Asilmeydan 24 Parça Puzzle Yapboz Tablo

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Asilmeydan 24 Parça Puzzle Yapboz Tablo

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • En iyi baskı, kaliteli malzeme, canlı ve parlak renkler özel koleksiyonların yanı sıra birbirine uyumlu parçaları birleştirerek çocukların eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlayacaktır. Puzzle oyuncaklar
  • çocuğunuzun görsel hafızasını geliştirir, neden sonuç ilişkisini kurma, duyusal gelişim ve el-Göz koordinasyonunun gelişmesine yardımcı olmaktadır. Karmaşık gibi görünen parçaları çocuklar birleştirirken problem çözme yeteneklerini geliştirmelerine destek sağlamaktadır. Kazanımlar : *el-Göz koordinasyonu *dikkat *parça-Bütün i?lişkisini kavrama *küçük kas gelişimi *özgüven *sosyal uyum *analiz-Sentez *sınıflama- Sıralama *problem çözme özellikle yapbozlar, çocukların zihinsel, fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimi için oldukça önemli bir aktivitedir. 24 parça puzzle yapboz tablo 1920-853890 ölçüler 1 adet 15x21cm (24 parça) - Dikdörtgen malzeme parlak fırın baskı özellikler çerçeve ve tablalı olması dolayısıyla herhangi bir yapıştırma ihtiyacına gerek duymadan sabit durabilir arka ayakları sayesinde basılı görsele uygun olarak dikey ya da yatay olarak sergileyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Karton
Geri Bildirim Ver