artskin Arya Derma Vakum & 4 Parça Komedon Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

artskin Arya Derma Vakum & 4 Parça Komedon Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Derma 40 kpa vakumlu siyah nokta ve yüz temizleme cihazı vakumlu cilt temizleme cihazı Ürünün güçlü vakumlama özelliği ile daha güzel cilde sahip olabilirsiniz. Cildinizdeki siyah noktaları, yağ, kir ve sivilcelerden arındırır. Cildinizin daha temiz ve ışıltılı görünmesini sağlar. Cildin altına işleyen güçlü vakumlama özelliği ile gözeneklerin içini temizler.
  • 4 parça kutulu paslanmaz çelik sivilce akne siyah nokta temizleme komedon aleti % 100 yeni ve kaliteli akne sökücü iğne aletleri Ciltte izlere neden olabileceğinden dolayı asla sivilcelerinizi sıkmaya çalışmayın. Cildinize zarar vermeyi en aza indirmek için kullanılır. Siyah noktaları gidermek için en doğru zaman duş bittikten hemen sonrasıdır. Döngü ucunu siyah başın üstüne yerleştirin ve hafifçe basın. Akne kolayca dışarı fırlamalı. Gerekirse, iğne kullanın. Siyah uçları tırnağınızı kullanarak sıkmak yerine, gözeneklerinizi temizlemenin en güvenli yollarından biridir. Cildinize zarar vermeyi en aza indirgemek için siyah noktaları çıkarmanın etkili bir yoludur. Sadece ilmek ucunu siyah başın üstüne yerleştirin ve hafifçe bastırın, kolayca çıkması gerekir..

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti 2
Geri Bildirim Ver