ASUS Prıme B450m-k Amd B450 Anakart Am4

584,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ASUS Prıme B450m-k Amd B450 Anakart Am4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: METAVERSE TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: AHMET SAİT KILINÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Vergi Kimlik Numarası: 5550930507
    Bu ürün METAVERSE TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Markaasusmodelprıme b450m-Kişlemci soket tipiam4işlemci soket adeti1 adettipiamdyonga setiamd b450işlemci desteği1.Nesil amd ryzen 2.Nesil amd ryzenbellek desteğiddr4bellek uyumuddr4-3200bellek kanalıçift kanalbellek yuvası2maksimum bellek desteği32 gbbellek yapısıdımmtümleşik ekran kartıvarhdmıyokdisplayportyokthunderboltyokdvıvarvgavarekran kartı desteğipcı express x16grafik arabirimipcı ex. 2.0 / 3.0pcı-E x4yokpcı-E x12pcıyokçoklu vga desteğiyokethernetgigabitwi-Fiyokbluetoothyoktümleşik ses8 kanalspidfon-Boardsata ııı (6.0gb/s)4sata ıı (3.0)yokm.2 ssd arabirim desteğivarssdpcıe m.2 ssd / sata m.2 ssd / normal 2.5" sata ssdu.2 ssd arabirim desteğiyokesatayokraid desteğivar - Raid 0/1/10seri (com) portyokparalel portyokusb 3.06firewireyokform yapısımikro atxgaranti (yıl)2 yıl garanti

Ürün Özellikleri

  • Ram (Sistem Belleği) 16 GB
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • Soket Tipi AM4
Geri Bildirim Ver

Asus Prime B450m-k Amd Am4 Anakart ile Güçlü Performans

Asus prıme b450m-k anakart, başta bilgisayar olmak üzere pek çok elektronik cihazın ana malzemesini oluşturmaktadır. Dijital sistemler için son derece önemli parçaların başında gelir. Anakart dijital cihazların donanımlarını içinde bulunduran bir parçadır. Sadece bilgisayarlar için değil akıllı telefonlarda, buzdolaplarında, fırınlarda, çamaşır makinelerinde, bulaşık makinelerinde, kombilerde ve daha pek çok elektronik eşyanın içerisinde bulabilmek mümkündür. Dijital olarak üretilen eşyaların çalışabilmesi için anakartın bulunması mecburidir. Asus prime b450m-k bir anakart modelidir. Bilgisayarlar için üretilmiş bir anakarttır. İçerisinde üstün soğutma ve sessizlik için gerekli fan xpert bulunur. Asus prime b450m k tam koruma sağlamak amacıyla oldukça fazla donanım tabanlı güvenlik sistemine sahiptir. Bu sistem 5X protection olarak adlandırılmaktadır. Asus prıme b450m-k amd b450, DDR4 4400MHz desteğine sahip bir ürün çeşididir. Pek çok farklı ve geniş bir özellik skalası bulunması sebebi ile sıklıkla tercih edilir.

  • Hızlı Çalışma Sistemi
  • Tam Donanımlı Çalışma
  • Son Teknoloji

ASUS Prıme B450m-k Amd B450 Anakart Am4 ANAAMDAM4ASU0177 Performansı

ASUS Prıme B450m-k Amd B450 Anakart Am4 ANAAMDAM4ASU0177 Performansı

Anakart, bilgisayarlar için son derece önemli bir parçadır. Bilgisayarın tüm donanımı, tüm içeriği ve tüm özelliği bu kart içerisinde yer alır. Bilgisayarın gücünü ve performansını belirleyen temel donanım malzemesidir. Sistem bileşenleri arasındaki iletişimi ortaya koyma, bu iletişimi çalışır hale getirme açısından önemlidir. Sistemlerin koordine bir şekilde çalışmasını sağlamak da bir diğer görevidir. Bilgisayar içerisindeki akışı sağlar. Bu akış sayesinde de sistem bileşenleri çok daha uyumlu bir şekilde çalışabilmektedir. Asus prime b450m-k amd b450 oldukça hızlı ve güçlü bir sistemin parçasını oluşturmaktadır. PCI slotları ve sesi gözden geçirme yolları için içerisinde led aydınlatmalı kontrol noktaları bulunmaktadır. Asus prime b450m-k 2 anakart şeklinde üretilen ürünlerde bulunur. Anakartlar pek çok ürünün yapı taşını oluşturur. Bundan dolayı da özellikle elektronik cihazların olmazsa olmaz parçasıdır.

ASUS Prıme B450m-k Amd B450 Anakart Am4 ANAAMDAM4ASU0177 Yorumları

ASUS Prıme B450m-k Amd B450 Anakart Am4 ANAAMDAM4ASU0177 Yorumları

Anakart, yapımı ve üretimi sırasında dikkat edilmesi gereken bir parçadır. Elektroniklerin ana malzemesi ve tüm donanımını içinde barındırması sebebi ile kaliteli malzemeden üretilmesi son derece önemlidir. Asus B450 serisi kurulacak olan ilk sistemler için bir temel oluşturmaktadır. Bunun yanında kurulacak sistemin isteklere göre büyütülebilmesi, daha farklı özellikler eklenebilmesi için esneklik sağlayabilen bir parçadır. Asus prime b450m-k özellikleri incelendiğinde ise ürünün üstün soğutma ve esneklik için uygun kontrollere sahip olduğu görülür. Bunun yanında led aydınlatmalar, tam koruma için donanım tabanlı güvenlikler, hızlı bağlantı seçenekleri yeni nesil işlemcilerle uyumlu özellikler gösterir. Otomatik sistem ayarı bulunur. Etkileyici ses özellikleri bu kart içerisinde bulunmaktadır. ASUS Prıme B450m-k Amd B450 Anakart Am4 yorum bakımından incelendiğinde ürünü kullanan kişiler tarafından yazılan pek çok düşünce görebilmek mümkündür.

ASUS Prıme B450m-k Amd B450 Anakart Am4 ANAAMDAM4ASU0177 Fiyat

ASUS Prıme B450m-k Amd B450 Anakart Am4 ANAAMDAM4ASU0177 Fiyat

Sistem bileşenleri anakartlara takılarak kullanılabilmektedir. Ekran kartı veya RAM denilen performans ögeleri anakartlar ile direkt olarak bağlantılıdır. Anakartı doğru seçmek sistem bileşenlerini toplamak adına yapılacak en önemli adımdır. ASUS Prıme B450m-k Amd B450 Anakart Am4 ANAAMDAM4ASU0177 kodu ile ürün istenilen platformlarda rahatlıkla bulunabilmektedir. Bu tarz rakam ve harf kombinleri ürünlerin doğru bir şekilde ve istenilen ürüne direkt olarak ulaşabilmek açısından önemlidir. Asus prime b450m-k inceleme kısmında ise ürün incelenirken ürünün kullanım amacına uygun olması son derece önemlidir. Amacı dışında kullanılan ürünler istenilen performansı gösterememektedir. Kullanılan cihazı da olumsuz etkileme durumu olabilmektedir. Asus prime b450m-k fiyat açısından değerlendirildiğinde ise tüketiciye avantaj sağlar niteliktedir. Ürünü satın alarak nitelikli bir anakarta sahip olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan Asus prime b450 m k ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.