artline 750 Laundry Çamaşır Kalemi Siyah

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
450 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
94,35 TL
Kurumsal Fatura
145,90 TL

Ürün Bilgileri

artline 750 Laundry Çamaşır Kalemi Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RASEL KIRTASİYE 38 Satıcı Ünvanı: MEHMET GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2121229599200001 Vergi Kimlik Numarası: 4140016575
    Bu ürün RASEL KIRTASİYE 38 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artline 750 Laundry Çamaşır Kalemi Siyah Bu Artline 750 Çamaşır Markörü, okul kıyafetlerinizi spor üniforması ve şapkayı etiketlemek için kullanılabilir, böylece onları kaybetmezsiniz. Giysilerinizi deterjan içinde sıcak veya soğuk suyla defalarca yıkadığınızda yazı kaybolmaz. Mürekkep ayrıca kuru temizlemeye dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. 0,7 mm uç sahiptir. Kumaş veya keten markalamak için idealdir. Çamaşırlarınızı hızlı ve verimli bir şekilde ayırın. Siyah mürekkep, net etiketleme için mükemmeldir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver