1
Şofben kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Aura İhlas Aura Şofben 105A5 Banyo Şofbeni Montajsız

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.824,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
5.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aura İhlas Aura Şofben 105A5 Banyo Şofbeni Montajsız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ahududu Store Satıcı Ünvanı: AHUDUDU İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010173472800001 Vergi Kimlik Numarası: 0101734728
    Bu ürün Ahududu Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İhlas Aura şofben 105A5 banyo şofbeni, 105 litrelik geniş su kapasitesi ile büyük aileler veya uzun banyo süreleri için idealdir. Bol miktarda sıcak suyu hızlıca sağlar.
  • 105A akü, yüksek güçlü rezistansı sayesinde suyu hızlı bir şekilde ısıtarak anında sıcak su elde etmenizi mümkün kılar.
  • Aura şofben premium, dijital ekranlı kontrol paneliyle sıcak su sıcaklığını ve diğer ayarları hassas bir şekilde ayarlamanıza olanak tanır.
  • İhlas Aura 105A5 banyo şofbeni, enerji tasarruflu bir şekilde çalışır ve sıcak su üretirken enerji maliyetlerinizi düşük tutar.
  • İhlas şofben 105A5 şofbenin sahip olduğu aşırı ısınma koruması ve basınç tahliye vanası gibi güvenlik özellikleri, kullanım sırasında güvende olmanızı sağlar.
  • İhlas Aura şofben 105A5 banyo şofbeninin şık ve kompakt tasarımı, banyonuza estetik bir dokunuş katar ve az yer kaplar.
  • İhlas Aura 105A5 elektrikli şofben, kaliteli malzemelerle tasarlandığı için dayanıklılığı ve uzun ömrü ile öne çıkar.
  • İhlas 105A5 şofbenin opsiyonel olarak sunulan uzaktan kumandası, şofbeni uzaktan kontrol etmenize olanak tanır. Arıza durumlarını kolayca tanımlamanıza yardımcı olur ve sorunların hızlıca çözülmesini sağlar.
  • Aura İhlas 105A5 Banyo Şofbeni, büyük su kapasitesi, hızlı ısıtma, enerji verimliliği ve güvenlik özellikleri ile dikkat çeken bir su ısıtıcıdır. Şık tasarımı ile banyonuza modern bir dokunuş katar.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 50 L
  • Yakıt Tipi Elektrikli
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Aura 105A5 3 Yıl Garantili 7000 W Montaj Hariç İhlas Basic Elektrikli Şofben

Aura İhlas Basic 3 yıl garantili 7000 Watt elektrikli şofbenle anında sıcak suya erişim sağlayabilirsiniz. Isınmasını beklerken suyu boşa akıtmanıza gerek kalmaz. Ayrıca sıcak suya ihtiyacınız olduğunda dakikalarca beklemenize de gerekmez. Duşa almak ya da bulaşık yıkamak istediğinizde musluğu açtıktan sonra şofben anında devreye girer. Zaman kaybı yaşamadan saniyeler içinde sıcak suya kavuşabilirsiniz. Isıtıcı, musluk açılmadığı takdirde çalışmaz. Ekstra bir özellik ve aparat gerektirmeyen Aura İhlas Basic 3 yıl garantili 7000 Watt elektrikli şofbenin borularına su ulaştığında otomatik ısıtma sistemi devreye girer. Şık ve zarif gövdesi ile çok yer kaplamayan ürün dar alanlar için uygundur.

  • Ürün ölçüleri: 237x175x360 mm
  • Brüt ağırlık 2,6 kg
  • 3 yıl garantili

Aura İhlas Basic Elektrikli Şofbenin Özellikleri

Aura İhlas Basic Elektrikli Şofbenin Özellikleri

Aura İhlas Basic 3 yıl garantili 7000 Watt elektrikli şofben son derece donanımlı bir üründür. Su ısıtıcısı 237x175x360 mm ebatlarında olup 2,6 kg ağırlığındadır. İdeal ölçülere sahip bu ürünün montajı oldukça kolaydır. Dar ya da geniş her alana kolayca takılabilir. Bu ürünün yanında duş başlığı ve aksesuarları vardır. Böylelikle cihaza uygun ürünler aramak zorunda kalmazsınız. 7000 watt güçle çalışan ürün, 50/60 Hz frekansa ve 220-240 V AC çalışma gerilimine sahiptir. Cihazın minimum çalışma basıncı 25 kPa, maksimumu ise 600 kPa olup ürünün debisi dakikada 4 litredir. Güçlü bir sisteme sahip olan Aura İhlas Basic 3 yıl garantili 7000 Watt elektrikli şofben tüketici dostudur; bu sayede zarif tasarımlı ısıtıcı gereksiz elektrik harcamaz.

Aura İhlas 3 Yıl Garantili Elektrikli Şofben Kaliteli midir?

Aura İhlas 3 Yıl Garantili Elektrikli Şofben Kaliteli midir?

Aura İhlas Basic 3 yıl garantili 7000 Watt elektrikli şofben son derece kaliteli bir üründür. Hem çevre hem de bütçe dostu olan su ısıtıcı 5 emniyetlidir. A enerji sınıfında olan ürün yüksek oranda enerji verimliliği sağlar. Her alanda zahmetsiz ve kesintisiz bir şekilde sıcak su sağlayan ürün 3 farklı kademeye sahiptir. Bu sayede yaz kış fark etmeksizin dilediğiniz derecede su elde edebilirsiniz. Çeşmeyi açtığınızda şofbenin suyu ne kadar ısıtmasını istediğinizi ayarlamanız mümkündür. Aura İhlas Basic 3 yıl garantili 7000 Watt elektrikli şofben suyun sıcaklığını anında sabitler; böylece işlerinizi kısa bir sürede halledebilirsiniz. Aura İhlas Basic elektrikli şofben emniyeti sayesinde suyun aşırı ısınmasını engeller. Ani sıcaklık değişimine neden olmayan bu ürün elektrik kaçağını önleyen bağlantıya da sahiptir.

Aura İhlas 7000 Watt Elektrikli Şofben Kullanımı Nasıldır?

Aura İhlas 7000 Watt Elektrikli Şofben Kullanımı Nasıldır?

Aura İhlas Basic 3 yıl garantili 7000 Watt elektrikli şofbenin kullanımı oldukça kolaydır. Kargonuz geldiğinde ürünü paketten çıkarıp nemli ya da kuru bir bezle silebilirsiniz. Ardından ürünü takmak istediğiniz yeri belirleyebilirsiniz. Daha önce kullandığınız benzer bir su ısıtıcısının yerine vidalar yardımıyla ürünü sabitleyebilirsiniz. Gerekli tüm kablolarla bağlantıyı gerçekleştirdikten sonra şofben kullanıma hazırdır. Aura İhlas Basic 3 yıl garantili 7000 Watt elektrikli şofbeni denemek için suyu açabilirsiniz. Kademe kademe ürünün ne kadar iyi su ısıttığını görebilirsiniz. Bu ürün genellikle banyoda olduğu için ıslanma durumu söz konusu olur. Bu ürün sudan etkilenmeyen malzemelerden üretildiği için hiç zarar görmez. 3 yıl garantili olan şofben bozulursa yetkili servislerden yardım alabilirsiniz. Çift switch ve termostatlı su ısıtıcısı çok kullanışlıdır. Sıcak su ihtiyacını karşılamak için bu ısıtıcıyı gönül rahatlığıyla Trendyol'dan satın alabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan Aura İhlas Basic 3 yıl garantili 7000 Watt elektrikli şofben yorumlarına da ulaşabilirsiniz.