Astana Yayınları Sscb Dönemi Ve Bağımsızlık Sonrası Kazakistan Sineması & Tarihi Ve Ideolojik Söylemi

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Astana Yayınları Sscb Dönemi Ve Bağımsızlık Sonrası Kazakistan Sineması & Tarihi Ve Ideolojik Söylemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SSCB Dönemi ve Bağımsızlık Sonrası Kazakistan Sine Ürün Adı : SSCB Dönemi ve Bağımsızlık Sonrası Kazakistan Sine Yayınevi : Astana Yayınları Yazar : Lokman Zor Kategori : Diğer Stok Kodu : 9786055010904 Sayfa Sayısı : 238 Boyut : 16x24 Basım Tarihi : 2020 Kapak Türü : Ciltsiz Kağıt Türü : 2. Hamur Dili : Türkçe Kazakistan Sineması'nın tarihini ve ideolojik söylemini ele alan bu kitap üç bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde ideoloji kavramı üzerinde durulmuş
  • kavramın ortaya çıkışı, ideoloji tanımları ve ideolojinin tarihsel süreci ortaya konulmuştur. İdeolojinin doğasından ziyade siyasi ideolojilerin rolü ve etkileri üzerinde durulan bu bölümde, etki alanı geniş siyasi ideolojiler genel hatlarıyla anlatılmıştır. Sonrasında ideolojinin sanat ve sinemayla ilişkisi, SSCB ideolojisi, SSCB ideolojisinin sanat ve sinemayla ilişkisi ortaya konulmuştur. İkinci bölümde Kazakistan sinemasının tarihi üzerinde durulmuştur. Kazakistan'da sinemanın başlamasından Stalin'in ölümüne kadarki var olma evresi, Thaw dönemindeki gelişme süreci, sonrasındaki duraklama dönemi ve glasnost-perestroyka politikalarının sağladığı özgürlük evresi SSCB dönemine ait tarihi süreç olarak ele alınmıştır. Bağımsızlık sonrası Kazakistan sineması ise 2018 yılına kadarki gelişmeleri de kapsayacak biçimde tek başlıkta incelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Lokman Zor
Geri Bildirim Ver