Arzuman Tohum Arzuman Mor Reyhan Tohumu 100 Adet

34,85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
44,90 TL

Ürün Bilgileri

Arzuman Tohum Arzuman Mor Reyhan Tohumu 100 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Patika Botanik Satıcı Ünvanı: GÜÇLÜ TEDARİK ELEKTRONİK HİZMETLER LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0412089780900001 Vergi Kimlik Numarası: 4120897809
    Bu ürün Patika Botanik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arzuman mor reyhan tohumu 100 adet
Geri Bildirim Ver

Arzuman Tohum Arzuman Mor Reyhan Tohumu 100 Adet BSC-01

Arzuman Tohum Arzuman mor reyhan tohumu 100 adet BSC-01 etkili ve verimli tohumdur. Mor reyhan tohumu nasıl ekilir sorusu reyhan ekmek isteyen çoğu kişinin merak ettiği bir konudur. Büyüyen reyhan tohumu zamanla çitil hale gelmektedir ve sonrasında ise tek tek alınarak seyrek şekilde ekilir. Reyhanlar büyüyünce biçim işlemi ve tekrar gübrelenerek sulama işlemi yapılır. Biçim yapıldıkça daha gürleşir ve yaprak verir. Reyhan çitilinden önce ekimi yapılır. Reyhan tohumu toprağa serpiştirilir ve üzerine toprak atılarak ekim işlemi tamamlanmış olur. Toprağın hava almasını sağlayarak dikilen reyhan bitki verdiğinde kalın kökleri olur ve daha köklü bir yapıya sahiptir. Köklü reyhanlar toprağa daha kolay tutulur. Reyhan bitkisi mis kokusu ile yemek ve salatalarda lezzet katması açısından mutfakların baharat çeşitleri arasında yer almaktadır.

  • Salataların Vazgeçilmezi
  • Lezzet Aroması
  • En Çok Satılan Tohum Çeşidi

Arzuman Tohum Arzuman Mor Reyhan Tohumu ile Yeni Lezzet Keşfi

Reyhan severek tüketilen hoş kokulu özelliğe sahip bir bitkidir. Reyhan tohumu en çok satılan bitkiler arasında yer almakla birlikte çok seveni olan bir bitkidir. Reyhan tohumları büyüdüğünde 100 adet reyhan çitili oluşur. Reyhan yetiştirmek için tercih edilen tohumlarda paket içerisinde 100 adet reyhan tohumu bulunmaktadır. İstediğiniz sayıda ve özellikle reyhan tohumu bulabilirsiniz. Birçok çeşitte ve özellikte reyhan tohumu satışa sunulmuştur. Genellikle reyhan tohumları mor reyhan yetiştirmek için tercih edilmektedir. Diğer yeşil büyük yapraklı reyhanlar hem bitki olarak hem de şifa kaynağı olduğu için tercih edilmektedir. Mis gibi kokusu sayesinde evinizde yetiştirdiğinizde evinize hoş kokulu kokular yayacaktır. Mor reyhan yetiştirme aşaması hakkında bir bilginiz olmayabilir, hatta mor reyhan tohumu ne zaman ekilir diye merak ediyor olabilirsiniz. Reyhan yetiştirme konusundan bir diğer konu mor reyhan tohumu kaç günde çimlenir sorusudur. Reyhan tohumu nisan aylarında ekilmektedir. 80 gün sonunda ise gelişme gösterir.

Arzuman Tohum Arzuman Mor Reyhan Tohumu Çeşitleri

Birçok çeşitte reyhan tohumu bulunmaktadır. Tercihinize göre birçok reyhan tohumu çeşidi bulabilirsiniz. Genellikle yeşil, mor reyhan veya iki renkli reyhan tohumu bulunmaktadır. Mor reyhan tohumu gibi birçok bitki tohumları ile çok sayıda bitki üretebilirsiniz. Sera ve bahçenizde reyhan tohumu ekerek kış ayı için reyhanlar yetiştirebilirsiniz. Taze reyhan severler kış aylarında tüketebilmek için kolayca reyhan yetiştirebilirler. Arzuman mor reyhan tohumu 100 adet olarak satışa sunulan reyhan tohumunu satın alarak mis kokulu reyhanlar yetiştirebilirsiniz. Yemeklere lezzet katan reyhan bitkisi birçok hastalığa iyi gelmekle birlikte şifa kaynağı bir bitkidir. En çok tercih edilen reyhan tohumları ile kendinizde kolayca yetiştirebilirsiniz. Ayrıca reyhan tohumunu yetiştirerek tekrar tohum elde edebilir ve çok miktarda reyhan yetiştirebilirsiniz.

Arzuman Tohum Arzuman Mor Reyhan Tohumu 100 Adet BSC-01 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Reyhan faydaları ve kullanım açısından birçok özelliğe sahiptir. Bu bitki ile yan etkisiz şekilde bitkilerle şifalanabilirsiniz. Mor reyhan tohumu fiyatı paketlerin içerisinde bulunan reyhan tohumu adetine göre belirlenmektedir, gramaja göre değişiklik göstermektedir. Kilo olarak da tohum paketleri veya açık olarak da istediğiniz kiloda reyhan tohumu satın alabilirsiniz. Reyhan tohumu fiyatları tohum çeşidine, özelliği ve faydasına göre de değişiklik göstermektedir. Reyhan tohumu satın almak istediğinizde Arzuman mor reyhan tohumu 100 adet yorum bölümündeki kullanıcıların yorumlarını inceleyerek, ürünü özellik ve kalite açısından değerlendirme imkânına sahip olabilirsiniz. Arzuman mor reyhan tohumu 100 adet satın al seçeneği ile ürünü güvenle Trendyol'dan satın alabilirsiniz.