Aryıldız Viole Purple Büyük Çaydanlık Takımı

1.899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.159 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.150 TL

Ürün Bilgileri

Aryıldız Viole Purple Büyük Çaydanlık Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gallery Crystal Satıcı Ünvanı: PSL İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733046960400001 Vergi Kimlik Numarası: 7330469604
    Bu ürün Gallery Crystal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DEMLİK 1 lt ÇAYDANLIK 2,25 lt 1-ar yıldız çaydanlık takımları AİSI 304 paslanmaz çelik gövdeden üretilen özel tasarımlara sahiptir 2-indiksiyon ve tüm diğer ocaklara uyumlu ısıyı eşit dağıtan kapsül taban 3-özel tasarlanmış el yakmayan ergonomik ve renkli bakalit sap ve tepeler 4-ar yıldız ürünleri, uygulanan özel polisaj işlemi sayesinde uzun süre parlaklığını koruyan dış ve iç yüzeylere sahiptir 5-damlatmayan emzik tasarımı ve özel kaynak lehimi %40 gümüşle gövdeye birleşimi sağlanmıştır 6-bulaşık makinesinde yıkanabilme ve kolay temizlenme özelliği vardır. 7-ar yıldız ürünleri 2 yıl üretici firma garantisi ve teknik servis desteği kapsamındadır 8- Ar yıldız çaydanlık takımları özel kutuludur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver