Arzum Ar4200 Magiclean Force Dikey Şarjlı Süpürge Siyah

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.551,68 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL

Ürün Bilgileri

Arzum Ar4200 Magiclean Force Dikey Şarjlı Süpürge Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YeniseY Satıcı Ünvanı: DERİN ETİCARET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293048189600022 Vergi Kimlik Numarası: 2930481896
    Bu ürün YeniseY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arzum dik süpürge başlığı LED ışıklı ve turbo tasarımlı olması yönü ile beğeni kazanır. Işık yayan başlık sayesinde cihazın önündeki toz ve parçacıkların görülmesi mümkün hale gelir.
  • Arzum elektrikli süpürge çeşidi 30 dakika boyunca kesintisiz bir şekilde çalışabilir. Bu sayede tek çalıştırmada geniş alanlar kısa süre içerisinde temizlenir.
  • Arzum AR4200 cihazının toz haznesi kolay bir şekilde boşaltılır. Tek hamlede kapağı açılan haznenin içindeki parçacıklar dökülür ve ardından temizliğe devam edilir.
  • Kablolu elektrikli süpürge modeli 75 dB ses düzeyinde performans sergiler. Gürültü çıkarmaması konforlu bir şekilde temizlik yapılmasına olanak tanır.
  • Arzum AR4200 MAGICLEAN FORCE dikey şarjlı süpürge çeşidi 2.1 kg ağırlığında taşınabilirlik sağlar. Hafif tasarımı sayesinde kolay taşınır ve hareket ettirilir.
  • Arzum AR4200 MAGICLEAN FORCE dikey şarjlı süpürge - siyah renkli model 0.5 litrelik toz haznesi ile sunulur.
  • Arzum AR4200 yedek parça bulunduran cihaz BLDC motor tipi ile çalışır. Verimli kullanım sunan motor güçlü çekim performansı ile maksimum verimlilik gösterir.
  • Toz hazneli dikey süpürge şarj standı ile sunularak batarya dolum işlemini pratikleştirir.
  • Arzum AR4200 emiş gücü gösteren model, el süpürgesi tipine çevrilir ve bu sayede koltuk, kanepe gibi alanların temizlenmesine olanak sunar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Özellik Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
  • Şarjlı Kullanım Süresi 0 - 30 dk
  • Motor Teknolojisi BLDC
  • Şarj Standı Duvara Asma Aparatı
  • El Süpürgesi Kullanımı Var
Geri Bildirim Ver

Arzum Ar4200 Magiclean Force Siyah Dikey Şarjlı Süpürge

Yaşadığımız alanda hijyeni her an korumak isteriz. Ancak zaman içerisinde dışarıdan gelen toz ve bakteriler gözle görülmeyen kirlere dönüşebilir. Yaşam alanlarında biriken bakteri ve tozları kısa sürede temizlemek için elektrik süpürgeleri üretilmiştir. Söz konusu ürünlerin kablolu çalışma özelliği, hareket özgürlüğünü büyük oranda kısıtlar. Bu kısıtlamadan kurtulmak için teknolojiden ilham alan şarjlı süpürgeler geliştirilmiştir. Arzum Magiclean Force dikey şarjlı süpürge temizlikte teknoloji ve performansın pratik hâlini sunmayı başarır. Ürünün şarjlı özelliği temizlik alanında hareket özgürlüğü sunar. Aynı zamanda cihazın dikkat çeken tasarımı kullanıcıyı ergonomiyle buluşturur. Yeni nesil temizlikte harikalar yaratan Arzum Ar4200 serisi dikey süpürge ortamın temizliğini sizin yerinize düşünür. Size de hijyenin keyfini çıkarmak kalır.

