Artemis Yayınları Uğultulu Tepeler

124,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
148,75 TL
Kurumsal Fatura
154,63 TL

Ürün Bilgileri

Artemis Yayınları Uğultulu Tepeler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlfaKitap Satıcı Ünvanı: ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051004112200017 Vergi Kimlik Numarası: 0510041122
    Bu ürün AlfaKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Artemis Yayınları Yazar Emily Bronte Barkod 9786053045007 Baskı Sayısı 1. Baskı Basım Yılı Eylül 2019 Sayfa Sayısı 424 Cilt Durumu Ciltsiz Kadın yazarların henüz hoş karşılanmadığı 19. yüzyıl İngiliz edebiyatının iz bırakan yazarlarından olan Emily Brontë’nin ilk ve tek romanı Uğultulu Tepeler, aşkın ve nefretin dehşete varan hikâyesini anlatıyor. Her ne kadar şiirsel bir anlatımı olsa da, arka planda insan doğasının vahşi yüzünü olanca çıplaklığıyla gözler önüne seriyor. Aşk, kin, nefret, sadakat, ihanet ve intikam tutkusu gibi güçlü duyguların yanı sıra her bir satıra sinen cinsellik, okuru kendiyle yüzleşmeye zorluyor. Kimilerince gotik kabul edilen Uğultulu Tepeler’de doğanın yüzü vahşi, evlerin içi ise karanlık tutkuların yeşerdiği, kâbusların gerçek hayatla iç içe geçtiği mekânlardır. Buna rağmen okur, hikâyenin gerçekliğinden bir ân olsun şüphe etmez. Çünkü insan ruhunun en karanlık koridorlarında gezinen bu cesur romanın geçtiği dünyada her şey olanca karmaşıklığına rağmen son derece yalındır. Gün gelir insana ait olan tüm güçlü duygular geri çekilir, geriye uğultusuyla yabani bir doğa kalır. Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Emily Bronte
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver