ASES Tüplü 2 Yaş Ters(PARAŞÜT) Dut Fidanı

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ASES Tüplü 2 Yaş Ters(PARAŞÜT) Dut Fidanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: asesfidan Satıcı Ünvanı: DUYGU ÇAPAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8390514289
    Bu ürün asesfidan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aşılı Ters dut çeşidi meyveden daha çok dekoratif bir görüntüsü olduğu için süs bitkisi olarak da kullanılmaktadır. Ters (Paraşüt) Dut fidanı çeşidi meyveleri kolayca toplanabilen, ters aşılı karadut fidanı, şemsiye formundadır.Ters (Paraşüt) Dut çeşidinin meyve tadı hafif mayhoştur. Meyve ağırlığı 8-12 gram arasında değişmektedir. Hasat vakit uzun olan bir duttur. Ülkemizin hemen hemen her bölgesinde yetişir. Ürün Gönderim ve Fidan Teknik Bilgileri *Fidan Gönderimi:Firmamız tarafından tasarlanan özel tasarım fidanı kolisinde üzeri etiketli bir şekilde anlaşmalı kargo şirketi ile gönderim yapılmaktadır. *Gönderilecek Fidan Yaşı ve Boyu:3-4 yaş arasında boyu maksimum 120 cm olan 12 ay dikimi yapılabilen tüplü fidan gönderimi yapılmaktadır. *Tavsiye Edilen Dikim Yüksekliği:Ülkemizde her bölgede rahatlıkla yetiştiriciliği yapılabilir. *Gönderilecek Fidan Mevsimsel Durumu:Kışın yapraksız, baharla beraber yapraklı, sonbahara doğru yaprak dökmeye yakın. *Fidanım Geldiğinde Ne Yapmam Gerekenler:Fidanlarınızı teslim aldığınız hemen ambalajından çıkartınız ve sulama yaparak gölge bir alana koyunuz. Fidanlarınızın toprak zeminde 5-10 güne bir sulayarak istediğiniz kadar bekletebilirsiniz. *Fidan Dikim Zamanı:Gönderilecek fidanlar tüplü olduğu için 12 ay boyunca dikimini yapabilirsiniz.Fidan dikimi dikimi için serin ve rüzgarsız havaları tercih etmeniz önerilir. *Tozlayıcı İhtiyacı:Yok *Çiçeklenme ve Yapraklanma Dönemi:Bahar *Bitki Uyanma ve Uyku Dönemi:Baharla beraber uyanma, sonbahar sonu ile uyku dönemi. *Hasat Zamanı:Haziran ayı itibariyle.(Hasat zamanı fidanının bulunduğu konum ve yetiştiği yükseltiye göre değişebilir.) *Meyve Verme Zamanı:1 yıl içerisinde meyve verebilmektedir. *Fidan Üretim Şekli:Ters (Paraşüt) dut fidanı aşı yöntemi ile üretilmektedir. *Fidan Anacı:Dut fidanları üretiminde kullanılan anaç kullanılmaktadır. *Saksıda Yetiştiriciliğe Uygunluğu:Yetiştirilebilir. *Tavsiye Edilen Yerler:Güneşli veya yarı gölgeli alanlar *Fidan Dikim Mesafesi:Fidan arası 5 metre sıra arası 6 metre olacak şekilde dikim yapılabilir. *Fidan Dikimi:Fidan çukurunuzu 40-50 cm genişlinde ve derinliğinde açınız varsa aşı noktası toprak üstünde 5-10 cm kalacak ve aşı yönü güneye bakacak şekilde fidanı dik bir şekilde yerleştiriniz ve toprakla kapatınız. Asgari 20-30 litre can suyu veriniz.Yaz dikimlerinde can suyunda sonran periyodik olarak 1 hafta ara ile 3 defa sulayınız.(Aşı noktası yok ise normal dikim yapılabilir.) *Dut Fidanı Sulaması:Sulama için akşama yakın saatlerini tercih etmeniz her zaman daha iyi olacaktır.Asgari sulama sıklığı baharla beraber açık alanda 15 günde 1 ve su ihtiyacı ağaç yaşı x 20 litre olacak şekildedir.
Geri Bildirim Ver