Assosta Ege'li Havuç Muhammara, Katkısız Ev Yapımı - Orta Boy 200 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Assosta Ege'li Havuç Muhammara, Katkısız Ev Yapımı - Orta Boy 200 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dürüst ve yerel gıda Herhangi bir koruyucu ve gıda katkısı içermez Doğal, ev yapımı üretim teknikleriyle hazırlanmıştır. Havuç, Kazdağları zahteri, kapya ve Bergama tulumu ile hazırlanan bu muhammaraya, Kazdağlarından toplanan limon kekiği, zerdeçal ve has sızma zeytinyağı eşlik ediyor. Aile tarifi olan bu muhammarada, yüksek mineral içerikli, yüksek besleyici özellikli %65 oranında havuç fırınlanıyor, Zerdeçal ve karabiberle birleşerek enfes bir tada ulaşıyor. Yağ olarak sadece Kuzey Ege’nin yüksek polifenollü sızma zeytinyağı kullanılıyor. Ürünlerimiz, sağlıklı ve en iyi beslenme değerlerini sunabilmek için ev tipi konserveleme yapılarak cam kavanozlarda tazeliğini kapak açılana kadar koruyor. ASSOSTA Ege’li Havuç Muhammara ile: Rengarenk sofralar hazırlayabilir, ister bir kasede dip-in sos olarak, ister meze tabağında zeytinle, peynirle, cevizle süsleyerek meze olarak sunabilirsiniz.
  • Çocuklar için sağlıklı atıştırmalık olarak kullanabilirsiniz. Basit bir grissini ve 1 kavanoz Ege’li Havuç Muhammara, çocukların bayıldığı bir lezzet sunuyor
  • Ekmeküstü, kanepe, sandviç, dürüm: Hepsi artık hem görsel, hem besleyici!
  • Ürün sizlere ulaştıktan sonra kapalı şekilde kavanoz üzerinde tavsiye edilen süre boyunca +4 derecede saklanabilir. Kavanozunuzu açtıktan sonra, kalan ürünü tekrar buzdolabına kaldırmadan önce az miktarda zeytinyağı ilavesi ile daha uzun süre koruyabilirsiniz. Açıldıktan sonra 1 hafta içinde tüketmeniz tavsiye edilir. Assosta kadın üreticilerden oluşanbir kırsala destek projesidir.
Geri Bildirim Ver