Astra 2022 Xiaomi Tv Stick - Mi Stick Android Tv Box Uyumlu Hediyeli

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Astra 2022 Xiaomi Tv Stick - Mi Stick Android Tv Box Uyumlu Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Xiaomi Mi TV Stick, taşınabilir yapısı ile istediğiniz yerde kolayca kurabileceğiniz bir taşınabilir medya oynatıcı olarak özetlenebilir. Sadece televizyona değil, HDMI kablosu ile monitörlere de bağlayabileceğiniz bu cihazla, Android işletim sistemli TV kullanımı deneyimleyebilirsiniz. Android TV 9.0 ile güçlendirilen Mi TV Stick, Chromecast’ı da destekliyor. Dört çekirdekli CPU ve 3+2 çekirdekli GPU özelliklerine sahip Mi TV Stick, 1 GB RAM ve 8GB dahili depolama alanı ile kullanıcılara sunuluyor. En sevdiğiniz dizileri ve filmleri izlemenin yanında favori uygulamalarınızı da akıcı ve sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Google Play’de bulunan oyunlar arasından dilediğiniz oyunun keyfini televizyonda çıkarabilirsiniz. Oyun yayınlarını izlemeyi sevenlerin buluştuğu Twitch’i de uygulamalarınızın arasına ekleyebilirsiniz. Xiaomi Mi TV Stick ile Akıllı TV Deneyimi Google Asistan özellikli Bluetooth uzaktan kumanda ile Mi Stick TV’yi sesli olarak da kontrol edebilirsiniz. Google Asistan, istediğiniz videoları açabilme, uygulamaları başlatabilme ve hava durumunu söyleme gibi özellikleriyle her zaman yardım etmek için hazır bekliyor. Kumandada yer alan mikrofon tuşuna basarak ne istediğinizi Google Asistan’a söyleyebilirsiniz. Uzaktan kumanda üzerinde bulunan Netflix ve Prime Video tuşları sayesinde sevdiğiniz içeriklere ulaşmak için tek bir tuşa basmanız yeterli! Mi TV Stick ayrıca, iPhone, iPad ve Xiaomi telefonlar gibi Android cihazlar ile dizüstü bilgisayarlar gibi farklı pek çok cihazı, ekranlarınıza kablosuz olarak yansıtmanızı sağlıyor. Dahası bunu yaparken telefonunuza gelen çağrıları cevaplamanız gerektiğinde yayını durdurmanıza gerek kalmıyor. Yüksek hızlı akışta görüntülerin netliği ve canlılığı sizi kendine hayran bırakıyor. Xiaomi Mi TV Stick, gelişmiş ses kalitesi ile görüntülerde olduğu gibi sesi iletme konusunda da etkileyici bir performans sergiliyor. Dolby, DTS çoklu kanal HD çözümlemeyi destekleyen Mi TV Stick ile sürükleyici bir stereo ses deneyimini yaşayabilirsiniz. Xiaomi Mi TV Stick Nasıl Kurulur? Mİ TV Stick, 10 cm’den kısa uzunluğu ve 29 gramlık hafifliği ile her an her yere taşınabiliyor. Kablolarla uğraşmanız gerek kalmadan ister televizyona ister monitöre ister projektöre taktığınız Mi TV Stick, hızlı bir şekilde kurulabiliyor. Üç kolay adımda kurarak keyfini çıkarabileceğiniz Mi TV Stick’in ilk kurulum adımı HDMI bağlantı kablosu sayesinde istediğiniz cihaza bağlamak. Daha sonra Wi-Fi ağına bağlayıp FHD görüntü kalitesinde dilediğiniz içeriğin tadını çıkarabilirsiniz! Xiaomi Mi TV Stick ile çeşitli formatlardaki fotoğrafları ve videoları görüntüleyebilir, sesleri dinleyebilirsiniz. MOV, VOB, AVI, MP4 gibi daha birçok video biçimi
  • JPG, GIF, PNG, BMP biçimlerindeki görüntüler
  • MP3, WMA, AAC gibi farklı ses biçimlerini Mi TV Stick ile sorunsuzca açabilirsiniz. Kutu içeriğinde Mi TV Stick’in yanı sıra uzaktan kumanda kontrolü, güç adaptörü ve kullanım kılavuzu bulunuyor. Birer adet HDMI ve Mikro USB bağlantısı bulunan Mi TV Stick’i cihazlara bağlamak için detaylı bilgiyi kullanım kılavuzundan edinebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Renk Siyah
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Ethernet Yok
  • HDMI Var
  • USB Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver