ASUS Rog Strıx B550-a Gaming (atx, B550, Am4) Amd B550 Anakart

7.699 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL

Ürün Bilgileri

ASUS Rog Strıx B550-a Gaming (atx, B550, Am4) Amd B550 Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bendevar Satıcı Ünvanı: MDB TEKNOLOJİ İLETİŞİM SATIŞ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613198581800001 Vergi Kimlik Numarası: 6131985818
    Bu ürün bendevar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asus ROG STRIX B550-A Gaming (ATX, B550, AM4) AMD B550 Anakart Asus ROG STRIX B550-A Gaming (ATX, B550, AM4) AMD B550 Anakart Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinen ASE MAĞAZA olarak, ürünlerimizi güvenilir ve hızlı bir şekilde en uygun fiyata sizlerle buluşturmak için çalışıyoruz. Kaliteli ve markalı ürünler ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Faturalı ve %100 orijinal ürün garantisi
  • Satış ve satış sonrası kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti sunmaktayız. Satışı yapılan tüm ürünlerimiz kapalı kutuda ve fatura ile gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ram (Sistem Belleği) 32 GB
  • Soket Tipi AM4
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver

ASUS Rog Strix B550-a Gaming (atx, B550, Am4) Amd Anakart

Sistemi oluşturan donanım parçalarını bir arada tutan ve koordinasyonu sağlayan Asus Rog Strix B550-a Gaming (atx, B550, Am4) Amd B550 Anakart 825509 modeline şans verebilirsiniz. Bilgisayarınızın kaldıracağı toplam yük üzerinde adeta söz sahibi olan ürün modeli bilhassa yazılım uzmanları, oyuncular ve grafikerler için uygundur. Ancak kişisel bilgisayar kullanıcıları için de anakart, bilgisayarın en önemli parçasıdır. Asus Rog Strix B550-A anakart modeli, bilgisayarınızın adeta iskeleti olacak işlevselliğe sahiptir. Bu ürün sayesinde daha yüksek performans sağlayabilir ve işlemlerinizi daha hızlı halledebilirsiniz. Bilgisayarınızdaki diğer birimler arasında etkili bir iletişim ve koordinasyon sağlar. Bunun yanı sıra veri akışı düzeni, BIOS işlemlerini düzenleme ve komutları algılayıp denetleme gibi işlevlere de sahiptir. Yapay zeka destekli olan ürünün bu özelliği sayesinde yüksek teknoloji getirilerinden faydalanabilirsiniz.

  • Yapay Zeka Destekli
  • Yüksek Performans
  • Kurulum Kolaylığı

Ayrıcalıklarıyla Asus Rog Strix B550-A Anakart

Ayrıcalıklarıyla Asus Rog Strix B550-A Anakart

Asus Rog Strix B550-a gaming b550 soket am4 amd ryzen ddr4 5100mhz (oc) anakart seçeneği, çok güçlü bir donanımla tasarlanmıştır. Bir anakarttan beklediğinizden daha fazlasını alabilmeniz olasıdır. Anakart modelinin sunduğu işlevsel özelliklere ek olarak yapay zeka desteği sunması da kullanıcıların işlerini daha pratik hale getirir. Yüksek performans seviyesine ek olarak Asus Rog Strix B550-a gaming seçeneğinin kolay kurulum özelliği, kullanışlı tasarımı ve fonksiyonel içeriği de oldukça dikkat çekicidir. Anakart modelinin sahip olduğu yapay zeka desteği de göze çarpar. Hız arttırma ve tanımlama olanaklarına, yapay zeka desteğinde ulaşabilirsiniz. Kullanıcı deneyimi göz önünde bulundurularak her kesimden kullanıcının isteklerine hitap eden, özellikle de online oyun keyfini sürmek isteyenler için muazzam bir seçenek olan bir anakart modeli ortaya konmuştur. Daha akıllı işleyiş ve hızlı performans arayışlarınızda söz konusu ürüne güvenle şans verebilirsiniz.

Asus Rog Strix B550-A Anakart Özellikleri

Asus Rog Strix B550-A Anakart Özellikleri

ASUS Rog Strix B550-a Gaming (atx, B550, Am4) Amd B550 anakart modelinin sahip olduğu şık tasarım, göz alıcı renkleri ile dikkatleri üzerine toplar. Pratik kullanım özelliğine sahip hoş tasarıma sahip olan bu ürün, diğerlerinden bir noktada ayrılır; soğutma özelliği ile donanmıştır. Soğutma bloğu, termal dolgu ve işlemci fan başlığı gibi parçalara sahip bir modeldir. Asus Rog Strix B550-A anakart seçeneği, sahip olduğu yapay zeka destekli teknoloji sayesinde, içerdiği mikrofonda gürültü derdine son verir. Mouse ve klavye gibi bilgisayar kullanıcılarını çoğunlukla rahatsız eden ortam seslerini önler ve yalnızca kullanıcı sesini yansıtır. Üstelik bunu yaparken oyun performansında herhangi bir değişiklik yapmaz. Bu anlamda oldukça övgü almıştır. Siz de bilgisayarınızın işlem kapasitesinin daha akışkan ve hızlı olabilmesi adına söz konusu ürüne şans verebilirsiniz.

Asus Rog Strix B550-A Anakart Yorumları

Asus Rog Strix B550-A Anakart Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan ASUS Rog Strix B550-A Gaming (atx, B550, Am4) Amd B550 anakart yorum ve görüşleri incelendiğinde söz konusu ürünün fayda sağladığı kolaylıkla görülebilir. Bir anakarttan beklediğiniz ne varsa Asus Rog B550 ile sahip olabilirsiniz. Ryzen’i destekleyen üstün işlevleri, Asus B550-A anakart modelinin beğeni toplamasını sağlamıştır. Yenilenmiş soğutma seçenekleri de ürünün dikkat çekici olmasını sağlamıştır. Öte yandan hızlı belleği de tasarımcıların ve oyuncuların oldukça fayda aldığı bir özellik olmuştur. Eşli güç aşamaları, Procool güç bağlantısı, 6 katmanlı PCB ve alaşımlı bobin gibi dikkat çekici opsiyonları ile performans açısından kullanıcılara yüksek bir nitelik sunar. Bunun yanı sıra kurulumu da kolaydır. ASUS Rog Strix B550-a Gaming (ATX, B550, Am4) Amd B550 anakart satın al işlemini gerçekleştirerek bu ürünü Trendyol'dan satın alarak bilgisayarınızın performansını başarılı şekilde yükseltebilirsiniz.