ASUS Rog Delta RGB Gaming Kulaklık

9.999 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ASUS Rog Delta RGB Gaming Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sepetist Satıcı Ünvanı: PROFİT BİLİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733093877700001 Vergi Kimlik Numarası: 7330938777
    Bu ürün Sepetist tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BağlantıKablolu
  • Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
  • Kullanım Alanı Oyun
  • Kullanım TipiKulaküstü
  • Mikrofon Var
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi (Ay) 24

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
Geri Bildirim Ver

ASUS 833947 Rog Delta RGB Gaming Kulaklık

Asus Rog Delta Quad DAC RGB 7.1 ergonomik oyuncu kulaklığı, e-sporcuların ihtiyaçlarına cevap veren kaliteli bir üründür. Oyun tutkunları başta olmak üzere nitelikli bir kulaklığa ihtiyacı olan herkes bu modeli tercih edebilir. Bu kulaklık; net ses iletimi için gelişmiş özelliklere, parazit önleyici Hyper-Grounding teknolojisine ve yüksek SNR değerlerine sahiptir. Bu sayede her iki taraftan ayrı ve yüksek kaliteli sesler duyarsınız. Surrounding tasarımının yanında ergonomik kulak yastıkları ile hem konforlu bir oyun deneyimi sunar hem de net bir ses aktarımı yaşatır.

  • Hi-Fi sınıfı ESS 9218 Quad DAC kayıpsız ses işleme teknolojisi
  • RGB aydınlatma
  • Çıkarılabilir boom mikrofon

Asus Rog Delta RGB Gaming Kulaklığın Özellikleri

Asus Rog Delta RGB Gaming Kulaklığın Özellikleri

Asus Rog Delta Quad DAC RGB 7.1 ergonomik oyuncu kulaklığı, kablolu bağlantıya sahip bir modeldir. Kablosu sayesinde ürünün veri iletim hızı son derece yüksektir. Herhangi bir şarj işlemine ihtiyaç duymadan dilediğiniz her an kullanılabilir. Kulaklığın bağlantısı USB-C kablosu ile sağlanır. Bu kulaklık; bilgisayarlar, konsollar ve mobil cihazlarla uyum sağlar. Ürünü, USB-C girişine sahip birçok cihaza bağlamanız mümkündür. Geniş kullanım alanı sayesinde hemen herkesin ihtiyacına cevap verir. Asus ROG Delta RGB gaming headset kulaklık yastıkları, D biçimlidir ve 12 derece eğime sahiptir. Böylece ürün, kulağın doğal şekline uyum sağlar. Gereksiz temas alanını %20 azaltarak maksimum duyum vadeder. Bu özelliklerinin yanı sıra RGB aydınlatmaya sahip olan kulaklık modeli, 16,8 milyon renk kombinasyonu ile etkileyici bir görsellik yaşatır.

Asus Rog Delta Kulaklığın Ses ve Mikrofon Kalitesi Nasıldır?

Asus Rog Delta Kulaklığın Ses ve Mikrofon Kalitesi Nasıldır?

Asus ROG Delta S RGB 7.1 surround siyah gaming kulaklık, yüksek ses kalitesine sahiptir. Ses sinyali saptırma teknolojisi ile üretilen model; düşük, orta ve yüksek frekanstaki sesleri rahatlıkla birbirinden ayırır. Frekans aralıkları arasındaki etkileşimi azaltarak daha saf sesler duymanıza yardımcı olur. Ayrıca ürün, 20 Hz ila 40 kHz aralığındaki frekans tepkisiyle güçlü basları optimize eder. Asus Rog Delta RGB Quad-DAC gaming headset kulaklıkta çıkarılabilir, tek yönlü boom mikrofonu mevcuttur. Ayarlanabilen bu mikrofonu, konuşurken ağzına yaklaştırabilir, işiniz bittiğinde arkaya itebilirsiniz. Dilerseniz tamamen çıkarabilir, cihazı mikrofonsuz kullanabilirsiniz. Mikrofon, net ses analizleri için özel olarak tasarlanır. Sesinizi karşı tarafa filtrelenmiş şekilde iletir. Konuşmak istediğinizde mikrofonu tek dokunuşla açmanız ve aynı hızla kapatmanız mümkündür.

Asus Rog Delta RGB Gaming Kulaklık Kimler için Uygundur?

Asus Rog Delta RGB Gaming Kulaklık Kimler için Uygundur?

Asus Rog Delta Quad DAC RGB 7.1 ergonomik oyuncu kulaklık, kaliteli tasarımı ile geniş bir alıcı kesiminin ilgisini çeker. E-sporlara ve bilgisayar oyunlarına ilgi duyanlar bu kulaklığı seçebilir. Uzun süre kullanıma uygun olan kulaklığı saatlerce çıkarmazsanız dahi herhangi bir ağırlık veya acı hissetmezsiniz. Şarja ihtiyaç duymadığı için bağlantınızda ve veri aktarım hızında hiçbir sorun yaşamazsınız. Özenle tasarlanmış formu ve Hi-Fi ESS 9218 Quad DAC kayıpsız ses işleme özelliği sayesinde yüksek performanslı dinleme deneyimi yaşatır. Bu hassas ses teknolojisi, oyunlardaki en küçük sesleri dahi duymanıza imkân verir. Böylece hem daha zevkli ve gerçekçi bir oyun deneyimi yaşar hem de başarılı sonuçlar alırsınız. Asus Rog Delta Quad DAC RGB 7.1 ergonomik oyuncu kulaklık yorumlarını ziyaret ederek bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz siz de bu oyuncu kulaklığını Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.