8
Hava Kompresörü kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Attlas 5 Parça Kompresör Seti Hk Set 5

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
899 TL709 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
690,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Attlas 5 Parça Kompresör Seti Hk Set 5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KURŞUNOĞLU 2M-Pb Satıcı Ünvanı: KURŞUNOĞLU YAPI MALZEMELERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0594086777400018 Vergi Kimlik Numarası: 5940867774
    Bu ürün KURŞUNOĞLU 2M-Pb tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Attlas HK SET 5 Hava Kompresör Seti 5 Parça - Hava Tabancası - Mazot Tabancası - Lastik Şişirme Tabancası - Boya Tabancası (750 mL) - 5x8 Hava Hortumu (5 mt)
Geri Bildirim Ver

Attlas 5 Parça Kompresör Seti Hk Set 5

Bir fırçanın girmesinin mümkün olmadığı alanları boyarken ya da küçük parçaların temizliğini yaparken basınçlı bir havaya ihtiyaç duyulduğunda, kullanışlı bir kompresör her zaman kurtarıcıdır. İhtiyaçlar önem verilerek tasarlanmış Attlas 5 Parça Kompresör Seti Hk Set 5 işini kaliteli yapmayı sevenler için ideal bir iş arkadaşıdır. Çalışma alanında çok yer kaplamayan tasarımı ve manuel kullanım için konforlu oluşu bu kompresör setini dikkat çekici yapar. Püskürtme için yeterli basınç ve işinize yarayacak kadar hava hacmi kapasitesine sahip model, işinizi istediğiniz şekilde bitirmenize yardımcı olur. Hava, mazot ve lastik şişirme olarak 3 farklı tabanca seçeneği sunan bu model farklı işlemlerde tanıdığınız ürün ile çalışma imkanı sunar.

  • Hareket alanı yaratan uzun hortum
  • Farklı işlevler için parça çeşitliliği
  • Müşteri dostu konforlu tasarım

Attlas 5 Parça Kompresör Seti Hk Set 5 Özellikleri

Attlas 5 Parça Kompresör Seti Hk Set 5 Özellikleri

Yapılması düşünülen bir işlem için kullanılacak aletlerin farklı opsiyonel parçalara sahip olması müşterilerin dikkatini çeken bir özelliktir. 5 parça kompresör seti hk set 5 içerisinde barındırdığı hava tabancası ile ekipmanlarınızı ya da renklendirme yapacağınız yüzeyleri tozdan arındırmanıza yardım eder. 750 ml hacme sahip boya tabancası uygun gördüğünüz alanlarda renkleri ve hayal gücünüzü konuşturmanıza imkan tanır. Uygun özelliklere sahip yağ kullanımı ile yüzey ve parçalarda boya yapar gibi yağlama işlemi yapma fırsatı verir. Sahip olduğu bar basıncı, basınç ve havanın püskürtme işleviyle süpürge yapar gibi temizlik yapmanıza imkan sağlar. 5 mt uzunluğa sahip hava hortumu dar alanlarda çalışmayı sevmeyenler için geniş alanda konforlu bir çalışma ortamı yaratır. Setteki 5 parçanın içinde olan lastik şişirme tabancası sizi inmiş lastiklerin verdiği rahatsızlıktan kurtarır.

Attlas 5 Parça Kompresör Seti Hk Set 5 Kullanım Avantajları

Attlas 5 Parça Kompresör Seti Hk Set 5 Kullanım Avantajları

Hobi odanız için yaptığınız metal kitaplığın rengi bir süre sonra gözünüze sıkıcı gelmeye başlayabilir. Boya tabancası ile renklendirme yapmadan önce zeminde pürüzsüz bir görüntü için hava tabancasına geçiş yapabilirsiniz. Aynı set içinde birbirinden çeşitli ve farklı işlemler için seçenek sunan bu set zaman kaybını ortadan kaldırır. Kullanmayı tercih etmediğiniz anlar için ortada bulunmasını istemediğiniz hava hortumunu, yapıldığı kullanışlı malzeme sayesinde rahatlıkla sararak göz önünden kaldırabilirsiniz. Elle kullanım için seçilen uygun ağırlıktaki malzeme ve eli rahatsız etmeyen tabanca tasarımı, işinizi istediğiniz sürede zahmetsizce bitirme fırsatı sunar. Ürün araştırma sürecinde göz attığınız Attlas 5 parça kompresör seti hk set 5 yorumlar kısmı diğer kişilerin deneyimleri ile modelin farklı avantajlarını da keşfetme olanağı sunar.

Her Bütçeye Uyan Attlas 5 Parça Kompresör Hk Set 5 Fiyatları

Her Bütçeye Uyan Attlas 5 Parça Kompresör Hk Set 5 Fiyatları

Attlas 5 parça kompresör seti hk set 5 fiyatı sahip olduğu motor gücü ve hava hacmi gibi özelliklere göre değişiklik gösterebilir. Ürün seti içinde bulunan çeşitli tabanca seçenekleri kullanım deneyiminizi farklılaştırmanıza imkan verir. Aynı ürün seti içerisinden dilediğiniz boya tabancasını seçerek bahçe çitlerini ya da değişim yapmak istediğiniz herhangi bir eşyayı boyayabilirsiniz. Sönmüş bisiklet lastiklerini şişirerek bisiklet keyfine devam edebilirsiniz. El kullanımı göz önüne alınarak müşteri konforu düşünülerek yapılmış tasarım, işlerinizi planladığınız sürelerde keyif alarak bitirmenize yardım eder. Sağlam malzemelerden üretilmiş parçalara sahip bu set amaca uygun kullanımda uzun yıllar işlerinizde yardımcınız olur. Hangi özellikleri aradığınızı bilerek, satın almak istediğiniz bu modele Trendyol’da bütçenize uygun satış yapan bir satıcı üzerinden kolaylıkla sahip olabilirsiniz.