Netex Dom Tweeter Aqoustic Sx- 159

610 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Netex Dom Tweeter Aqoustic Sx- 159

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mat elektronik Satıcı Ünvanı: ADAMAT OTOMOTİV OTO SES VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007138086100001 Vergi Kimlik Numarası: 0071380861
    Bu ürün mat elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YENİ ÜRÜN, , YÜKSEK KALİTE,, NETEX AQOUSTİC SX- 159 DOM TWEETER, , NORMAL İMPEDANCE: 4 OHMS MAX POWER : 100 - 500 WATT
  • 8

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 400 Watt
  • Hoparlör Şekli Yuvarlak
  • Hoparlör Türü Tweeter
  • Hoparlör Boyut (Çap) 8 cm
Geri Bildirim Ver

Netex Dom Tweeter Aqoustic

Hoparlör, müzik dinlemek için kullanılan bir aygıttır. Müziği iyi şekilde yayan ve keyifle dinlemeyi sağlayan ürünler, farklı ortamlarda kullanılabilir. Hoparlör markaları arasından Netex Dom, oldukça beğeni toplar. Tasarımıyla ve kalitesiyle kullanan herkesin önerdiği bu ürün ise oldukça kullanışlıdır. Araç içinde kullanabileceğiniz Dom Tweeter hoparlör, müziği iyi bir şekilde yayar. Yüksek sesle müzik dinlemeyi sevenlerin arabada kullanabileceği bir üründür. Kaliteli ve dayanıklı olmasının yanı sıra ergonomik tasarımıyla da dikkat çeken bir hoparlördür. Kolay kurulumu sayesinde araca rahatlıkla adapte olurken, arabanın ses sistemlerine de kolaylıkla monte edilebilir. Sağlam malzemelerden yapılan markanın bu ürünü uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Ürünün yüksek ses kalitesiyle ve performansıyla istediğiniz her yerde müzik dinlemenin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Yüksek ses kalitesi
  • Kolay ve pratik kurulum
  • Ergonomik ve sağlam tasarım

Kaliteli Netex Dom Tweeter Aqoustic

Kaliteli Netex Dom Tweeter Aqoustic

Hoparlör ile müzik dinlemekten keyif alanların satın alabileceği markanın bu ürünü oldukça kalitelidir. Uzun süreli kullanım olanağı sunan ürünü her yerde kullanabilirsiniz. Ergonomik tasarımıyla her yere götürebileceğiniz model, aracınızda fazla yer kaplamaz. Netex Dom Tweeter Aqoustic maksimum performans sunan bir üründür. Tweeter hoparlörler, genel olarak bas yerine tiz seslere odaklanır. Bu ürünün kaliteli tiz ses özelliği bulunur. Ayrıca amfiye bağlanabilen 8 cm uzunluğunda bir kablosu vardır. Bu sayede konser tadında müzik dinleyebilirsiniz. SX-159 iki adet hoparlörden oluşur. Bu iki parça yuvarlak formda ve orta büyüklüktedir. Boyutuna göre oldukça kaliteli ses performansı sunan bu ürün bilgisayar, televizyon ya da diğer müzik sistemlerini rahatlıkla algılar. Müziği yayarken yüksek bas, tiz ses veya çeşitli cızırtılarla karşılaşmazsınız. Her ortama müziği kaliteli olarak yayan bir hoparlördür.

Sevilen Netex Dom Tweeter Aqoustic

Sevilen Netex Dom Tweeter Aqoustic

Akustik ortamlarda müzik dinlemek için üretilen markanın hoparlörü, kullananlar tarafından oldukça sevilir. Her ses sistemine uyumlu olan kablosu ve kaliteli müzik performansıyla tavsiye edilen Dom Tweeter Aqoustic, yuvarlak tasarımıyla da müşterilerin dikkatini çeker. Her türlü darbeye karşı sağlam malzemelerden üretilen bir modeldir. Sağlam karton kutusuyla her yere götürebileceğiniz, taşınması kolay bir hoparlördür. Müzikseverlerin beğenebileceği Dom Tweeter ses sistemi, akustik bir ortam yaratarak konserde gibi hissetmenizi sunar. Keyif aldığınız şarkıları bu ürünle dinleyebilirsiniz. Taşınabilir ürünü sağlam kablosuyla her yere götürebilirsiniz. Ayrıca bu kablo, her ses sistemine kolayca adapte olabilir. Yuvarlak tasarımıyla ilgi çeken markanın ürünü, standart hoparlör tasarımlarından oldukça farklıdır. Ergonomik kullanım imkanı veren yuvarlak tasarımlı bu ürün, her yere rahatlıkla yerleştirilebilir. Konforlu ve sağlam olan bu ürünü uzun süre kullanabilirsiniz.

Avantaj Yaratan Netex Dom Tweeter Fiyatları

Avantaj Yaratan Netex Dom Tweeter Fiyatları

Hoparlör ile müzik dinlemekten keyif alanların beğenebileceği markanın bu ürünü kullananları memnun eder. Sağlam malzemelerden üretilen, yüksek müzik kalitesi sunan model, araç içinde kullanılabilir. İki adet hoparlörü sayesinde akustik bir ortam sunarak konser havası verir. Müşteri deneyim ve yorumlarından da hoparlörün beğenildiği anlaşılabilir. Dom Tweeter fiyatları ise ürünün içeriğine ve özelliklerine göre değişiklik gösterse de oldukça uygundur. Her bütçeye uygun olan bu üründen memnun kalabilirsiniz. Araç içinde tercih edebileceğiniz, kaliteli ses özellikleri olan bu ürün, uzun süre kullanılabilir. Netex Dom Tweeter Aqoustic fiyat aralığı her seviyeye uygundur. Markanın ürününe Trendyol üzerinden göz atabilir, çeşitli indirim ve fırsatlar üzerinden uygun fiyatlarla bu hoparlöre hızlıca sahip olabilirsiniz. Beğenilen ve kaliteli ses performansına sahip olan bu hoparlör ile müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.