artline Supreme Fine Pen Assorted Box (10PCS)

317 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
322,80 TL

Ürün Bilgileri

artline Supreme Fine Pen Assorted Box (10PCS)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pupa Kırtasiye Satıcı Ünvanı: TANER ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1450481418600001 Vergi Kimlik Numarası: 0890316499
    Bu ürün Pupa Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artline Finepen 0,4mm Keçe Uçlu Kalem 10'lu Set Özellikleri ve Açıklamaları Artline Finepen 0,4mm Keçe Uçlu Kalem 10'lu Set 10 farklı renk seçeneği Dayanıklı uç Özel dış koruma Parlak ve canlı renkler Kalemtıraş ile kolay açılma Yumuşak yazım Zarif ince üçgen gövde Ergonomik tutuş Ele rahat oturur Yazarlar ve çizerle için oldukça kullanışlı Uzun süreli kullanımda yormaz Kağıt üzerinde mükemmel hızlı kurur Uç Kalınlığı: 0.4mm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Artline EPFS-200.10W Supreme Fine Pen 0.4 Mm Keçe Uçlu 10 Renk Kalem Seti

Artline Supreme Fine Pen 0.4 mm 10 renk keçe uçlu kalem seti ile hayal gücünüzü kağıda yansıtmak oldukça kolaydır. Bu ürünle birbirinden canlı ve parlak renklerle saatlerce resim yapabilirsiniz. 7'den 70'e kadar her yaş grubunun keyifle kullanacağı bu set çocukların eğitiminde kullanılabilir. Hobi olarak başladığınız resim çalışmalarında Artline kalemlerden faydalanabilirsiniz. Renkli keçeli kalemler ile ders çalışmayı seven öğrenciler bu ürünleri kullanarak hem eğlenebilir hem yeni bilgiler öğrenebilir. Artline Supreme Fine Pen 0.4 mm 10 renk keçe uçlu kalem seti, renginin yanı sıra şık ve zarif üçgen gövdesi ile de dikkat çeker. Ergonomik bir tutuşa sahip olan ürün elinizi acıtmaz.

  • Her kalemin ucu 0,4 mm kalınlığındadır.
  • 10 renk vardır.
  • Mürekkebi hızlı kurur.

Artline Supreme Keçe Uçlu Kalem 10 Renk Setin Özellikleri

Artline Supreme Keçe Uçlu Kalem 10 Renk Setin Özellikleri

Artline Supreme Fine Pen 0.4 mm 10 renk keçe uçlu kalem seti son derece donanımlı bir üründür. Her yaş grubu göz önünde bulundurularak tasarlanan kalemler oldukça hafif ve incedir. Zarif üçgen gövdesi sayesinde ürünü tutmak çok kolaydır. Ele rahat oturan kalemler yazı yazmayı ve çizmeyi sevenlerin beğenisini kazanır. Her kalemin ucu 0.4 mm kalınlığındadır. İnce uçlu keçeli ürünlerle hem kolayca çizim yapılabilir hem de yazı yazılabilir. Artline Supreme Fine Pen 0.4 mm 10 renk keçe uçlu kalem seti ideal yapısıyla öne çıkar. Bu ürünlerin mürekkebi oldukça hızlı kurur. Artline 0.4 10 renk Supreme Fine Pen kalemlerin hızlı kuruyan mürekkebi sayesinde kullanım esnasında bulaşma riski ortadan kalkar.

Artline Keçe Uçlu Kalem 10 Renk Setin Renkleri Canlı mı?

Artline Keçe Uçlu Kalem 10 Renk Setin Renkleri Canlı mı?

Artline Supreme Fine Pen 0.4 mm 10 renk keçe uçlu kalem setindeki her bir ürün canlı ve parlaktır. 10 adet uçlu keçe uçlu kalemden oluşan bu set; pembe, kahverengi, mor ve siyah renklerine sahiptir. Bunun yanı sıra ürün içeriğinde mavi, kırmızı, sarı ve yeşil renkler de vardır. Birbirinden canlı tonlar ile çizimleriniz ve yazılarınız göz alıcı bir hâle gelir. Yumuşak yazma imkânı sunan Artline Supreme Fine Pen 0.4 mm 10 renk keçe uçlu kalem set uzun süreli kullanıma uygundur. Ürünlerin renkleri her durumda parlaklığını koruyarak kullanıcıyı tatmin eder. Renkli mürekkeplerinin yanı sıra ürünlerin ambalajı da dikkat çeker. Mor ve pembe renk ağırlıklı üretilen Artline 0.4 10 renk Supreme keçe uçlu kalemin ambalajı oldukça dikkat çeker.

Artline Keçe Uçlu Kalem 10 Renk Set Nerelerde Kullanılır?

Artline Keçe Uçlu Kalem 10 Renk Set Nerelerde Kullanılır?

Artline Supreme Fine Pen 0.4 mm 10 renk keçe uçlu kalem seti kadın erkek fark etmeksizin her yaş grubu tarafından kullanılabilir. Renklerinden dolayı küçük çocuklar keyifle ürün ile boyama yapabilirler. Yavrunuzla eğitici aktiviteler yaparken canlı ve parlak renklere sahip keçeli kalemlerden yararlanabilirsiniz. Böylelikle ufaklıkların ilgisini aktivitelere kolayca çekebilirsiniz. Bunun yanı sıra daha okul çağındaki minikler bu set ile resim dersinde yaratıcı figürler ortaya çıkarabilirler. Görsel sanatlar bölümünde okuyan üniversite öğrencileri de Artline Supreme Fine Pen 0.4 mm 10 renk keçe uçlu kalem setinden faydalanabilirler. Hobi olarak resim yapmak isteyenler ince uçlu ve zarif gövdeli bu ürünleri tercih edebilir. Eğlenceli vakit geçirmek için bu seti Trendyol'dan avantajlı fiyatlar ile alabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarına ulaşmak için Artline Supreme Fine Pen 0.4 mm 10 renk keçe uçlu kalem seti yorumlarını okuyabilirsiniz.