AT Bezir Yağları Ince Bezir Yağı 1 Lt Ingiliz Nevi Bezir Yağı

299,99 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

AT Bezir Yağları Ince Bezir Yağı 1 Lt Ingiliz Nevi Bezir Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karaaliler Satıcı Ünvanı: ÖZCAN KARAALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3802403055000011 Vergi Kimlik Numarası: 5010222856
    Bu ürün Karaaliler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • At Ince Bezir Yağı - Ingiliz Nevi Bezir Yağı ÖZELLİKLERİ Özgül Ağırlığı (gr/cm³)0.930 – 0.950 Asit Endisi 10 Renk Şeffaf açık kahve Kuruma Süresi (20°C) 18 – 20 saat Esas Sentetik Kaynama Sayısı Tek Çözünürlük Solvent esaslı eriticilerde incelebilir. KULLANILMA YERLERİ • Tek başına ahşabın derinliklerine kadar nüfuz ederek çok uzun süre güzelliğinden birşey kaybetmeden korunmasını sağlar. • Suya maruz kalan ahşabın suya ve rutubete karşı direncini artırarak çürümesini önler. Tabi görünüş için sadece beziryağlı bırakılabileceği gibi üzerine vernik de uygulanabilir. • Her türlü ahşabın rengini koyulaştırarak dekoratif olarak ağaç damarlarının daha belirginleştirilmesinde kullanılır. • Ahşap satıhlarda boyadan önce plastik ve yağlı boya için birinci astar olarak kullanılabilir. • Sülyan boya Antipas ve Astar boya için birinci astar olarak kullanılabilir. • Pergula, Çardak gibi dış etkenlere maruz malzemenin korunmasında ve dekoratif görünüm elde edilmesinde kullanılabilir. • Sanayide metallerin parlatılmasında ve pasa karşı koruyucu olarak kullanılabilir. KULLANILMA ŞEKLİ Fırça, Pistole ve parçalar daldırma suretiyle bezirlenebilir. Ahşap yüzeylerde elde edilebilecek görünüm ahşabın cinsine, emiciliğine ve tatbik edilen beziryağının tabakasının kalınlığına bağlıdır.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

AT Bezir Yağları 1 lt İngiliz Nevi Bezir Yağı

Bezir, işleniş şekline göre birçok alanda kullanılabilen ve faydalarıyla ünlü ketenin bir diğer adıdır. AT bezir yağları 1 lt İngiliz nevi bezir yağı, ahşap dekorasyonu ve iyileştirilmesi için de kullanılan çok fonksiyonel bir cila olarak görev yapar. Keten yağının kullanım amaçlarından biri de boyanın inceltilmesi, kıvam ayarlaması olduğundan dekorasyon alanındaki payı büyüktür. Bazı uygulaması zor dekupaj işlemlerinde atık kağıtların zeminden ayrıştırılması için de kullanılır. Keten yağı boya uygulamalarında kuruma süresini uzatır. Su geçirmez fakat hava geçiren bir yapısı bulunan ürün, parlaklık veren içeriğiyle sık tercih edilir. Doğal içerikli olması sebebiyle koruyucu ve iyileştirici özelliği yüksek olan bu ürünle ahşap zeminlere yeniden hayat verebilir. Ürünün nemden ve küften koruma özelliğinden faydalanabilirsiniz.

  • Ahşap koruma özelliği
  • Neme ve küfe dirençli
  • Parlaklık veren formül

İngiliz Nevi Bezir Özellikleri ve Kullanım Alanları

İngiliz Nevi Bezir Özellikleri ve Kullanım Alanları

Ahşap, doğal bir madde olduğu için haşerelere fazla maruz kalarak dış etkenler karşısında dayanıklılığını yitirebilir. Ahşap sektöründe büyük bir yeri olan ve sık kullanılan bezir yağı ağaç damarlarını belirgin hale getirir. Yüzeyin rengini koyu tonlara taşıdığı için mobilyalara doğal bir ahenk katar. Verdiği parlaklığın ve renk uyumunun yanı sıra koruyucu görev de üstlenen bu ürün, dış mekanlarda yağmurdan, iç mekanlarda ise nem ve küften kaynaklanan bozulmaların önüne geçer. Keten yağını tek başına ahşap üzerine uyguladığınızda çok derinlere işleyerek uzun süre doğal parlaklığını yitirmeden kullanma imkanı sunar. Su ve nemi iterek uzun yıllar çürümeden dayanmasına vesile olur. Bu işlemle ahşabın dayanıklılığı ve parlaklığı artar. Tüm ahşap tasarımlarda boyadan önce astar niteliğinde tercih ederek hem boyanın ömrünü uzatabilir hem de dayanıklılığını artırabilirsiniz.

AT Bezir Yağları 1 lt İngiliz Nevi Bezir Yağ Yorumları

AT Bezir Yağları 1 lt İngiliz Nevi Bezir Yağ Yorumları

Boyama yapılan ahşap alanlarda zeminin doğallığını vurgulayarak parlaklık sunan keten yağının kuruma süresi 20°C sıcaklıkta 18 - 20 saat aralığındadır. Solvent esaslı eriticilerle inceltilerek kullanıma uygun olan bu ürünü uygulayacağınız zeminin yapısı ve konumuna göre seyrelterek kullanabilirsiniz. Dış mekanlarda tercih edilen uygulamalar için bir bez yardımıyla seyreltilmeden sürülmesi önerilen ve isteğe göre üzerine vernik atılabilen keten yağı, suya ve rutubete karşı üstün koruma sağlar. Ahşap yüzeyli tüm alanlarda plastik ve yağlı boya öncesi ilk astar ürün olarak değerlendirilebileceği gibi antipas ve sülyan kullanmadan önce de tercih edebilirsiniz. Metallerin parlatılmasında ve paslanmaya karşı direnç sağlanmasında uygulanan bu ürünü bahçe mobilyalarında güvenle değerlendirebilirsiniz. AT bezir yağları 1 lt İngiliz nevi bezir yağı yorumları aracılığıyla ürünün farklı kullanım alanları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

AT Bezir Yağları 1 lt İngiliz Nevi Bezir Yağ Fiyatı

AT Bezir Yağları 1 lt İngiliz Nevi Bezir Yağ Fiyatı

AT bezir yağı dekorasyon alanında sık kullanılan ürünlerden biridir ve sadece verdiği doğal parlaklıkla değil dayanıklılığı artırmasıyla tercih sebebidir. Uygulama esnasında ahşap parçaları direkt bu ürüne batırabilirsiniz. Bez parçası, fırça ve pistole gibi malzemelerden faydalanarak da işlem yapmak mümkündür. İhtiyaç halinde inceltilerek uygulanabilen, astar olarak değerlendirildiğinde verimliliği artıran ürün, ahşap çardak gibi hava koşullarına maruz kalan yüzeylerde etkili ve uzun ömürlü kullanım imkanı verir. AT bezir yağları 1 lt İngiliz nevi bezir yağı fiyatı ürününü tüm özellikleri, kullanım alanları ve üretim kalitesine göre belirlenir. Metal alanlarda da parlaklığı artıran ve paslanmaya karşı dayanıklılık sağlayan bu ürün ahşaba verdiği doğal görünüm sayesinde özellikle tercih edilir. Profesyonel yardım almadan uygulama kolaylığı ve verimli sonuç sunan bu etkili ürünü Trendyol’dan güvenle temin edebilirsiniz.