Arzum Ar1107 Megablend El Blender Seti

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.179 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL

Ürün Bilgileri

Arzum Ar1107 Megablend El Blender Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Goldflex Satıcı Ünvanı: İDRİS ALTINSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0080574920
    Bu ürün Goldflex tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ÖzellikleriGüç (W):1000 WBuz Kırabilme Özelliği:YokBıçak Sayısı:4Doğrayıcı Bıçak Sayısı:4Tek Tuşla Çalışma Özelliği:VarDoğrayıcı Hazne Kapasitesi (L):1500 mlÇırpıcı Aparat:VarÖlçü Kabı:900 mlHız Ayarı:VarTurbo Fonksiyonu:YokAksesuarlar:YokPulse Fonksiyonu:Yok

Ürün Özellikleri

  • Güç 800 - 1200 Watt
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Hacim 1 - 2 L
  • Materyal Plastik
  • Doğrayıcı Var
  • Blender Ayağı Materyali Plastik
  • Çırpıcı Var
  • Hız Ayarı 3 Kademeli
  • Rendeleme ve Dilimleme Diski Yok
Geri Bildirim Ver

Arzum Ar1107 Megablend El Blender Seti

El blenderları mutfaktaki birçok işte yanınızda olur ve işlerinizi kolaylaştıracak özellikler bulundurur. Arzum Ar1107-s Megablend el blender seti estetik görünümü ve pratik kullanımı sayesinde sıkça tercih edilen bir üründür. Model 800- 1200 Watt güçle çalışır. Modelin sahip olduğu 1- 1,5 L geniş hacim size büyük kullanım kolaylığı sağlar. Blenderın paslanmaz çelik yapıda olan keskin bıçakları sayesinde kesme ve doğrama işlemlerinde yüksek verim alabilirsiniz. Ayrıca paslanmaz çelik bıçaklar ısıya dayanıklıdır ve bu sayede ürünün kullanım ömrü artar. Ürününde bulunan çırpıcı özelliği ve motor kuvveti sayesinde kek gibi birçok ürünün yapımı kolaylaşır. Bu ürünün şık tasarımı ve kullanım kolaylığı sayesinde mutfakta yapacağınız işlerin süresini kısaltabilirsiniz. Özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Paslanmaz çelik bıçaklar
  • Geniş hacim
  • Farklı özelliklere sahip aksesuarlar

Arzum Ar1107 Blender’ın Pratik Kullanım Kolaylığı

Arzum Ar1107 Blender’ın Pratik Kullanım Kolaylığı

El blenderları mutfaklarda pratik kullanımları ve şık tasarımları ile önemli bir yer tutar. Arzum Ar1107’nin şık siyah renkte olan dış yapısı onu mutfaktaki gözde parçalardan biri yapar. Ürünün ana malzemesinin sert plastik olması kullanım ömrünü artırır. Ürünün sahip olduğu 4’lü tırtıklı bıçaklar zorlu gıdalarda dahi güçlü ve pratik bir kullanım sağlar. Ürünün sahip olduğu 900 ml ölçü kabı sayesinde ayran, püre gibi yiyecekleri ve içecekleri kolaylıkla kabın içerisinde hazırlayabilirsiniz. 1000 watt kuvvetteki güçlü motor sayesinde çırpma işlemlerini hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Modelde bulunan çift katlı ve çift taraflı doğrayıcı bıçaklar sayesinde parçalama ve öğütme işlemleri kolaylıkla halledilebilir. Üstelik geniş hacmi sayesinde tek seferde fazla miktarda ürün hazırlayabilirsiniz. Kaliteli paslanmaz çelik yapıda olduğu için sıcak maddelerde kullanım için tamamen uygundur.

Arzum Ar1107 Megablend El Blender Seti Özellikleri

Arzum Ar1107 Megablend El Blender Seti Özellikleri

Ar1107’nin sahip olduğu şık tasarım sayesinde mutfak dekorasyonunu zenginleştirmeniz mümkün. Bu sayede blender her zaman elinizin altında olur ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Sert plastikten yapılan ana gövdesi sayesinde oldukça sağlamdır ve darbelere karşı dayanıklıdır. Ürünün siyah rengi ve kırmızı çizgileri onu zamansız bir şıklığa ulaştırır. Sahip olduğu dört farklı tür bıçak ile isterseniz sert ve zorlu malzemeleri bile kolaylıkla parçalayabilir ve doğrayabilirsiniz. İstediğinizde ayran gibi sıvı içecekler yapabilir, çeşitli meyve püreleri hazırlayabilir ya da içerisindeki çırpıcı sayesinde mayonez gibi kıvamlı ürünler yapabilirsiniz. Üstelik hepsini yüksek motor gücü sayesinde hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Bu yiyecek ve içecekleri hazırlamak için isterseniz ölçü kabını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünle beraber gelen 900 ml ölçü kabı sayesinde birçok ürünü hazırlarken ekstra bir kaba ihtiyaç duymazsınız.

Arzum Ar1107 Megablend Blender Fiyatları ve Yorumları

Arzum Ar1107 Megablend El Blender Seti Fiyatları ve Yorumları

Arzum Ar1107 Megablend el blender setinin fiyatları ürünün sahip olduğu özelliklere bakarak belirlenir. Her bir bıçağının sağladığı ekstralar aletin değerini artırır. İlk olarak ürünün geniş hacimde olması büyük avantaj sağlar. Bu büyük hacim sayesinde büyük porsiyonlardaki et, meyve gibi malzemelerde işinizi tek seferde halledebilirsiniz. Sahip olduğu ekstra ölçü kabı ise başka malzemelere gerek duymadan istediğiniz miktarda ürüne ulaşmanızı sağlar. Yüksek motor gücü sayesinde oldukça katı ürünlerle dahi çalışma imkanınız vardır. Ayrıca hızlı çalışması sayesinde zamandan tasarruf etmiş olursunuz. Arzum Ar1107 Megablend el blender seti yorumları olumludur ve müşterilerin ihtiyaçlarını karşılar. Çeşitli bıçaklara sahip olması sayesinde farklı ürünlerde en yüksek verim almayı garantiler. Her özelliğiyle mutfağınıza teknolojinin birçok faydasını getirerek size büyük kolaylık sağlayacak olan bu ürüne Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.