ATA EXCLUSIVE FABRICS Kapitoneli, Yıkanabilir, Sıvı Geçirmez Köpek Çiş Pedi (75X90 CM)

320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ATA EXCLUSIVE FABRICS Kapitoneli, Yıkanabilir, Sıvı Geçirmez Köpek Çiş Pedi (75X90 CM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATA EXCLUSIVE FABRICS Satıcı Ünvanı: İSMAİL SARIDEDE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7470071030
    Bu ürün ATA EXCLUSIVE FABRICS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Birbirine lamine edilmiş 5 fonksiyonel katman içeren Sıvı geçirmez, yıkanabilir ped
  • Ürünün mutlaka ilk önce YIKANMASI gerekiyor. (üstündeki sıvı geçirmezlik apresinin iş görebilmesi için.) Ürünün Tamamen birbirine lamine edilmiş olması kumaşta kat oluşumunu engeller. Sıvı alt katmanlara çok hızlı bir şekilde iletilerek, üst katmanın kuru kalmasını sağlar, üzerinde yatan kişi ıslaklık hissetmez. Hiçbir sıvıyı geçirmez, leke tutmaz, kötü koku oluşumunu engeller, Sıvı emme kapasitesi 3 lt/m² dir. İnsan ve hayvan sağlığına zarar verecek maddelerden arındırılmış sağlıklı tekstil ürünlerine dönük ihtiyacı karşılamak amacıyla geliştirilen ve Tekstil sektöründe otorite kabul edilen Oeko-Tex 100 Standard Class 1 Sertifikası'na sahiptir. NOT: YEŞİL VE MAVİ RENK STOK BAZLI SEVK EDİLMEKTEDİR. BU ÜRÜNÜN ÖZELLİK VE KULLANIM BAKIMINDAN DEĞERLENDİRİLDİĞİNDEN RENK VE DESEN SEÇENEĞİMİZ MEVCUT DEĞİLDİR. STOK DURUMUNA GÖRE SİZ MÜŞTERİLERİMİZE YEŞİL YADA MAVİ RENK OLARAK GÖNDERİMİ SAĞLANACAKTIR.
Geri Bildirim Ver