Arzum Ar2033 Waffy Max Waffle Makinesi Misty

2.890 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.150 TL

Ürün Bilgileri

Arzum Ar2033 Waffy Max Waffle Makinesi Misty

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: h a n c ı Satıcı Ünvanı: GÜRBÜZ MUTFAK GEREÇLERİ ZÜCCACİYE TEKSTİL İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0441019999600013 Vergi Kimlik Numarası: 4410199996
    Bu ürün h a n c ı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 800 w ? Yapışmaz granite efektli waffle plakaları ? Termostat ve ikaz ışığı ? Isıya dayanıklı ergonomik tutma sapı ? Yeni iç tasarım
  • Iade koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Mor
  • Waffle Kapasitesi 6+
  • Plaka Materyali Granit
  • Isı Ayarı 2 Kademeli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Arzum Ar2033 Waffy Max Waffle Makinesi

Son dönemlerin gözdesi olan ve pek çok insan tarafından sevilerek tüketilen waffle, Arzum markasının farkıyla evlerinize gelir. Dilediğiniz her an sağlıklı ve özel bir tatlı yapmak için güvenle tercih edebileceğiniz Arzum AR2033 Waffy Max waffle makinesi ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Waffle, kızarmış ve şekillenmiş ekmek üzerine konulan çeşitli çikolata, meyve ve şekerleme gibi lezzetlerden oluşur. Oldukça farklı fonksiyonlarla hazırlanabilir olması sebebiyle pek çok insana hitap eden bir lezzettir. Geniş skalasıyla oldukça sık tercih edilen bu tatlıyı evlerinizde dilediğiniz her an yiyebilmek için ünlü markanın fonksiyonel makinesine güvenebilirsiniz. Uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde sağlıklı bir şekilde sevdiğiniz tatlıyı tüketme imkanı yakalayabilirsiniz. AR2033 Waffy Max waffle makinesinin avantajlarından hemen faydalanabilirsiniz.

  • Pratik deneyim
  • Şık tasarım
  • Güvenli kullanım

Özellikleriyle Fark Yaratan Waffle Makinesi

Özellikleriyle Fark Yaratan Waffle Makinesi

Yıllardır ev aletleri konusunda ciddi oranda başarı yakalayan marka, işinin ehli ekibi ve yüksek kalite standartları sayesinde geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Kendinize ve sevdiklerinize hazırlayabileceğiniz nefis tatlılarla keyifli anlar yaşamak için güvenle tercih edebileceğiniz bir üründür. Sunduğu birçok özellikle gönülleri feth eden makine, kolay kullanım imkanı sunar. AR2033 Waffy Max waffle makinesi- mürdüm rengiyle ve şık tasarımıyla kullanım anında keyif verir. 700- 1000 W arası güce sahip olması sebebiyle profesyonel bir deneyim sunar. Döküm olması nedeniyle sağlam ve dayanıklıdır. Arzum AR2033 Waffy Max waffle makinesi - mürdüm, yapışmayan plakaları sayesinde şekli bozulmadan hamuru kızartır ve rahatlıkla tüketmenize olanak sağlar. Hem malzemelerine hakim olduğunuz bir tatlı yapmak hem de zevkinize göre ürünler ortaya koymak adına bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Avantajları ile Cezbeden Arzum Waffle Makinesi

Avantajları ile Cezbeden Arzum Waffle Makinesi

Yılların kaliteli ve güvenilir markasının tasarladığı bu cihaz, size birçok avantaj sağlar. Bu avantajların başında ise ısıya dayanıklı tutma yerlerinin sunduğu kolaylık gelir. Elinizi yakmadan güvenli ve keyifli bir şekilde tatlınızı yapmak için tasarlanan ürün, aynı zamanda ergonomiktir. Hem kolay tutma imkanı sunar hem de pratiklik kazandırır. AR2033 kodu ile hızlıca ürüne ulaşabilir ve özelliklerini incelemeye başlayabilirsiniz. Arzum AR2033 Waffy Max waffle makinesi mürdüm, tüm bu sağladığı avantajların yanında bir de termostat ve ikaz ışığı ile öne çıkar. Bu durum mükemmel seviyede hazırlanan hamurların durumunu size belli etmede kolaylık sağlar. Makinenin ısındığını ve hazır olduğunu bu ışıklar aracılığıyla öğrenebilir, gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz. AR2033 Arzum farkıyla ortaya konulur. Yeni iç tasarımı ve göz alıcı rengi ile makinenin sağladığı avantajlardan faydalanabilir, lezzetli tatlılar ortaya çıkarabilirsiniz.

Bütçe Dostu Arzum Waffle Makinesi Fiyatları

Bütçe Dostu Arzum Waffle Makinesi Fiyatları

Trendyol, uzun yıllardır müşteri memnuniyeti odaklı bir şekilde faaliyet gösterir ve her özelliğiyle kolay alışveriş yapmanızı kolaylaştırır. Sağladığı birçok kolaylıkla öne çıkar ve cazip fiyat avantajlarından faydalanmanızı sağlar. Belli dönemlerde gerçekleştirilen indirimler ve kampanyalar dahilinde kaliteli markaların başarılı ürünlerine oldukça uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Sunulan avantajlar yalnızca bunlarla sınırlı kalmaz. Müşteriler tarafından yapılan Arzum AR2033 Waffy Max waffle makinesi yorumları sayesinde ürün hakkında ayrıntılı fikir sahibi olabilirsiniz. Ürün kalitesi, görünümü ve özellikleri hakkında kullananlar tarafından aldığınız bilgilerle güvenli ve doğru bir İnternet alışverişi gerçekleştirebilirsiniz. Ürünü hemen favorilerinize ekleyebilir ve alışverişinize pratiklik kazandırabilirsiniz. AR2033 Waffy Max waffle makinesi yorumları ve bütçe dostu fiyatları sayesinde avantaj sahibi olabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı yorulmadan güvenli bir şekilde karşılayabilir ve markanın bu eşsiz ürünüyle enfes lezzetler ortaya çıkarabilirsiniz.