ARTLOOP Dorian Şönil Eskitme Desenli Dokuma Taban Dekoratif Kırmızı Mutfak, Salon Halısı (AL 29)

675,75 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 75 x 150
75 x 150
75 x 230
75 x 300
115 x 160
140 x 190
150 x 150
150 x 230
210 x 210
210 x 310
230 x 230
230 x 330
250 x 250
250 x 350
300 x 400
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ARTLOOP Dorian Şönil Eskitme Desenli Dokuma Taban Dekoratif Kırmızı Mutfak, Salon Halısı (AL 29)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARTLOOP HALI Satıcı Ünvanı: ARTLOOP TEKSTİL DEKORASYON SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0085098365700001 Vergi Kimlik Numarası: 0850983657
    Bu ürün ARTLOOP HALI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dorian Halı Koleksiyonumuz, ağırlıklı olarak el dokuma halıların tarzını, günümüzün trend renkleriyle uygun fiyata sizlere sunar. En gelişmiş halı üretim teknolojisini kullanarak Türkiye'de üretilen bu tasarımlar, gerçek el dokuma halıda ki her bir düğümü ve detayı yumuşak ve dayanıklı bir polyester ve pamuk taban üzerinde baskıyla tasvir ederek dokulu bir yüzey etkisi sağlar. El işçiliği ile oluşturulan kenarlarda ki çoban dikişi, halıya otantik bir hava katar. Halıyı pürüzsüz ve kaygan yüzeylerde kullanırken kaymayan bir pedin kullanılmasını öneririz. Tüm halı boyutları +/- %5 ölçü toleransına sahiptir. Tüm halı renklerini fotoğraflarda doğru bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz,monitörlerden kaynaklı renk farklılıkları nedeniyle bazı halıların renkleri, ekranınızda görünen ile küçük farklılıklar gösterebilir. Soğuk suda yıkanabilir. Bakımı kolaydır
  • vakumlu süpürge ile kolaylıkla temizlenir, hafif nemli temiz bir bezle bezle bastırmadan silinebilir. Fırça ve kimyasallar kullanmayınız. Katlanabilir olduğu için yer kaplamaz
  • çekmece, dolap içi gibi yerlerde muhafaza edilebilir. Üretim aşamasında kullandığımız geri dönüştürülmüş malzemeler sayesinde Doğa dostudur. Alev almazlık belgelerine sahiptir. Dayanıklıdır. Kilim dokulu yüzeyi sayesinde tozları üzerinde barındırmaz. Ürün kalınlığı 4mm Ürün ağırlığı 1.900gr/m2 + - %5

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Özellik Yıkanabilir
  • Üretim Şekli Makine Halısı
  • Taban Dokuma Taban
  • Tema / Stil Eskitme
  • Renk Kırmızı
  • Şekil Dikdörtgen
  • Kullanım Alanı Mutfak
  • Tema/Desen Eskitme
Geri Bildirim Ver

Artloop Halı, Dorian Şönil, Dokuma, Doğa Dostu Pamuk-Polyester | Kırmızı Halı AL29

Halı, bulunduğu ortamın havasını tamamıyla değiştiren önemli bir eşyadır. Tarzınızı yansıtan bir halı seçimi yaparak ortamda geçirdiğiniz vakitlere keyif katabilirsiniz. Görünüşü kadar üretildiği malzeme de halı seçiminde önemli bir noktadır. Toz tutmayan yapıda ve temizliği kolay olan Artloop halı Dorian Şönil dokuma doğa dostu pamuk-polyester 75x150 kırmızı halı, bu konudaki bütün beklentilerinizi üstün biçimde karşılar. Doğa dostu dekoratif bir üründür. Yıkanmaya uygun yapıdadır. Bu nedenle kolay temizlenir. Salon ve kız ya da erkek çocuk odasında da rahatlıkla kullanılabilir. Dilerseniz mutfağınızda ya da evinizin tercih ettiğiniz herhangi bir alanında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Her ortama uyum sağlayan bu modeli dilerseniz hediye etme amacıyla da satın alabilirsiniz. Bu sayede sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz.

