3
Diğer Elektrikli Pişiriciler kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Arzum AR1073 Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası - Beyaz

2.228,71 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.385 TL2.320 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.426 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arzum AR1073 Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası - Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YeniseY Satıcı Ünvanı: DERİN ETİCARET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293048189600022 Vergi Kimlik Numarası: 2930481896
    Bu ürün YeniseY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arzum yumurta pişirme makinesi, aynı anda 4 adet yumurta pişirir. Elektrikli modelin parçalar sökülerek bulaşık makinesinde yıkanır ve kolay temizleme imkanı bulunur.
  • Buharlı pişirme makinesi hız ve ısı ayarı sayesinde yiyecekleri çabuk hazırlar.
  • Arzum AR1073, yemek kapları paslanmaz çelikten oluşur.
  • Arzum AR1073 Foodie modern sefer tası geleneksel sefer taslarına benzer. Her nerede olursanız olun yemeklerinizi sıcak kalmasını sağlar.
  • Arzum AR1073 Foodie, kapaklar vakumludur ve vakum aparatı da bulunur. Aynı zamanda saklanma çantası paket içeriğine dahildir.
  • Arzum AR1073 Foodie modern elektrikli sefer tası, 270 W güçle çalışır.
  • Arzum AR1073 Foodie elektrikli modern sefer tası beyaz, buharda pişirme ve yumurta haşlama başta olmak üzere daha birçok ısıtma işlemi için fonksiyonlar sunar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 3 Yıl
Geri Bildirim Ver

Arzum AR1073 Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası - Beyaz

Yemek kabı, kişilerin yemeklerini yanında taşımak istediklerinde kullandıkları sıcak soğuk dengesi bulunan kaplardır. Pratik öğünler için veya çalışan insanlar için oldukça avantajlı ürünlerdendir. Yemek kapları pek çok farklı çeşitte olabilmektedir. Sıcak yemekler veya soğuk yemeklerin ısı dengeleri için üretilmiş farklı ürün seçenekleri bulunur. Bunun dışında klasik olarak üretilen, içerisine her türlü besinin konabildiği cam, plastik veya granitten üretilmiş pek çok yemek kabı vardır. Bu yemek kapları okul çağındaki çocuklar için, yemeğini yanında taşımak isteyen kişiler için, diyet yapan ve yemeğini kendisi hazırlamak durumunda olan kullanıcılar için oldukça avantajlıdır. Arzum ar1073 bir yemek kabı veya sefer tası olarak adlandırılan kaplardandır. Sefer tası olarak bilinir. Elektrikli sefer tasıdır. Arzum ar1073 foodie çift ve tek katman olarak da kullanılabilmektedir. Paslanmaz çelikten yapıldığı için sağlık açısından bir tehdit oluşturmamaktadır.

  • Paslanmaz Çelik
  • Ergonomik Tasarım
  • Elektrikli Sefer Tası

Arzum AR1073 Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası - Beyaz 839946

Arzum AR1073 Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası - Beyaz 839946

Sefer tası, özellikle işyerlerinde belirli zaman aralığında çalışan veya okul çağındaki çocuklar için son derece pratiktir. Çeşitli ölçekler veya çeşitli boyutlarda olabildiği gibi farklı renk, model seçenekleri de mevcuttur. Arzum ar1073 foodie modern sefer tası çeşitli renk seçenekleri ile satışa sunulmuştur. Eski tip sefer taslarına oranla oldukça modern bir yapıya ve görünüme sahiptir. Eski tip sefer tasları metal veya plastik ürünlerden yapılırken bu ürün paslanmaz çelikten yapılmaktadır. Bunun dışında çift ve tek katman olacak şekilde yemeğin miktarına göre istenilen şekilde kullanılabilmektedir. Arzum ar1073 foodie modern sefer tası - beyaz rengi ile oldukça sık tercih edilir. Ürün, yanında çevre dostu taşıma çantasıyla beraber gelmektedir. Ürün yeni tip elektrikli sefer taslarındandır. Bu özellik ile yiyeceklerin istenilen her ortamda ısıtılabilmesini sağlayan avantajlı bir üründür.

Arzum AR1073 Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası - Beyaz 839946 Özellikleri

Arzum AR1073 Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası - Beyaz 839946 Özellikleri

Sefer tasları gün içerisinde pek çok insan tarafından sıklıkla kullanılan bir taşıma ürünüdür. Sıcak veya soğuk yemekler, meyveler veya tatlılar gibi herhangi bir yiyecek çeşidini taşıma amacıyla üretilmişlerdir. Oldukça kullanışlı ve son derece pratik ürünlerdir. Arzum ar1073 foodie elektrikli modern sefer tası son zamanlarda sıklıkla tercih edilmekte olan ürünlerin başında gelir. Özellikle sağlıklı beslenme sistemine geçen ve yemeklerini restoranlarda yemek yerine kendi yaptıklarını yemek isteyen kişilerin kurtarıcısı olmuştur. Birçok üründe olduğu gibi bu üründe de çeşitli renk seçenekleri bulunmaktadır. Kişilerin isteğine veya zevkine göre renk seçme avantajları bulunur. Arzum ar1073 foodie elektrikli modern sefer tası - beyaz rengi ile satışta bulunan bir üründür. Bu ürün içerisinde yumurta haşlama alanı bulunur. Arzum ar1073 yorum bakımından değerlendirildiğinde kullanıcıların yapmış olduğu pek çok olumlu fikri görebilmek mümkündür.

Arzum AR1073 Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası - Beyaz 839946 Satın Al

Arzum AR1073 Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası - Beyaz 839946 Satın Al

Sefer tasları veya yemek kapları geçmişten günümüze sıkça kullanılan taşınabilir mutfak eşyalarındandır. Bu ürünler ilk ortaya çıktıkları zamanlarda klasik tek katlı ve tek kapaklı, plastik veya cam ürünlerdir. Zaman ilerleyip teknolojinin de gelişmesiyle beraber ürünler de değişmiştir. Arzum ar1073 foodie elektrikli modern sefer tası - beyaz kullananlar, evde yaptıkları yemekleri yanlarında taşımak isteyen kişilerden oluşur. Ürünün özellikle elektrikli oluşu soğuyan yemeği tekrar sıcak hale getirebilmesi açısından son derece avantajlıdır. Arzum AR1073 Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası - Beyaz 839946 ürünün kodunu oluşturan kombinasyondur. Bunun sayesinde hem doğru ürüne ulaşabilmek hem de ürüne hızlı bir şekilde ulaşabilmek mümkündür. Zamandan tasarruf edilebilmesini sağlar. Arzum ar1073 foodie elektrikli modern sefer tası - beyaz satın al seçeneği ile ürüne Trendyol üzerinden direkt olarak ulaşabilmeniz mümkündür.