Asyaink Canon E414/e404/e484 Uyumlu Şeffaf Kartuş Tankı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Asyaink Canon E414/e404/e484 Uyumlu Şeffaf Kartuş Tankı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Asyaink'ten yine bir ilk! Türkiye 'de ilk , Dolu ve full ekipmanlı Kartuş Seti, CANON E404/E414/E464/E474/E484 Modelleri ile uyumludur. (TESTLERİ YAPILDI) LÜTFEN DİKKAT: BU SET İÇİNDE KARTUŞ YOKTUR. ELİNİZDE BULUNAN KARTUŞLARA(SAĞLAM VE ÇALIŞIR OLMALI) UYGULAMA YAPACAKSINIZ Tanklar size boş olarak gönderilir. Zengin set içeriği ile başka hiç bir ek parçaya ihtiyaç duymadan el beceriniz sayesinde siz de kartuş masrafından kurtulun. Set içeriğimiz
  • 4 Renk Asyaink 100ml Mürekkep 1 Adet 4 Renk Tam BOŞ Kartuş Tankı 1 Adet Kartuş Vakum Aparatı 1 Adet Kartuş Delmek için 3,5 mm matkap ucu (Matkapa takıp kullanılmalıdır) 4 Adet Hava Tıpası 6 Adet Silikon Yüzük 4 Adet Yedek Dirsek 4 Adet Kartuş Delindikten Sonra Renk Tespiti için Kürdan 1 Adet Sıvı Geçirmez Uygulama için Masa Örtüsü 1 Adet Temizleme Bezi 1 Çift Uygulama Eldiveni 1 Adet Vakum için şiringa 1 Adet Temizleme Spreyi 3 Adet Yapışkanlı Kroşe 3 Adet Plastik/Cırt Kelepçe 1 Adet C Tipi Hortum Klipsi 1 Adet T Tipi Hortum Klipsi Video Kanalımızdan Örnek Videoları izleyebilir , uyumlu modelleri sizde Yine arama yaparak kolayca bulabilirsiniz. MONTAJ DESTEĞİMİZ YOKTUR. MONTAJ KISMINI SİZ YAPMALISINIZ. LÜTFEN ELİ YATKIN OLMAYANLAR , ÇABUCAK SIKILIP SORUN EDECEKLER DIŞARDA ÜCRETİ MUAKBİLİDE YAPTIRSINLAR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver