Arzum Ar1093 Beymen Club Shake'n Take Kişisel Smoothie Blender

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arzum Ar1093 Beymen Club Shake'n Take Kişisel Smoothie Blender

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEVEL TİCARET Satıcı Ünvanı: HAYRİ KEREM ÖZÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6730239724
    Bu ürün SEVEL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AR1093 Arzum Beymen Club Shake'N Take Kişisel Blender Ürün Özellikleri Güç (W) : 300 W Buz Kırabilme Özelliği : Var Bıçak Sayısı : 4 Doğrayıcı Bıçak Sayısı : 4 Tek Tuşla Çalışma Özelliği : Var Doğrayıcı Hazne Kapasitesi (L) : 400 ml ,570 ml Çırpıcı Aparat : Yok Ölçü Kabı : Yok Hız Ayarı : Yok Turbo Fonksiyonu : Yok Aksesuarlar : İçme Kapağı Pulse Fonksiyonu : Yok

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Mavi
  • Hazne Malzemesi Plastik
  • Hazne Kapasitesi 500+ ml
Geri Bildirim Ver

Arzum AR1093 Beymen Club Shake'n Take Kişisel Smoothie Blender

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez içeceği olan smoothie sıcak havalara eşlik eden serinletici bir içecektir. Smoothie büyük parçalı gıdaların birleştirilmesi ve iç içe geçmesi ile oluşan bir üründür. Büyük olan ürünleri küçük ve püre haline getirebilmeniz Arzum smoothie blender sayesinde oldukça kolaydır. Bu blender ile istediğiniz içeceği rahatlıkla yapabilirsiniz. Kişisel kullanım imkanı sunan Arzum AR1093 Beymen Club Shake'n Take kişisel smoothie blender ile karıştırmak istediğiniz bütün gıdaları kolaylıkla birleştirebilmeniz mümkündür. Karıştırma, çırpma ve püre yapma gibi birçok işlem için kullanılan blender sahip olduğu keskin bıçağı ile zahmetsiz aynı zamanda lezzetli ürünlere sahip olmanızı kolaylaştırır. Sabit durması nedeni ile içeceğinizi rahatlıkla hazırlayabilmeniz mümkündür.

  • Gıdaları homojen bir şekilde karıştırma
  • Hızlı ve lezzetli ürünler elde etme
  • Sabit ve kolay kullanım

Dikkat Çeken Yapısı İle Smoothie Blender

Dikkat Çeken Yapısı İle Smoothie Blender

Modelin alt kısmında motoru bulunurken üzerinde bulunan haznesi ile kullanımı oldukça kolay hale gelir. Kapaklı olması sayesinde yapacağınız içeceğin etrafa sıçrama ihtimalini sıfıra indirme imkanınız bulunur. Bu sayede temiz kullanımlı bir ürüne sahip olabilmeniz mümkündür. Sadece smoothie gibi içecekler için değil aynı zamanda hızlı kahvaltı hazırlama imkanınız da bulunur. Üst haznesinin kişisel bir kullanıma sahip olması ve tüketimi kolaylaştıran yapısı sayesinde rahat hazırlayıp kolaylıkla tüketebilirsiniz. Arzum AR1093 Beymen Club Shake'n Take kişisel smoothie blender yorumları ile de dikkatleri üzerine çeken bir üründür. Hızlı içecek hazırlama, kolay, temiz kullanım ve kişisel bir yapıda olması gibi dikkat çeken özelliklere sahiptir. Arzum AR1093 büyük gıdaların küçük, sıvı veya püre haline hızlı bir şekilde getirilmesi açısından kullanılan ve tavsiye edilen bir üründür.

Arzum AR1093 Kişisel Smoothie Blender Avantajları

Arzum AR1093 Kişisel Smoothie Blender Avantajları

Günlük hayatta bir çok alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz smoothie blender sayesinde ara öğünlerinizi, kahvaltılarınızı veya sıcak havaların vazgeçilmez içeceklerini kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Arzum AR1093 Beymen Club Shake'n Take kişisel smoothie blender kullananlar ürünün hızlı ve pratik olması nedeni ile oldukça memnun kaldıklarını dile getirirler. Meyve ve sebze karışımları ile sağlıklı ve lezzetli içecek hazırlama kolaylığı sunan bir üründür. Özellikle yaz aylarında serinletici içecekler hazırlama imkanınız bulunur. Pratik kullanımı ile mutfakta size yardımcı olabilecek bir üründür. Yalnızca içecek için değil bütün parçalama veya püre haline getireceğiniz gıdalar için de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Arzum AR1093 Beymen Club Shake'n Take kişisel smoothie blender fiyatı ile dikkat çeken bir üründür. Sunduğu hizmet ile fiyatı doğru orantılı olacak şekilde tasarlanır. Bu pratik ve rahat kullanımlı ürüne rahatlıkla sahip olmanız mümkündür.

Kişisel Ve Rahat Kullanımlı Smoothie Blender

Kişisel Ve Rahat Kullanımlı Smoothie Blender

Lezzetli, pratik ve zahmetsiz ürünler hazırlama imkanı sunan smoothie blender sayesinde çok büyük parçalı gıdaları bile rahatlıkla küçük hale getirmeniz mümkündür. Genellikle meyve ve sebzeleri birleştirerek homojen bir karışım elde edebilir, sağlıklı ve aynı zamanda lezzetli içecekler hazırlamanız oldukça kolaydır. Sıcak havalarda içeceğinizi buz ile hazırlama kolaylığı da sunar. Ayrıca kişisel kullanım imkanı sayesinde içeceğinizi ya da kahvaltınızı küçük ve kolay tüketim olanağı ile hazırladıktan hemen sonra haznesi ile birlikte tüketebilirsiniz. Extra bir kaba veya bardağa ihtiyacınız olmadan hazırladığınız ürünü rahatlıkla içebilirsiniz. Ürünün üst kısmında bulunan haznesini hazırlama işlemi bittikten sonra çıkarıp bardak olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede fazladan zaman kaybetme ihtimalinizi de sıfıra indirme imkanınız bulunur. Bu ürüne Arzum AR1093 Beymen Club Shake'n Take kişisel smoothie blender satın al özelliği ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.