Artemis Yayınları Afacanlar Çetesi / - Ipek Ongun

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
159,80 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Artemis Yayınları Afacanlar Çetesi / - Ipek Ongun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlfaKitap Satıcı Ünvanı: ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051004112200017 Vergi Kimlik Numarası: 0510041122
    Bu ürün AlfaKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Afacanlar Çetesi / - İpek Ongun

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İpek Ongun
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Okula Dönüş Lise
Geri Bildirim Ver

Afacanlar Çetesi - Ipek Ongun | Artemis Yayınları

Çocukların zihinsel ve dil gelişimini tamamlaması için kitap okuma alışkanlığı edinmesi çok önemlidir. Bu alışkanlığa sahip olmaları için ilgilerini çeken, sürükleyici romanlar tercih etmek faydalı olabilir. İpek Ongun tarafından yazılmış olanAfacanlar Çetesi romanı anlattığı heyecanlı hikâye ile çocukların ilgisini çeker. Çocuğunuzun elinden bırakmak istemeyeceği bu romanı satın alarak onun eğlenirken öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

  • Türkiye’nin en değerli yazarlarından olan İpek Ongun tarafından kaleme alınan Afacanlar Çetesi kitabı 280 sayfadan oluşmaktadır.
  • Ciltsiz bir şekilde basılmış olan İpek Ongun Afacanlar Çetesi kitabı çocuklar için yazılmıştır.
  • 5 çocuk ve 1 köpeğin serüvenini anlatan Artemis Yayınları Afacanlar Çetesi kitabı çocuğunuzun soluksuz bir şekilde okuyacağı unutulmaz bir romandır.

Afacanlar Çetesi Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Artemis Yayınları Afacanlar Çetesi - Ipek Ongun

Tasarladığı şık ve ergonomik termos modelleri ile milyonlarca kullanıcıya ulaşan Stanley markası, sizlere memnuniyet garantisi sunmaktadır. Marka tarafından üretilen ve en çok tercih edilen modellerden bir tanesi de Stanley Adventure Switchback 0.47 lt tek el termos bardaktır. Tamamen portatif bir yapıya sahip olan bu ürün, yalnızca 350 gram ağırlığındadır. 23.5 x 9 x 7 cm boyutları sayesinde kolaylıkla çantada taşınabilir. Paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş olan ürün, rahatlıkla yıkanabilir ve hiçbir şekilde paslanma ve kararma gibi sorunlara neden olmaz. Ayrıca BPA içermediği için de sağlığınızı hiçbir şekilde riske atmaz. Bu şık ve kompakt ürünü gönül rahatlığıyla hem kendiniz hem de sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz.

Afacanlar Çetesi Kitabının Yazarı Kimdir?

Afacanlar Çetesi romanı Türk edebiyatında önemli bir yere sahip olan İpek Ongun tarafından yazılmıştır. 1942 yılında Ankara’da dünyaya gelen yazar başarılı eğitim hayatı ile dikkat çekmiştir. Amerikan Kız Kolejinde edebiyat bölümü okumuş olan İpek Ongun eğitimi sırasında yazmaya karşı ilgi duymaya başlamıştır. Mezun olduktan sonra hayatını yazarak geçirmeye karar veren Ongun ilk olarak Mektup Arkadaşları kitabını yayınlamıştır. Bu romanı ile yankı uyandırmayı başaran yazar kariyerine Afacanlar Çetesi, Bir Genç Kızın Gizli Defteri, Yaş On Yedi kitapları ile devam etmiştir. İpek Ongun Türk edebiyatına kattığı önemli eserler sayesinde birçok önemli ödül kazanmıştır. Meslek Hizmetleri Ödülü ve Altın Kitap Ödülü almıştır. Daha pek çok ödüle de layık görülen İpek Ongun Türkiye’nin en başarılı kadın yazarlarından bir tanesidir.

Afacanlar Çetesi Kitabı Kimlere Hitap Eder?

İpek Ongun Afacanlar Çetesi türü ve içeriği gereği çocuklara hitap eden bir kitaptır. Usta yazar İpek Ongun’un kaleminden çıkan bu eser heyecanlı ve sürükleyici hikâyesi ile çocukların ilgisini çekmekte ve okuma alışkanlıklarını güçlendirmektedir. Sade ve anlaşılır dil yapısı sayesinde çocuklar bu kitabı zorluk çekmeden okuyabilir. Ebeveynler tarafından yapılan Afacanlar Çetesi yorumları da kitabın çocuklar tarafından ne kadar sevildiğini kanıtlamaktadır. Diğer yandan Afacanlar Çetesi fiyatı da her bütçe için uygundur. Bu eşsiz kitabı pratik bir şekilde ve uygun fiyatlarla satın almak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Kredi kartınız ile yaptığınız ödemeler uçtan uca şifrelenir. Güvenli ödeme sistemleriyle korunur. Kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz. Siparişinizi tamamlandıktan sonra ürünleriniz kısa sürede hazırlanır ve kargoya verilir. Trendyol üzerinden tüm kargo sürecini takip edebilirsiniz. Eğer aklınıza takılan bir soru olursa müşteri hizmetleri hattını arayabilirsiniz.