Arzum Ar3061 Çaycı Siyah 1700 W Cam Demlikli Çay Makinesi

2.299 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.567 TL
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.699 TL

Ürün Bilgileri

Arzum Ar3061 Çaycı Siyah 1700 W Cam Demlikli Çay Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Başkent Baharat Bilal Şenel Satıcı Ünvanı: BİLAL ŞENEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8040372330
    Bu ürün Başkent Baharat Bilal Şenel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ay filtresi var demlik kapasitesi (l) 1.8 demlik malzemesi cam gövde malzemesi plastik güç (w) 1700 otomatik kapanma var renk siyah su ısıtıcı kapasitesi (l) 1.8 su/kireç filtresi var susuz çalışma emniyeti var

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Model Elektrikli Çaydanlık
  • Renk Siyah
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Demlik Kapasitesi 500+ L
  • Demlik Malzemesi Cam
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arzum AR3061 Siyah 1700 W Cam Demlikli Çay Makinesi

Çay, hepiniz için kahvaltılara eşlik eden, misafirliklerinizi tamamlayan leziz bir içecektir. Keklerinizi, pastalarınızı, börek veya çöreklerinizi eşsiz sohbetler eşliğinde atıştırırken içeceğiniz ise hep sıcak kalsın istersiniz. Arzum AR3061 siyah 1700 w cam demlikli çay makinesi siz sohbetinizi ederken çayınızı soğutmadan belli aralıklar ile ısıtır ve hep sıcak tutar. Su kaynadığında ise otomatik kapanma özelliği devreye girer. Buram buram kokulu içeceklerinizi Arzum AR3061 cam demlikli çay makinesi asil ve şık tasarımı ile daha fazla keyif alarak hazırlamanız mümkündür. Cam demliklidir. Bu sebeple sağlığınız için de oldukça uygundur. Su ve kireç filtresi mevcuttur. Bu nedenle son derece güvenlidir. Susuz çalışma emniyeti vardır. Ayrıca çay demlemek istemediğiniz zamanlarda ise sadece su ısıtıcısı olarak kullanmanız mümkündür.

  • 1700 W
  • Cam demlik
  • Su/kireç filtreli

Arzum AR3061 Siyah Çay Makinesi Özellikleri

Arzum AR3061 Siyah Çay Makinesi Özellikleri

Cam demlikli olması ile oldukça sağlıklıdır. Su ve kireç filtresi mevcuttur. Susuz çalışma emniyeti vardır. Bu sebeple su kaynarken ve sonrasında zaman zaman otomatik olarak ısıtılır. Su biterse, makine yanarsa gibi olumsuzluk ve tehlike içeren durumları düşünmenize gerek kalmaz. Arzum AR3061 demlik ile gün içinde dilediğiniz an sıcak çayınızı hazırlayabilirsiniz. Filtresi sayesinde kolaylık sağlar. Gizli rezistansı vardır. 1-2 litreye kadar su ısıtıcı kapasitesi mevcuttur. Böylece kalabalık sofralar için de oldukça avantajlı bir ürün olduğunu göstermiş olur. Güç malzemesi plastik olarak üretilir. AR3061 çaycı çay makinesi - siyah modelini evinizde, iş yerinizde, ofisinizde rahatlıkla bulundurabilirsiniz. Hazırladığınız öğünlerinize eşlik eder. Siz çalışıp işlerinizi hallederken Arzum AR3061 çaycı çay makinesi - siyah çayınızı istediğiniz süre boyunca sıcak tutar. Size ise sadece çayınızı bardağa boşaltmak kalır.

Arzum AR3061 Siyah 1700 W Avantajları

Arzum AR3061 Siyah 1700 W Avantajları

Gündelik hayatınızın yoğun koşuşturmalarında bazen molalara ihtiyaç duyarsınız. Dinlenmek için ise sizi yatıştıracak ve rahatlarken size eşlik edecek bir içecek gereklidir. Arzum demlikli çay makinesi bunun için üretilir. İş yerinde bile hazırladığınız atıştırmalıklarınızın yanında anında sıcak çayınız ile keyifli bir şekilde tadına vararak çayınızı içebilirsiniz. Arzum AR3061 siyah 1700 w cam demlikli çay makinesi kullananlar çay saati zamanlarında enfes kek, pasta, börek ve kurabiyeleri ile keyifli zamanların tadını çıkarırlar. Özellikle kadınlar, komşuları veya arkadaşları ile böyle toplanmalar düzenlemeyi çok tercih ederler. Mutfakta içecekleri belli zaman aralıklarıyla ısınırken onlar ise keyifleri yerinde ve kafaları rahat bir şekilde en derin sohbetlerine devam ederler. Her istediklerinde kokusu odayı salmış sıcacık dumanı tüten çaylarını ise anında doldururlar. Bu gibi sebeplerle ürüne ihtiyaç duyabilirsiniz

Arzum AR3061 Siyah 1700 W Cam Demlikli Çay Makinesi Fiyatı

Arzum AR3061 Siyah 1700 W Cam Demlikli Çay Makinesi Fiyatı

Arzum AR3061 Siyah 1700 w cam demlikli çay makinesi fiyatı belirlenirken insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde üretilen cam demlik kullanılması, yüksek su ısıtıcı kapasitesi bulundurması gibi çeşitli özellikleri göz önünde bulundurulur. Arzum AR3061 siyah 1700 w cam demlikli çay makinesi yorumları ürünün fiyat performans açısından sizi memnun edeceği yönündedir. Ayrıca çeyiz hazırlığı yapan birçok gelin adayı şık tasarımı ve kaliteli malzemesi ile uygun fiyatlı oluşundan dolayı Arzum AR3061 siyah 1700 w cam demlikli çay makinesi satın almayı tercih ederler. Günün büyük bir kısmında her türlü anınıza eşlik eder. Sıcacık ve kokulu çaylar elde etmek için siz de bu kullanışlı makineye sahip olabilirsiniz. Günlük işlerinizi hallederken pratik bir şekilde içeceğinizi hazırlamak için şık tasarımlı bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.