Asil Metal Polimer Boncuk Lüks Modern Dolap Çekmece Kulpları (2 Adet ) 224 Mm Altın Boncuk

134,40 TL
(67,20 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Asil Metal Polimer Boncuk Lüks Modern Dolap Çekmece Kulpları (2 Adet ) 224 Mm Altın Boncuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arion Kulp Satıcı Ünvanı: MRS MİMARİ DONANIM MOBİLYA VE TEKSTİL AKSESUARLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623152279000001 Vergi Kimlik Numarası: 6231522790
    Bu ürün Arion Kulp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
  • Tip Çift Delikli
  • Delikler Arası Mesafe 224 mm
Geri Bildirim Ver

Metal Polimer Boncuk Lüks Modern Dolap Çekmece Kulpları

Asil metal polimer boncuk lüks modern dolap çekmece kulpları (2 adet ) 224 mm altın boncuk TYC00227188395 evinizi veya işyerinizdeki mobilyaları en şık gösteren üründür. Dolap kulpu, evlerde en sık kullanılan mobilya aksesuarıdır. Dolap kulpu satın almadan önce mobilya türünden duvar boyası rengine kadar birçok şeye dikkat edilmesi gerekir. Çünkü klasik dolap kulpları, mobilyalarınızın kötü ve eski görünmesine neden olacaktır. Altın rengi kulp modelleri ile evinizde eski görünen dolap ve çekmecelerden kurtularak daha modern ve zengin gösteren dolap kulpları ile mobilya ve ev uyumunu yakalayabilirsiniz. Gösterişten hoşlanıyorsanız, 224 mm kulp modelleri ile evinizin düzenini zenginleştirebilirsiniz.

  • Ev Düzeninizi Zenginleştirici
  • Mobilya Aksesuarı
  • Standart Ölçüler

Asil Metal Polimer Boncuk Lüks Modern Dolap Çekmece Kulpları Ölçüleri

Asil Metal Polimer Boncuk Lüks Modern Dolap Çekmece Kulpları Ölçüleri

Dolap kulpları ölçüleri, evinize kulp satın alırken en merak edilen konulardan biridir. Kulplar genellikle standart ölçülerde satışa sunulmakla birlikte bu standartların dışında herhangi bir ölçü bulunmamaktadır. Ancak genellikle 22 mm dolap kulpu modelleri tercih edilmektedir. Bu ölçü standarttır. Altın sarısı dolap kulpları sahip olduğunuz her dolap ve çekmece modeline uyum sağlayarak zengin bir görüntü oluşturur. İstediğiniz dolaba ve çekmeceye dolap kulplarını kolayca takıp çıkarabilirsiniz. Her alanda kolayca kullanabileceğiniz kapı kulpları içerisinde yer alan altın boncuk kulpları çekmece ve dolaplarınızın şık ve estetik görünmesini sağlar. Birçok çeşitte dolap kulpu bulabilirsiniz. Üstelik 224 mm dolap kulpu seçeneği sayesinde ideal boyutlardaki kulplara ulaşabilirsiniz. Her dolap ve çekmeceye uygun dolap kulpları ile evinize ve eşyalarınıza yeni bir hava yaratın.

Asil Metal Polimer Boncuk Lüks Modern Dolap Çekmece Kulpları Modelleri

Asil Metal Polimer Boncuk Lüks Modern Dolap Çekmece Kulpları Modelleri

Dolap ve çekmece kulpları her evin ihtiyaç duyduğu mobilya parçalarıdır. Hem hayat kolaylaştıran ve kullanışlı hem de kullanıldığı yeri zenginleştiren parçalardır. Dolap kulpları hayatın her alanında kullanılan ürünlerdir. Kullanım alanları çok geniş olan polimer kulp ürünleri birçok farklı şekilde üretilmekle birlikte geniş ürün yelpazesine sahiptir. Dolap kulpu dolap veya çekmece kapağına delik atılma sayısına göre çeşitlenmektedir. Geniş dolap kulpları arasında yer alan altın rengi çekmece kulpu genellikle dikdörtgen forma daha yakın olduğu için dolap kapağına iki delik açılarak sabitlenmektedir. Bu gibi uzun ve geniş dolap kulpları standart ve değişmeyen ölçülere sahiptir. Dolap kulplarının modellerinin artmasındaki bir diğer neden ise dolap kulplarının üretildiği materyaldir.

Asil Metal Polimer Boncuk Lüks Modern Dolap Çekmece Kulpları (2 adet)224 Mm Altın Boncuk TY00227188395 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Asil Metal Polimer Boncuk Lüks Modern Dolap Çekmece Kulpları (2 adet)224 Mm Altın Boncuk TY00227188395 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Dolap kulplarının köprü malzemesi genellikle porselen veya krom kaplama olarak üretilmektedir. Bu kulplar bazen düz, bazen nokta, baklava veya çift baklava desenli olabilmektedir. Asil metal polimer boncuk lüks modern dolap çekmece kulpları 224 mm altın boncuk ürünleri düz modellerdir. Çift delik gerektiren dolap kulp modelleri, dolap ve çekmece gibi alanlarda kullanılmaktadır. Ayrıca mantar ve halka düğme, dikdörtgen gibi birçok çeşitte dolap kulpu modelleri bulunmaktadır. Dolap kulp fiyatları genel olarak her bütçeye hitap eder. Ancak fiyatın artmasında etkili olan bazı faktörler bulunmaktadır. Bu faktörler kulp ölçüleri ve kulp yapımında kullanılan materyalin özelliğidir. Tüm dolap kulpları hakkında bilgi edinmek için Asil metal polimer boncuk lüks modern dolap çekmece kulpları 224 mm altın boncuk yorum kısmından kullanıcı yorumlarını inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Asil metal polimer boncuk lüks modern dolap çekmece kulpları 224 mm altın boncuk satın al seçeneği ile ürüne Trendyol üzerinden güvenle sahip olabilirsiniz.