10
Damacana Pompası kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Atölye No 35 Essentials Water Siyah Büzgülü Damacana Kılıfı

163 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Atölye No 35 Essentials Water Siyah Büzgülü Damacana Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atölye No 35 Satıcı Ünvanı: BETÜL ÜVEREN ÇALLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7520479302
    Bu ürün Atölye No 35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Standart 19 litre sert plastik damacanalar için uygundur. Sıvı itici özellikli kumaşla üretilir. Kumaş üzerine sıvı geldiğinde yüzeyden akıp gider ya da düz zeminde damlacıklar halinde emilmeden uzun süre silinmeyi bekler. Bu özelliği ile uzun süre lekelenmeden kullanabileceğiniz damacana kılıfı pamuk dokusu sayesinde de doğal görünümünü korur. Üzerindeki yazılar nakışla işlenmiştir. Yazılarda solma, silinme gibi sorunlar yaşanmaz. Kalın ve dayanıklı kumaş ile üretilen damacana kılıfı 30 derece sıcaklıkta çamaşır makinasında yıkanabilir. Nakışlı Water damacana kılıfı uzun yıllar kullanıma uygundur. Üst kısımdan giydirilip boğaz kısmından büzülerek kullanılır. Fotoğraf çekimleri Atölye No 35 markasına aittir. Atölye No 35 satıcısından satın almış olduğunuz ürünler fotoğraf ile birebir aynı gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Manuel
Geri Bildirim Ver