Arzum Ar4045 Hera Comfort 2' Si 1 Arada Elektrikli Dikey Süpürge Siyah

3.848 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.899 TL

Ürün Bilgileri

Arzum Ar4045 Hera Comfort 2' Si 1 Arada Elektrikli Dikey Süpürge Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HarikaFiyat Satıcı Ünvanı: SERTAÇ AYAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1051389113200001 Vergi Kimlik Numarası: 1080347719
    Bu ürün HarikaFiyat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Özellik Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Şarjlı Kullanım Süresi 0 - 30 dk
  • Motor Teknolojisi BLDC
Geri Bildirim Ver

Hera Comfort 2'si 1 Arada Elektrikli Dikey Süpürge ile Süpür

Ar4045 Hera Comfort 2'si 1 arada elektrikli dikey süpürge siyah ev temizliğinde sıklıkla tercih edilen bir elektrik süpürgesidir. Elektrik süpürgeleri, temizlik esnasında sağladıkları faydalar ile son derece önemli hale gelmektedirler. İnsanların daha az yorulmasını sağlayan bu ürünler, aynı zamanda vakitten tasarruf etmek için de oldukça idealdir. Teknolojinin her geçen gün gelişiyor olması, bu alanda üretilen süpürgelerin de kullanışlılığın artmasına neden olmuştur. Geleneksel elektrik süpürgelere nazaran, son teknoloji ile üretilen süpürgeler çok daha hijyenik bir temizlik sağlamaktadır. Arzum Hera Comfort evin her köşesinde detaylı bir temizlik yapılması için olanaklar sunmaktadır. Elektrik süpürgelerinin uç kısmında bulunan aparatlar sayesinde girilmesi zor alanlarda bile maksimum temizlik elde edilebilir.

  • Yüksek Çekiş Gücü
  • Dik Konumda
  • Uygun Fiyatlı

Hera Comfort Dikey Süpürge ile Derinlemesine Temizlik

Hera Comfort Dikey Süpürge ile Derinlemesine Temizlik

Dikey süpürgeler, temizlik esnasında birçok farklı konuda önemli avantajlar da sağlamaktadır. Geleneksel süpürgelerin ağır motorlarının olması, insanların temizlik esnasında yorulmalarına neden olmaktadır. Aynı zamanda, dikey süpürgeler temizlik esnasında istenilen her alana rahatça ulaşabilmenizi sağlamaktadır. Evin içerisindeki tüm odaların yanı sıra odalardaki her ufak detay da Arzum ar4045 Hera Comfort ile detaylıca temizlenmektedir. Halı üzerlerinde yer alan toz ve kirler genellikle gözle görülemez. Bu nedenle de insanlar halılarının temiz olduğu kanısına varabilmektedirler. Ancak çekiş gücü yüksek bir elektrik süpürgesi ile halı temizlendiği takdirde halının içerisinde çok fazla kir ve toz çıkma ihtimali bulunmaktadır. Genelde evlerde koltuk altlarına çok fazla şey dökülür ve dökülenler orada unutulur. Ancak ar4045 Hera Comfort teleskopik borulu dikey elektrikli süpürge - siyah ürünüyle koltuk altını temizlemek daha rahattır.

Hera Comfort Dikey Süpürge Kullanımı

Hera Comfort Dikey Süpürge Kullanımı

Arzum Hera Comfort dikey süpürge iki farklı kullanım imkanı sunmasıyla insanları memnun etmektedir. Evlerde elektrik süpürgesinin yanı sıra el süpürgesi de sıklıkla kullanılmaktadır. Özellikle, küçük kırıntıların ya da kirlerin alınmasında elektrik süpürgesini çıkarmak zor olacağı için el süpürgesi çok daha kullanışlı gelmektedir. Ancak bu noktada insanların hem el süpürgesi hem de elektrik süpürgesini ayrı olarak almaları oldukça can sıkı bir durum oluyor. Bu nedenle, ar4045 Hera Comfort teleskopik borulu dikey elektrikli süpürge ürününü el süpürgesi olarak kullanmak da son derece kolaydır. Süpürgeyi borusundan çıkarıp, üçgen başlıktan ayırdıktan sonra kolay bir şekilde el süpürgesi olarak kullanılabilir. Elektrik süpürgelerinin toz filtrelerinin kirlenmesi sonucunda performansta önemli düşüklükler olur. Bu nedenle de yıkanabilir toz filtresi olan süpürgeler bu alanda daha fazla dikkat çekiyor.

Ar4045 Hera Comfort 2'si 1 Arada Elektrikli Dikey Süpürge Siyah Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Ar4045 Hera Comfort 2'si 1 Arada Elektrikli Dikey Süpürge Siyah Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Arzum ar4045 Hera Comfort teleskopik borulu dikey elektrikli süpürge özellikleri ile kullanıcılara önemli avantajlar sağlayan bir ürün olmaktadır. Dikey konumda olması kolay saklanabilmesi için avantaj sağlar. Yıkanabilir filtresi ve üçgen ucu sayesinde ar4045 Hera Comfort dikey elektrikli süpürge - siyah ürünü daha fazla alana etki edebilmektedir. Elektrikli süpürge satın almadan önce kesinlikle ürünün kalitesinin detaylıca incelenmesi gerekecektir. Arzum Hera Comfort ar4045 fiyat seçenekleri de bu noktada kullanıcıların merak ettikleri bir konu oluyor. Ancak, elektrik süpürgelerinde fiyattan önce ürün kalitesine odaklanmak için kullanıcı deneyimlerine de kulak verilmesi gerekir. Arzum ar4045 Hera Comfort yorum incelemesi yaparak ürün hakkında bilgi sahibi olunabilir. Yüksek çekiş gücü ile ev temizliğinde etkili olan süpürgelere Trendyol'dan ulaşıp, sipariş adımlarını takip ederek ürünü satın alabilirsiniz.