AşçıAnne Bebek Tarhanası Keçi Yoğurtlu (6 AY)

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AşçıAnne Bebek Tarhanası Keçi Yoğurtlu (6 AY)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇİĞDEM ARDIÇ / AŞÇI ANNE Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM ARDIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1594143968000001 Vergi Kimlik Numarası: 3290559562
    Bu ürün ÇİĞDEM ARDIÇ / AŞÇI ANNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEBEK TARHANASI (6+ AY) İçindekiler: Tam buğday unu, buğday unu, kırmızı tatlı biber (kapya biberi), keçi yoğurdu (%28,6). Alerjen Uyarısı: Keçi sütü ürünleri ve glüten içerir. *** İnek sütü, inek sütü ürünleri, yumurta ve tuz içermez. *** Tarhana tadı vermeyen, domates çorbasını andıran, ekşi tarhanalardan sıkıldınız mı? Tarhana gibi tarhana arıyorsanız, yetişkinlerin seveceği lezzeti, bebeklere uygun içerikle hazırlayarak aile boyu herkesin sevgilisi olacak şekilde, dünyanın ilk hazır çorbası olan tarhanayı sizlere sunuyoruz. Sezonda bir kere üretip tüm sene o tarhanayı satmıyoruz. Tarhanalarımız haftalık olarak üretiliyor. Diğer bir önemli özelliğimiz, tarhana hamurumuzun keçi yoğurduyla yoğurulmasıdır. Hem inek sütü alerjili bebeklere alternatif, hem de daha leziz ve besleyici... Tamamen ev yapımı niteliğinde olup, bebeklere uygun içerikle üretilmiştir. En sağlıklı kurutma koşullarında kurutulmuştur. Şeker, tuz, nişasta, katkı maddesi, koruyucu, kabartıcı, renklendirici vs. kimyasallar içermez. ***Ekşi tarhana mayası kullanılmamıştır. Tuzsuz Kapya Biberi salçası kullanılmıştır.*** Bebek damak tadına uygun olarak üretilmiştir. Üretim tarihi ve son tüketim tarihi sırasıyla, paketin üzerinde yazmaktadır. Pişirme Önerisi: 1 yemek kaşığı tarhanayı minik tencereye alınız. Üzerine 1 su bardağı suyu (istediğiniz kıvama göre su miktarını azaltıp arttırabilirsiniz) ilave ederek tercihen 5-10 dk bekletip, yumuşamasını sağlayın. Tarhanayı karıştırarak orta ateşte pişirmeye başlayınız. Pişmeye yakın 1 tatlı kaşığı tereyağını ilave ederek bir iki dakika daha karıştırarak pişiriniz. Not: Ürün raf ömrü 1 yıldır. Net: 250 g
Geri Bildirim Ver