  • Motor: BLDC
  • Kullanım Süresi: 30 Dakika
  • Renk: Rose Gold

Arzum Magiclean Force Siyah Dikey Şarjlı Süpürge Özellikleri

Arzum Magiclean Force Siyah Dikey Şarjlı Süpürge Özellikleri

Arzum Ar4200 Magiclean Force dikey şarjlı süpürge temizlik esnasında kullanıcıya ergonomi sunmak üzere geliştirilmiştir. Yenilikçi teknolojiye uyumlu geliştirilen ürünün, özel BLDC motor sistemi bulunur. Temizlikte güçlü ve yüksek performans sunan BLDC motor sistemleri sayesinde süpürge, ortamı kısa sürede temizler. Bu özelliği aynı zamanda güç tasarrufu da sağlar. Böylece temizlik esnasında ortamı tozdan ve kirden arındırırken bütçenize de katkıda bulunur. Küçük ev aletlerinde en çok tercih edilen markalardan olan Arzum’un geliştirdiği, teknolojik süpürgenin 30 dakika kesintisiz çalışma süresi bulunur. Yarım saatlik kullanım süresi sunan Magiclean Force, tek bir şarj ile kısa sürede temizlik imkânı sunar. Arzum Ar4200 Magiclean Force dikey şarjlı süpürgenin üretiminde kullanıcı beklentilerini karşılayan özellikler kullanılır. Size de teknolojiye adım atan bir ürünü denemek kalır.

Arzum Ar4200 Siyah Dikey Şarjlı Süpürgenin Kaliteli mi?

Arzum Ar4200 Siyah Dikey Şarjlı Süpürgenin Kaliteli mi?

Arzum Ar4200 yorumlarında cihazın kullanıcılar tarafından kalitesinin doğrulanmış olduğu görülür. Ürünün üretim aşamasında kaliteli ve güvenilir materyaller kullanılmıştır. Böylece yaşam alanlarına temizlikte uzun süre eşlik etmeye adaydır. Arzum Magiclean Force serisi şarjlı süpürgenin dikkat çeken özelliklerinden biri de özel tasarımıdır. Ultra hafif yapısı sayesinde, kullanıcıya maksimum kolaylık ve kontrol kabiliyeti sunar. Böylece zorlu temizlik araçlarının neden olduğu bel rahatsızlıklarını önlemeye yardımcı olur. Arzum Ar4200 Magiclean Force dikey şarjlı süpürgenin HEPA filtre sistemleri bulunur. Bu özelliği havada bulunan astım ve alerjik reaksiyonlara neden olan toz partiküllerini kısa sürede yakalayabilmesini sağlar. Gelişmiş filtreleme sistemleri gözle görülmeyen bakterileri %99 oranında hapseder. Böylece ürün, her ortamda kaliteli ve güvenli bir hava akışı sağlar.

Arzum Dikey Şarjlı Süpürgenin Kullanımı Pratik mi?

Arzum Dikey Şarjlı Süpürgenin Kullanımı Pratik mi?

Arzum dikey şarjlı süpürge kullanıcıya sunduğu pratik özellikleri sayesinde tercih edilebilir. Çıplak gözle görülmeyen ve bakterileri temizlemek için Magiclean Force serisi idealdir. Cihazın motorlu turbo led başlığı görülmeyen kirlerin tek seferde temizlenmesini sağlar. Başlığın yansıttığı ışık, yüzeylerin daha detaylı görülebilmesine yardımcı olur. Bu sayede pratik bir kullanım sunar. Temizlikte kullanıcıyı ergonomiyle buluşturan Arzum şarjlı süpürge aksesuar bakımından zengindir. Setin içeriği; şarj standı, mini turbo fırça, 2’si 1 arada fırça, uzun kenar-köşe aparatları ve sert rulo fırça olarak sıralanabilir. Bu ürün, ihtiyacınız olan tüm aksesuar seçeneklerini tek seferde sunar. Aynı zamanda cihazın pratik kullanımını destekleyen özelliklerden birisi de sessiz çalışma fonksiyonudur. Söz konusu araç, maksimum hız seviyesinde 75 db ses çıkartır. Böylece siz ve sevdikleriniz için konforlu bir temizlik imkânı sunar. Arzum garantisiyle üretilen Ar4200 model şarjlı süpürge Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.