Arzum Ecomix Mikser AR1123 300W Kırmızı

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arzum Ecomix Mikser AR1123 300W Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sepettebul Satıcı Ünvanı: SEPETTEBUL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761100749200001 Vergi Kimlik Numarası: 7611007492
    Bu ürün Sepettebul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7 kademeli hız ayar düğmesiÇırpıcı ve yoğurucu aparatlar300W

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Güç (Watt) 0 - 500 Watt
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Kırmızı
  • Hacim 210 ml
  • Hamur Kancası Var
  • Hız Ayarı Turbo
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arzum AR1123-K Ecomix Mikser

Arzum AR1123 Ecomix mikser; kaliteli, kullanışlı ve uzun ömürlü mutfak aletleri arasında yer alır. İki farklı başlığı bulunan bu ürün sayesinde dilediğiniz tüm tarifleri el değmeden hazırlayabilirsiniz. Ekmek hamuru yoğurabilir, içli köfte hazırlayabilir, mis kokulu bir kek yapabilirsiniz. Bu fonksiyonel mutfak aleti, kırmızı rengi ve modern tasarımıyla da mutfağınızın yıldızı olmayı başarır. Fazla yer kaplamayarak pratik bir şekilde muhafaza edilebilir. Arzum Ecomix mikseri; evinizde, iş yerinizde veya stüdyonuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dilerseniz yeni evlenen dostlarınıza ev hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.

  • Kademe: 7 hız ayarı
  • Güç: 300 W
  • Maksimum Hacmi: 210 ml

Arzum AR1123 Ecomix Mikser Fonksiyonları

Arzum AR1123 Ecomix Mikser Fonksiyonları

Arzum AR1123 Ecomix mikser, motorlu ana gövde ve iki çift çırpıcı başlık olmak üzere toplam 5 parçadan oluşur. Cihazın başlıkları arasında parmaklıklı oval olanlar, daha sıvı karışımları çırpmak için kullanılır. Bu başlıkla en lezzetli kekleri çırpmanız, yumurta beyazlarını kabartarak tam kıvamında merengler yapmanız mümkün olur. Mikserin spiral başlıkları ise hamur yoğurma işlevi görür. Bu başlıkları, daha koyu kıvamlı karışımları çırpmak veya çeşitli hamurlar hazırlamak için kullanabilirsiniz. Spiral başlıklar, her türlü hamuru el değmeden ve yorulmadan hızlı bir şekilde karıştırmanızı sağlar. Arzum AR1123K Ecomix mikserin tüm başlıkları, paslanmaz çelik malzemeden imal edilir. Bu özellik, deterjan ve asitli gıdalara karşın mikserin parçalarını korur. Aynı zamanda sağlıklı karşımlar hazırlamanıza imkân verir. Makine, dayanıklı çelik malzemesiyle sorunsuz bir performans sergiler.

Arzum AR1123 Ecomix Mikser Kullanışlı mı?

Arzum AR1123 Ecomix kırmızı mikser; mutfakta en iyi yardımcınız olur. Cihaz; elektrikle çalıştığı için bir prizin olduğu her yerde kullanılabilir. 300 W gücünde çalışan mikser, elektrik şebekenize ağırlık yapmaz. Dolayısıyla bu ürün, tüm ev ve iş yerlerinde kullanıma uygun bulunur. Mikserin maksimum çırpma hacmi, 210 ml’dir. Makine tek seferde, ideal ölçüdeki karışımları kolayca karıştırabilir. Arzum AR1123 Ecomix 300 W kırmızı mikser; küçük, hafif ve yuvarlak hatlı bir mutfak aleti olur. Ürünü hem kolayca kontrol etmeniz hem de işiniz bittiğinde dilediğiniz yere kaldırmanız mümkündür. Mutfak tezgâhınızda ve dolaplarınızın içinde fazla yer kaplamaz. Elinize tam oturan sapı, kullanım esnasında hareket ettirebileceğiniz hız ayarı düğmesine kolay erişim sağlar. Bu ergonomik tasarımlar, yemek yaparken işlerinizi kolaylaştırır.

Arzum AR1123 Ecomix Mikser Hız Ayarı Nasıl?

Arzum AR1123 Ecomix mikser, geniş hız ayarı seçenekleriyle kullanıcıya kolaylık sunar. Cihazda yedi kademeli hız ayarı özelliği bulunur. Böylece birinci kademe en yavaş mod ile çalışırken yedinci seviye daha yoğun kıvamlı karışımlarda ideal sonuçlar almayı sağlar. Yavaş karıştırılması gereken tariflerde ise 2 veya 3 numaralı kademeler rahatça kullanılabilir. Bu mikserin 7 kademeli hız ayarı, çırpma işlemine yavaş ayarda başlayıp süratinizi aşamalı olarak artırmanızı da mümkün kılar. Dilerseniz parçalanmasını istemediğiniz malzemeleri, karışımınızı hazırladıktan sonra ekleyerek mikseri yavaş ayarda çalıştırabilirsiniz. Aynı zamanda Arzum AR1123 Ecomix kırmızı mikserde turbo hız ayarı bulunur. Bu ayar yardımıyla cihazınız, en yüksek hızda bile %100 verimle çalışmaya devam eder. Karıştırma süresini kısaltan bu ayarı, farklı tariflerde kullanabilirsiniz. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Arzum AR1123 Ecomix mikser yorumlarını inceleyebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu mikseri, Trendyol’dan satın alabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.