  • Kaliteli sağlam malzeme
  • Şık ve zarif görünüm
  • Doğa dostu tasarım

Şık Artloop Halı Dorian Şönil Özellikleri

Şık Artloop Halı Dorian Şönil Özellikleri

Beğeni kazanan bu model; son derece dayanıklı, kaliteli ve yumuşak polyester malzemesi ile uzun ömürlüdür. Temizliği de oldukça kolaydır. Bu sayede pratik kullanım imkanı tanır. Pamuk tabanlı bir yapıya sahiptir. Tamamen el işçiliği ile yapılan kenarlardaki çoban dikişi, ürüne otantik bir hava katar. Tabanı çevre dostu pamuk malzemeden üretildiği için pürüzsüz ve kaygan zeminlerde ürünü kullanabilirsiniz. Soğuk suda yıkanabilen bir tasarıma sahiptir. Serildiği mekana klasik ve zarif bir görünüm verir. Vakumlu süpürge ile son derece kolay bir şekilde temizlenebilir. Aynı zamanda hafif nemli bir bezle bastırmadan rahatlıkla silinebilir. Artloop halı Dorian Şönil dokuma doğa dostu pamuk-polyester 75x150 kırmızı halı fiyatı ve diğer detayları hakkında merak ettiğiniz detaylara kolayca ulaşabilirsiniz. Bu sayede kafanızda oluşan sorulara da yanıt bulabilirsiniz.

Kullanışlı Artloop Pamuk Polyester 75x150 Halı Yorumları

Kullanışlı Artloop Pamuk Polyester 75x150 Halı Yorumları

Dikkat çeken bu tasarım, mekanlarında eskiyi ve otantik tarzı yansıtmak isteyenler için uygun bir halıdır. Serildiği ortama klasik bir şıklık katar. Çekmece ya da dolap içi gibi yerlerde kolaylıkla muhafaza edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan geri dönüştürülmüş malzemeler sayesinde doğa dostudur. Alev almazlık belgelerine sahip model, son derece dayanıklıdır. Belirtilen talimatlara uyulduğu takdirde, uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanılabilir. Kaliteli malzemesi ile yıllar sonra dahi ilk günkü parlaklığını korur. Kilim dokulu yüzeyi, toz ve alerjenleri üzerinde barındırmaz. Bu sebeple alerjik reaksiyonlara yol açmaz. Bu sayede sağlıklı şekilde mekanlarınızda kullanabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde özellikle çocuk odaları ve astım rahatsızlığı olanlar için ideal bir üründür. Artloop halı Dorian Şönil dokuma doğa dostu pamuk-polyester 75x150 kırmızı halı yorumları ile model hakkında merak ettiğiniz tüm detaylara kolayca ulaşabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Artloop Halı Fiyatları

Bütçenize Uygun Artloop Halı Fiyatları

Artloop halı; tüylenme yapmayan, ezilme ve bükülme gibi durumlarda yapısı ve şekli bozulmayan, yüksek kalitede malzemelerden üretilen şık bir tasarımdır. Antistres özelliği sayesinde yumuşak bir yapıya sahiptir. Böylece rahatlık hissi verir. Kanserojen madde içermez. Bebek, çocuk odası, yemek odası ve mutfak gibi hassas alanlarda gönül rahatlığı içerisinde kullanılır. Eskitme temalı ürün, serildiği mekanlara otantik zarif bir görüntü verir. Taban yapısı dokumadır. Kırmızı rengi ile göz alıcı ve şık bir modeldir. Temizliği kolay ve kaliteli bir halıdır. Alerjik reaksiyonlara yol açmayan modelin kilim dokulu bir yüzeyi vardır. Bu yüzey, toz ve alerjenleri üzerinde barındırmaz. Doğa dostu ve yumuşak dokuludur. Kenarlarındaki çoban dikişleri tamamen el işçiliğidir. Bu da ürüne dokuma halı görünümü verir. Ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla bakıp sahip olabilirsiniz.