Genel Markalar Göktürkçe Türk Yazılı Göktürk Kağanlığı Bayrak

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Göktürkçe Türk Yazılı Göktürk Kağanlığı Bayrak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asil Meydan Satıcı Ünvanı: MERT CALAYIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1960900441
    Bu ürün Asil Meydan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Göktürkçe Türk Yazılı Göktürk Kağanlığı Sancağı 70x105 cm Göktürk Kağanlığı, Gök Türkler veya Kök Türkler, Kül Tigin ve Bilge Kağan yazıtlarında (okunuşu sağdan sola doğru: Türük) veya (okunuşu sağdan sola doğru: Kök Türük) ya da pek az kabul gören bir görüşe göre Ökük Türük, Tonyukuk Yazıtında ise (okunuşu sağdan sola doğru: Türk (veya bazı yabancı kaynaklarda Türük) şeklinde geçer (Çince: ?? Pinyin: T?jué
  • Wade-Giles: T"u-chüeh, Guangyun: d?u?t-k?w?t)], 552-744 yılları arasında Orta Asya ve Çin"de hükümdarlık sürdürmüş bir Türk devletidir. Türk adı bugün kullandığımız şekli ile ilk kez Göktürkler dönemine ait Orhun Yazıtları"nda geçmektedir. "Türk" adıyla kurulmuş ilk ve Türk adını resmi devlet ismi şekliyle kullanan ilk Türk devletidir. Devletin kurucusu ve ilk önderi Bumin Kağan"dır. Bumin Kağan"ın kardeşi İstemi Yabgu ülkenin batı kanadını yönetirdi. Göktürkler komşuları olan Çin, Sasani (İran) ve Bizans İmparatorluğu ile askeri, siyasi ve ekonomik ilişkiler kurdular. Kaynak: tr.wikipedia.org ÖZELLİKLER Ölçüler 70x105 cm Kumaş 1.Kalite Premium 140gr. Raşel Kumaş (ürünün ikinci resminde raşel kumaşı yakından görebilirsiniz.) Baskı Yakma sistemi ile dijital baskı. Bu kumaşlara baskı tek yönden yapılır ve bazı renklerde arka tarafta %20 renk toleransı oluşabilir. Renklerde ince ayar yaparak bunu en aza indirgiyoruz. Kullanım Alanları Dış cephe için en dayanıklı kumaş türüdür. Yağmurda ağırlaşmaz, güneşte solmaz. Hava geçirdiğinden dolayı rüzgarda parçalanmaz. Yıkama Önerisi Ürünü kullanmadan önce yıkamanız hem ürünü yumuşatacak hem renkleri canlandıracaktır. Kullanımınıza bağlı olarak 30derece de makinada istediğiniz kadar yıkama yapabilirsiniz. Kullanım Önerisi Bayrağın üst kısmındaki biyede bulunan kulakçıklardan ister asarak isterseniz de sopa geçirerek kullanabiliriz.
Geri Bildirim Ver