Arzum Violet Epilasyon Aleti AR5040 Epilasyon Cihazı 18 Cımbız

630 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
666,66 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arzum Violet Epilasyon Aleti AR5040 Epilasyon Cihazı 18 Cımbız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nasa İletişim Satıcı Ünvanı: NASA İLETİŞİM MÜMESSİLLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629049114644617 Vergi Kimlik Numarası: 6290491146
    Bu ürün Nasa İletişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üzerinde açma kapama düğmesi ve hız seçimi düğmesi bulunan Aprilla epilasyon aleti aynı zamanda güvenlik kilidine de sahiptir.
  • Cımbızlı epilasyon başlığı olan kadın epilasyon aletinin yanında epilasyon başlığı çıkarmak için kullanılan düğmesi vardır.
  • Ana gövdesi elde tutmaya uygun olarak tasarlanmış olan Arzum AR5040 modelinin epilatör koruyucu başlığı vardır.
  • Adaptör girişi alt kısmında bulunan kablolu epilatör temizleme fırçasına sahiptir.
  • Arzum AR5040 epilasyon aleti 2 kademe hıza ayarında çalışır.
  • 18 cımbızlı olan başlığı ile Arzum AR5040 Violet epilasyon cihazı, tüyleri kökünden alır.
  • Kuru kullanıma hitap eden Arzum Violet AR5040 epilasyon aleti çantaya veya valize konulabilecek boyuttadır.
  • Kollarda da kullanımı mümkün olan bacak epilasyon aleti kablosu vasıtası ile elektrikle çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Temizlik Fırçası Yok
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Arzum AR5040 Violet Epilasyon Cihazı

Arzum AR5040 Violet kablolu mor epilasyon cihazı, popüler kişisel bakım ürünleri arasında alıcıya sunulur. Ağda yaptırmak istemeyen kişiler için kullanışlı bir alternatif olur. Özellikle geleneksel yöntemlerden uzak duran kullanıcılar, istenmeyen tüylerden bu cihaz ile kurtulabilir. Ayrıca uzun vadede ağdaya göre daha ekonomik sonuçlar almayı sağlar. Arzum AR5040 Violet epilasyon cihazı, ayarlanabilir hız özelliği sayesinde kullanıcıların işlerini kolaylaştırır. Cilde zarar vermeden kılları ve tüyleri kökünden alır. Kaliteli ve güçlü cımbızları, geride kalıntı bırakmaz. Cildi tertemiz ve pürüzsüz bir hâle getiren bu modelin tasarımı hem ergonomik hem de şık olur. Ele rahatça oturur ve pratik bir şekilde kullanılır.

  • 2 kademeli hız ayarı
  • 18 adet güçlü cımbız
  • Kablolu tasarım ile kesintisiz performans

Arzum AR5040 Violet Epilasyon Cihazının Özellikleri

Arzum AR5040 Violet Epilasyon Cihazının Özellikleri

Arzum AR5040 Violet epilasyon cihazı, kullanıcıya kolay bir kullanım sunması için dizayn edilir. Hız ayarı sayesinde cilt hassasiyetine göre epilasyon yapabilmeyi sağlar. Bu modelde iki kademeli ayar özelliği bulunur. Gövdesindeki buton ile hız kademesi kolayca değiştirilebilir. Kıl boyunun kısa olması durumunda yavaş modda çalıştırılması yeterli görülür. Ayrıca cildi hassas olup epilasyon sürecinde acı hissedenler de yavaş modu tercih edebilir. Bu cihazlarda cımbız sayısı, performans açısından önem taşır. 18 cımbızlı bu model; bacak, kol ve benzeri yüzeylerde yüksek performans almayı sağlar. Arzum AR5040 Violet 18 cımbız epilasyon cihazı, son derece güçlü çalışır. Kılları ve tüyleri kökünden söker. Her cilt tipi için uygun olan model; bacak, kol, yüz, koltuk altı ve bikini bölgesinde kullanılabilir.

Arzum AR5040 Violet Epilasyon Cihazı Suya Dayanıklı mıdır?

Ağda kullanımına karşın geliştirilen Arzum AR5040 Violet epilasyon cihazı, portatif yapısıyla dikkat çeker. Kolay taşınabiliyor olması avantaj sağlar. İhtiyaç duyulan her yere götürülebilir. Özellikle bu taşınabilir tasarımı sayesinde seyahatlerde kolayca çantaya sığdırılabilir. Arzum Violet AR5040, suya dayanıklı bir model olmadığı için, duş alma sırasında kullanılabilmesi mümkün değildir. Su, parçalara zarar verebileceği için kuru kullanılması gerekir. Fakat duştan önce ya da sonra, banyoda veya yatak odasında rahatlıkla çalıştırılır. Kullanmadan önce cildi hafifçe nemlendirmeniz önerilir. Arzum AR5040 Violet kablolu mor epilatör, prize takılı bir şekilde uzun süre çalışır. Özel cımbız sistemi sayesinde her kıvrıma uyum sağlar. Tahrişe neden olmadan dönen başlığı, birçok açıdan konforlu bir deneyim yaşamınıza imkân verir.

Arzum AR5040 Violet Epilasyon Cihazı Kullanışlı mıdır?

Arzum AR5040 Violet epilasyon cihazı, kullanışlı bir model olduğu için öne çıkar. Markanın sevilen modelleri arasında yer alır. Ayrıca kullanım açısından avantaj sağlayan özellikler taşır. Gelişmiş cımbız sayısı, tek seferde yeterli kılı almayı mümkün kılar. Bu başlık tasarımı, bacak bölgesi için kullanışlı bulunur. Kablolu bir model olması da ürünün kullanışlı olmasını sağlayan detaylar arasında yer alır. Doğrudan prize bağlı bir şekilde çalıştığı için kesintisiz kullanım sergiler. Şarj bitmesi gibi bir problem yaratmaz ve kullanıcı alışkanlıklarına kolayca uyum sağlar. Cihaz ergonomik bir şekilde tasarlanır. Bu da ürünün ele tam oturmasına ve rahat hareket etmesine olanak verir. Arzum AR5040 Violet epilasyon cihazı yorumları da olumlu dönütler içerir. Kullanıcılar, ürünün çalışmasından ve boyutlarından memnun kalır. Yıldızlarla gösterilen puanlar da bu konuda referans alınabilir. Epilasyon cihazını, Trendyol üzerinden kolayca sipariş verebilir, kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.