Arzuman Tohum Ispanak Tohumu

44,65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)

Ürün Bilgileri

Arzuman Tohum Ispanak Tohumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Patika Botanik Satıcı Ünvanı: GÜÇLÜ TEDARİK ELEKTRONİK HİZMETLER LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0412089780900001 Vergi Kimlik Numarası: 4120897809
    Bu ürün Patika Botanik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaprakları geniş, koyu yeşil ve parlaktır
  • Gevrek olan yaprak yüzeyi oldukça düzgündür
  • Verimli olup çabuk tohuma kalkmaz
  • Lezzeti ve yapısı mükemmeldir
  • Örtü altı ve açık tarla yetiştiriciliğine uygundur
  • Olgunlaşma günü ortalama 45-50 gün dür
  • Ekim için sonbahar ve ilkbahar uygundur, sıcaklığa hassastır.
  • Paketler: 25 g

Ürün Özellikleri

  • Tip Sebze Tohumları
Geri Bildirim Ver

Arzuman Tohum Ispanak Tohumu BRKTTRMTHM0003

Arzuman Tohum ıspanak tohumu BRKTTRMTHM0003, soğuk ve sıcağa dayanıklı yaz ve kış aylarında yetişebilen, vitamin kaynağı bir üründür. Ispanak tohumu demir açısından zengin ve sağlıklı olan ıspanağı evinizde yetiştirmenizi sağlar. Sağlıklı yeşilliklere evinizde yer verin. Ispanak tohumu ekimi sonrasında 18-35 gün sonra ıspanakları toplayabilirsiniz. Doğal ve sağlıklı aynı zamanda ekonomik sebze üretimine başlayın. Dünyada yeşillikler açısından zengin vitamin deposu olan ıspanak tohumları beğeninize sunulmuştur. Ispanak, saksı ve bahçede yetiştirmeye son derece uygun bir bitkidir. Ispanak geleneksel bir bitki olduğu için tohumu uzun süre kullanılarak çoğaltılabilir bir bitkidir. Aldığınız tohumlarla her yıl aynı kalitede ve özellikte ıspanak yetiştirme özelliğine sahiptir.

  • Kaliteli Üretim
  • Zengin ve Sağlıklı Üretim
  • Vitamin Deposu

Arzuman Tohum Ispanak Tohumu Çeşitleri

Arzuman Tohum Ispanak Tohumu Çeşitleri

Ispanak bitkisi yeşil yapraklı bir sebzedir. Caryophyllales, Amaranthaceae ailesi, Chenopodioideae alt familyasından gelmektedir. Genellikle yaprakları taze olarak veya konserve şeklinde tüketilmektedir. Uygun koruma yöntemleri kullanılarak depolandıktan sonra yaygın olarak tüketilen bir besin kaynağıdır. Pişmiş veya çiğ olarak tüketilebilir ve her iki şekilde de farklı lezzetlere sahiptir. Ispanak tohumu çeşitleri, geniş yapraklı, dikenli ve matador olmak üzere birçok tohum çeşidi bulunmaktadır. Kullanıcılar tarafından en çok merak edilen konu ıspanak tohumu ne zaman ekilir sorusudur. Bununla birlikte ıspanak tohumu nasıl ekilir sorusu da merak konusudur. Ispanak tohumları ilkbahar ve sonbahar ayında ekilir. Ispanak ekimi ise ıspanak tohumlarının toprağa serpilmesinden sonra üstü toprakla kapatılır ve toprak karıştırılır. Tohumun çimlenmesi 8 ila 12 gün arasında sürmektedir ve ekilen tohumlar bu süre sonrasında çimlenerek gelişir.

Arzuman Tohum Ispanak Tohumu Faydaları

Arzuman Tohum Ispanak Tohumu Faydaları

Ispanak bitkisi %91 su, 54 protein ve %3 protein ve yağ içeren besin değeri oldukça yüksek bir bitkidir. 100 gram ıspanak 23 kalori enerjiye sahiptir. Buharda pişirilerek veya kaynatılarak tüketildiğinde daha faydalıdır. Ispanak bitkisi yapısında A, C, K vitamini, magnezyum, demir ve fosfat bulundurduğu için zengin bir besin kaynağıdır. Çocuk gelişiminde büyük katkı sağlayan ıspanak tohum olarak da tüketilmektedir. Ispanak tohumu faydaları ile bilinen bir tarım ürünüdür. Ayrıca diyet dönemlerinde B vitamini, B6 vitamini, E vitamini, potasyum, kalsiyum ve diyet lifi için zengin bir üründür. Ispanak doğal ve çiğ olarak tüketildiğinde demir ve kalsiyum oranı yüksek bir besin olduğu için mide ve bağırsak sorunlarını ortadan kaldırmaktadır. Ispanak bitkisi oksalat içerdiği için, mide ve kalın bağırsağın demir ve kalsiyum emilimini engellemektedir. Çocuklarınız ve aileniz için besin deposu olan ıspanak yetiştirebilir. Sağlıklı beslenmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Arzuman Tohum Ispanak Tohumu BRKTTRMTHM0003 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Arzuman Tohum Ispanak Tohumu BRKTTRMTHM0003 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Ispanak kolaylıkla bahçe ve balkonda yetiştirilebilen besin değeri yüksek bir sebzedir. Arzuman sebze tohumu ürünleri organik tohumlardır. Ispanak koyu yeşil ve büyük yapraklara sahip bir bitkidir. Ispanak ekiminden sonra hasat süreci 2 ve 4 ay arasında değişir. Hızlı büyüme özelliğine sahip olan ıspanak bitkisi dik olarak yetişmektedir. Yaprak yüzeyleri düz, oval şekilli, küt yaprak uçlu orta saplı ve iri yapraklıdır. Bozulmaya dayanıklıdır ve uzun raf ömrüne sahip sebzedir. Ispanak familyasının diğer ırklarına göre yüksek dirence sahiptir. Ispanak üretimi genellikle ilkbahar, sonbahar ve kış ekimlerinde uygulanır. Ispanak genellikle taze tüketilir ve sanayi için de uygun bitkidir. Sanayi uygulamaları için en çok aranan bitki tohumlarıdır. Ayrıca ıspanak evlerde bahçelerde üretilebildiği gibi makineli hasatta da oldukça uygun ve yüksek verimliliğe sahiptir. Ispanak tohumu fiyatları tohumun çeşidine ve tohum özelliğine göre farklılık gösterir. Evinizde ıspanak yetiştirmek istiyorsanız Arzuman ıspanak tohumu yorum yapan kullanıcıların yorumlarını inceleyebilir ve paketler halinde ıspanak tohumunu Trendyol'dan satın alabilirsiniz.