Audioengine DS1 Masaüstü Stand

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Audioengine DS1 Masaüstü Stand

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kutusu Açılmış ve hasar görmüş ürünlerde iade alınmayacaktır
  • İade Aşamasında Ürün Analiz Sürecine Dahil Edilerek Tüm Parça ve Orijinallik Kontrolleri Sonrasında Ücret İadesi Yapılacaktır.
  • Audio Engine DS1 Masaüstü Standı (Çift) Sesinizi Yükseltin Audioengine DS1 Masaüstü Standları her şeyden önce hoparlörleri yükselterek masaüstü için en uygun hale getirmek için tasarlandı. Bu yüksek frekanslı hoparlörleri kulak seviyesine çıkartır ve müziğin ses sahnesini oluşturan frekansları güçlendirir. DS1 Masaüstü Standları A2+s gibi küçük hoparlörlerle en iyi şekilde çalışır. İzolasyonun getirileri Yüksek performanslı bir silikon kauçuktan üretilen DS1 Masaüstü Standları, hoparlörleriniz ve masanızın arasındaki titreşimleri azaltmaya yardımcı olur. Bu daha temiz, daha net ve bass frekans tepkisi ile sonuçlanır. Özellikler 15 derece yukarı eğimlendirme Yüksek performanslı silikon lastik Uyumluluk Audioengine A2 Audioengine A2+ Audioengine HD3 Küçük masaüstü hoparlörler Kutunun içinde ne var (2) DS1 Masaüstü standı
Geri Bildirim Ver