AURAN Amber Romantik Esansiyel Uçucu Yağ, Esans Koku Yağı, Hobi Esans, Mum, Sabun, Oda Kokusu 500ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AURAN Amber Romantik Esansiyel Uçucu Yağ, Esans Koku Yağı, Hobi Esans, Mum, Sabun, Oda Kokusu 500ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • AURAN Kalitesi doğadan sizlerle, Ürünlerimiz 'deki msds raporları, Üretim izinleri üzerindeki qr kodda mevcuttur. AURAN Esansiyel Uçucu Yağ 500 ML Şişede gelmektedir. Şişemiz sağlam Polietilendendir. Kokumuz kalıcı ve Seyreltilmemiştir. Auran Esansiyel Uçucu Yağ Kullanım Alanları : Birçok Kullanım Alanı Mevcuttur Ürünümüz Tamamen Koku Formu ile Kullanılmak için Özel Tasarlanmıştır. Buhurdanlık Kokusu , Oda Difüzörlerin'de Esans , Sihirli Küre'de Esans Solüsyonu , Hava Nemlendiricilerde Esans Koku, Vileda Suyun 'da Koku Sulu Süpürge'de Esans ve Mum Esansı, Sabun Esansı , Parfüm Esansı, Oda Kokusu Esansı Koku Yağı, Bambu Oda Kokusu Esansı, Oto Kokusu Esansı, Sabun Esansı, Kokulu Taş Yağı olarak'da kullanılmaktadır. Ürünümüz Saf'tır seyreltilmemiştir. Özel Ürünümüz Koku Yağı Olarak Taş Yağı olarak'da satılmaktadır. Koku Amacıyla Yapılan Tüm Hobi Ürünleri'nde Kullanılabilir Alkol, Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik boya ve koruyucu içermez. Doğa dostudur, Vegan kullanımına uygundur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. #biravuçumut Projemiz ile Sokak Kuşlarına Destek Oluyoruz. Bizim yanımızda olarak Sizde sokak kuşlarına destek olun. AURAN Sosyal Sorumluluk Projesi Bir Avuç Umut

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver