Attlas 3,6 Lion Akülü Vidalama 25 Parça (METAL KUTU) - A0104056

480 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
8.9
merchant-badge-image
5.000 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
486,41 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Attlas 3,6 Lion Akülü Vidalama 25 Parça (METAL KUTU) - A0104056

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: cooltoolls Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR BÜYÜKÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1950289468
    Bu ürün cooltoolls tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Attlas ATB 3,6 Li-Ion Şarjlı Tornavida seti (25 Parça Metal Kutu ) 3,6 V Teknik Özellikleri - Voltaj: 3.6 V Li Ion - Yüksüz Hızı: 180 dev/dk - Tork Gücü: 2 Nm - Şarj Olma Süresi: 5 saat - Ağırlık: 0.4 kg Özellikleri * 23 parça bits uç seti * Işık (vidalama yapılan noktaya aydınlatma * Hobi kullanım * Sağ/sol özelliği * Montaj ve demontaj işlerinizde yardımcı olur YETKİLİ SATICIDAN ADINIZA FATURALI GÖNDERİLİR

Ürün Özellikleri

  • Tip Şarjlı Tornavida
  • Matkap Türü Darbesiz
  • Akü Kapasitesi 3.0 - 3.4Ah
  • Akü Volt 4.8 Volt
  • Akü Sayısı Tek akü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Attlas Atb 4,8 Akülü Tornavida 4,8 V 25 Parça ile Pratik Onarımlar

Attlas Atb 4.8 akülü tornavida seti 25 parçadan oluşur. İçerisinde 23 parça bits uç vardır. Metal kutuludur. Hobi amaçlı montaj ve demontaj işleri için oldukça kullanışlı ve pratik bir tornavida setidir. Ev veya işyerlerinde küçük işler için birçok alanda kullanılabilir. 4.8 V Voltajı vardır. Dakikada 180 devir yüksüz hıza sahiptir. 2 Nm tork gücü vardır. 5 saatte şarj olabilmektedir. 0.4 kg ağırlığı ile hafif bir tutuş ve kolay bir kullanım sağlar. Ergonomik bir yapısı vardır, rahatça tutulur. Sağ-sol özelliği vardır. Amperi 1.3 Ah, Ni-cd aküsü vardır. Attlas Atb 4.8 Akülü Tornavida Seti pratik kullanımı, yer kaplamayan ve her yere sığabilen boyutuyla çok fazla iş görecek bir tornavida setidir. Vidalama işleri için oldukça faydalı bir yardımcıdır.

  • Şarjlı
  • Metal Kutulu
  • 25 Parça

Attlas Atb 4.8 Akülü Tornavida Seti Özellikleri

Attlas Atb 4.8 Akülü Tornavida Seti Özellikleri

Attlas Atb 4.8 akülü tornavida seti pratik ve konforlu kullanımıyla küçük ev işlerinde ve hobi amaçlı faaliyetlerde yardımcı, her evde bulunması gereken bir settir. Toplamda 25 parçadan oluşur. İçerisinde 23 parça bits uç vardır. Metal kutusunda rahatlıkla muhafaza edilebilir. 0.4 kg ağırlığı ile hafif bir tutuş ve kolay bir kullanım sağlar. Ergonomik bir yapısı vardır, rahatça tutulur. Sağ-sol özelliği vardır. 4.8 V Voltajı vardır. Dakikada 180 devir yüksüz hıza sahiptir. 2 Nm tork gücü vardır. 5 saatte şarj olabilmektedir. Şarj edilerek kablosuz kullanılabilmektedir. Amperi 1.3 Ah, Ni-cd aküsü vardır. Attlas Atb 4.8 V şarjlı tornavida seti, vidalama işleri için oldukça pratik bir yardımcıdır. Vidalama yapılacak noktayı aydınlatmak için aydınlatma ışığı bulunmaktadır.

Attlas Atb 4.8 V Şarjlı Tornavida Seti Kullanımı

Attlas Atb 4.8 V Şarjlı Tornavida Seti Kullanımı

Attlas Atb 4.8 V şarjlı tornavida seti, kullanımı kolay ve pratik bir tornavida setidir. Şarjlıdır ve 5 saatte şarj olabilmektedir. Böylece şarj edilerek kablosuz olarak kullanılabilir. 0.4 kg ağırlığı ile hafif bir tutuş ve kolay bir kullanım sağlar. Ergonomik bir yapısı vardır, rahatça tutulur. Metal kutusunda rahatlıkla muhafaza edilebilir. Toplamda 25 parçadan oluşur. İçerisinde 23 parça bits uç vardır. 4.8 V Voltajı vardır. Dakikada 180 devir yüksüz hıza sahiptir. 2 Nm tork gücü vardır. Amperi 1.3 Ah, Ni-cd aküsü vardır. Attlas Atb 4.8 V şarjlı tornavida seti, vidalama işleri için oldukça pratik bir yardımcıdır. Vidalama yapılacak noktayı aydınlatmak için aydınlatma ışığı bulunmaktadır. Montaj ve demontaj işleri için oldukça kullanışlı olan Attlas şarjlı tornavida seti, pratik bir yardımcıdır.

Attlas Atb 4.8 V Şarjlı Tornavida Seti Bakımı

Attlas Atb 4.8 V Şarjlı Tornavida Seti Bakımı

Metal kutulu Attlas Atb 4.8 akülü tornavida seti 25 parçadan oluşmaktadır. İçerisinde 23 parça bits uç vardır. Hobi amaçlı montaj ve demontaj işleri için oldukça kullanışlı ve pratik bir tornavida setidir. İdeal boyutu ve metal saklama kutusuyla rahatlıkla her yerde muhafaza edilebilir. Taşıması ve saklaması kolaydır. Ev veya işyerlerinde küçük işler için birçok alanda kullanılabilir. Vidalama yapılacak noktayı aydınlatmak için aydınlatma ışığı bulunmaktadır. 4.8 V Voltajı vardır. Dakikada 180 devir yüksüz hıza sahiptir. 2 Nm tork gücü vardır. Amperi 1.3 Ah, Ni-cd aküsü vardır. Attlas Atb 4.8 V şarjlı tornavida seti, 5 saatte şarj olabilmektedir. Şarj edilerek kablosuz kullanılabilmektedir. Hafif yapısı ile kolay bir kullanım sağlar. Ergonomik bir yapısı sayesinde rahatça tutulur.