Artemis Yayınları Grimm Kardeşler'den Seçme Masallar - Grimm Kardeşler 9786053046257

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
171,59 TL
Kurumsal Fatura
180,44 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
233,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
238,30 TL

Ürün Bilgileri

Artemis Yayınları Grimm Kardeşler'den Seçme Masallar - Grimm Kardeşler 9786053046257

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlfaKitap Satıcı Ünvanı: ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051004112200017 Vergi Kimlik Numarası: 0510041122
    Bu ürün AlfaKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Artemis Yayınları Yazar Artemis Yayınları Kolektif Barkod 9786053046257 Baskı Sayısı 1. Baskı Basım Yılı Aralık 2020 Sayfa Sayısı 304 Cilt Durumu Ciltsiz Çocukluktan beri bildiğiniz ve torunlarınızın da öğreneceği masallar… Bir varmış bir yokmuş… Masallar dünyasında sihirli aynalar, altın ayakkabılar, görkemli şatolar, kurbağa prensler, sevimli büyükannelerin peşindeki kurtlar, şekerden pencereleri olan evler varmış. Kötü kalpli kraliçelerin, masum çocukların, tatlı hayvancıkların hikâyesi dilden dile anlatılırmış. Grimm Kardeşler’in masallarını duymayan yokmuş. Uyuyan Güzel, Kül Kedisi, Pamuk Prenses, Kırmızı Başlıklı Kız, Hansel ve Gretel, Rapunzel ve daha birçok masal, iki yüzyıldır çocukların hayal gücünü zenginleştirmiş. Grimm Kardeşler’in büyüleyici, gizemli, eğlenceli, biraz da ürkütücü ve şaşırtıcı dünyasına hoş geldiniz. Grimm Kardeşler’den Seçme Masallar, her çocuğun okuması, her yetişkinin anlatması gereken masallardan derlenen zamansız bir klasik. Dünyanın bütün kültürlerinde yer alan birçok masal içinde Alman kardeşler Jacob ve Wilhelm Grimm’in masalları kadar bilineni yoktur. Edebiyatta, beyaz perdede ve sanatın birçok dalında sayısız esere konu olan Grimm Masalları, nesillerdir hayal dünyamızda unutulmaz izler bırakmaya devam ediyor. Artemis Yayınları’nın hazırladığı Grimm Masalları seçkisi, çocukluğumuzun unutulmaz masallarını, orijinalliğini eksiltmeden günümüz pedagojisine göre uyarlıyor. Uyuyan Güzel, Kül Kedisi, Kırmızı Başlıklı Kız, Hansel ve Gretel, Rapunzel dahil 32 masalın yer aldığı Grimm Kardeşler’den Seçme Masallar, her kuşağa hitap eden unutulmaz bir klasik. Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver