ASPEROX Sarı Güç 1000 ml

66,85 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (62)
3. Ürüne 15 TL İndirim
500 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
77,90 TL
550 TL'ye 50 TL İndirim
77,80 TL
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
79,90 TL
3. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ASPEROX Sarı Güç 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GOLD KOZMETİK & TEMİZLİK Satıcı Ünvanı: ABDURRAHİM KASAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3817329227400001 Vergi Kimlik Numarası: 5270647288
    Bu ürün GOLD KOZMETİK & TEMİZLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DeveliGrosscom tarafından gönderilmektedir.Asperox Sarı Güç 1000 Ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Asperox Sarı Güç Leke Temizleyici 1000 ml

Ferah yaşam alanı herkesin bulunmak isteyeceği bir ortamdır. Temizlik ürünü seçerken de her zaman yaşam alanında rahatça kullanılabilecek ve kullanım sonrasında ferah hava katacak ürünler tercih edilir. Asperox Sarı Güç leke temizleyici 1000 ml ürünü limon içerikli kokusu, özel başlığı ve birçok yüzeyde kullanılabilecek formülü sayesinde alternatif ürün seçimi sırasında kendini gösterir. İnatçı yağ lekelerinin kolayca çıkmasına olanak sağlayan ürünü hem evde hem de ofiste kullanabilmek mümkündür. Kirli yüzeye Asperox ürününü sıktıktan sonra biraz bekleyerek kirli kısmın daha rahat bir şekilde çıkmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu ürün sadece bir yüzeyde değil mutfak, lavabo ya da mobilya gibi birçok farklı yüzeyde kullanıma uygundur.

  • Kullanım kolaylığı sunan sprey başlık
  • Ultra hijyen sağlayan güçlü formül
  • Ferahlık hissi veren limon kokusu

Farklı Yüzeyler İçin Asperox Sarı Güç Kullanımı

Farklı Yüzeyler İçin Asperox Sarı Güç Kullanımı

Sarı Güç leke temizleyici özel geliştirilen formülü sayesinde birçok yüzeye uygulanabilir. Ultra hijyenik sonuçlara götüren bu formülü ile geniş bir kullanım imkanı sunar ve ferah bir hava verir. Davlumbaz, ocak, fırın, mutfak ya da tezgah fayansları üzerinde biriken yağların hızlı bir şekilde temizlenmesi için bu ürün kolaylıkla kullanılabilir. Etrafa yaydığı limon kokusu sayesinde ferah ve temiz bir hava sunar. Stor perde, cam ve pencere kenarları, bahçelerde yer alan mobilyalar üstünde biriken pislikler için de Sarı Güç Temizleyici ürünü tercih edilebilir. Lavabo, duşakabin ya da tuvalet için de rahatlıkla kullanılabilecek bir spreydir. Yüzeylere tutunabilen zararlı bakterilerin temizlenmesini sağlar ve parlak bir görünüm sunar. Asperox temizleyici ürününü koltuk, masa, avize, gömleklerin yakası, otomobil jantları ya da kahve makineleri için de kullanabilmek mümkündür.

Etkili İçeriği ile Asperox Sarı Güç Özellikleri

Etkili İçeriği ile Asperox Sarı Güç Özellikleri

Asperox Sarı Güç 1000 ml ürün birçok özelliği ile birlikte temizlik için sıklıkla tercih edilebilecek bir seçenektir. Bir temizlik ürünü seçerken sadece tek yüzeyde değil birden fazla yüzey üzerinde kullanılabilmesi önemli bir kriterdir. Seçilen temizlik ürününün çok amaçlı olarak kullanılabilmesi temizlik sırasında fazladan ürünlerle uğraşmamanızı sağlar. Sarı renkli kutunun şişe ağzı kısmı sprey formundadır. Böylece temizlik esnasında kapağını açıp dökme ile uğraşmanıza gerek kalmadan işinizi halledebilirsiniz. Asperox Sarı Güç leke temizleyici ürününü yemekten sonra yağ kaplanan yüzeylere, fayansa ya da ocak üzerine sıkarak temiz bir bez ile silebilirsiniz. Asperox’u yüzey üzerine püskürttükten sonra biraz bekletmeniz yağların ve kirin daha rahat silinmesine olanak sağlar. Böylece ovma zahmetinden de kurtulabilirsiniz. Uzun süreli ferah koku sağlaması ise birçok kişi tarafından tercih edilme sebeplerindendir.

Asperox Sarı Güç Yorumları ve Fiyatları

Asperox Sarı Güç Yorumları ve Fiyatları

Temizlik uygulayıcısı seçmek bazen uzun sürebilir. Bu durumda istenen kriterlere en uygun olan temizleyiciyi bulabilmek için başka müşterilerin düşüncelerini takip edebilirsiniz. Her yüzey üzerinde rahatlıkla kullanılabilecek ve temizlik sırasında çok fazla çeşit kullanımına gerek kalmayacak bir alternatif seçmek önemlidir. Asperox Sarı Güç leke temizleyici 1000 ml yorumları kısmını takip ederek bu seçeneğin size uygun olup olmadığını belirleyebilirsiniz. Evinizde ya da ofisinizde rahatlıkla bulundurabileceğiniz ve inatçı lekelerden kurtulmayı sağlayan bu ürünü günün her saatinde kullanabilirsiniz. Ürünü yoğun yağ lekelerinin üzerine sprey yardımı ile sıkarak kısa sürede kirin yumuşamasını bekleyebilirsiniz. Ardından da temiz bir bez yardımı ile silebilirsiniz. Temizlik konusunda seçiminizi yaparken Asperox Sarı Güç leke temizleyici 1000 ml fiyatları ya da yorumlarını Trendyol üzerinden görüntüleyerek kolaylıkla bu ürün için sipariş oluşturabilirsiniz.