Artlantis Mukavva Gri 2 Mm 35x50 Cm 5 Adet Sert Karton Ekstra Sıkıştırılmış 35*50 Mukavva Gri Renkli 2mm 5 Ade

124,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Artlantis Mukavva Gri 2 Mm 35x50 Cm 5 Adet Sert Karton Ekstra Sıkıştırılmış 35*50 Mukavva Gri Renkli 2mm 5 Ade

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANADOLU OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: HAKAN ÜNVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9180146033
    Bu ürün ANADOLU OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgilendirmesi Ürün Adı: Artlantis Mukavva Gri 35x50 cm 2mm 5 Adet Ürünün Ayrıntıları: - Artlantis Mukavva çeşitlerini magazamızda bütün ebat ve kalınlıklarını bulabilirsiniz - Artlantis Mukavva Gri 35x50 cm 2mm 5 Adet Extra sıkıştırılmıştır - Artlantis Mukavva iki tarafıda pürüzsüzdür - Artlantis Mukavva geniş uygulama alanına sahiptir kitap kapağı kutu yapımı elişi ve diğer çalışmalarınızda kullanabilirsiniz - Keskin bir maket bıcağı ile istediğiniz şekli alabilirsiniz Teslimat Bilgilendirmesi Ürün Açıklaması ve Görselleri İlgilendiğiniz ürünün açıklamasını dikkatlice okuyunuz. Ürün ile ilgili birçok bilgi bu bölümde paylaşılmıştır. Tereddütte kaldığınız durumlarda her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Memnuniyetle sizlere yardımcı olacağız. Kargo Süreci Siparişiniz kargoya çıktığında size sisteme kayıt olduğunuz mail adresi ve telefon numaranız üzerinden bilgilendirme sağlamaktayız. Kargo takip butonundan kargonuzun hangi aşamada olduğunu takip edebilirsiniz. Teslimat Süreci Sipariş verilen tüm ürünlerimiz kargoya teslim edilmeden önce titizlikle kontrol edilmektedir. Taşıma sırasında meydana gelebilecek hasarlara karşı, kargo elinize ulaştığında, ürünü kargo görevlisinin yanında kontrol etmeniz ve eğer bir sorun varsa mutlaka kargo görevlisine tutanak tutturmanız gerekmektedir. Bu sayede, her iki tarafta yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmiş olacaksınız. İade Tekrar kullanılabilir özelliği kaybolan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürünün kutusu ve orijinal aksesuarlarına zarar gelmeyecek şekilde başka bir kutu veya kargo poşeti ile paketlenmeli iade kargo kodu ile gönderilmelidir. Satış Sonrası Ürünlerimizle ilgili deneyimlerinizi, ürün yorumları kısmında belirtmeniz ürünlerimiz hakkındaki görüşleriniz doğrultusunda hizmet kalitemizi arttırmamıza katkı sağlarken ürünlerimiz ile ilgilenen diğer müşterilerimize de ön bilgi sağlamaktadır.
Geri Bildirim Ver