. Dayanıklılık, kalite ve işlevsellik gibi etkenler batarya fiyatlarını etkilemektedir. Artema A4215433 Verona Evye Bataryası indirim dönemlerinde çok rağbet gören bir üründür. Artema A4215433 Verona Evye Bataryası yorum yapan kullanıcıların yorumlarını incelerek ürün hakkında bilgi edinebilir ve bütçenize batarya modelini tercih ettikten sonra Artema A4215433 Verona Evye Bataryası satın al özelliği ile ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.