AutoEN Renault Symbol 1 Sedan 2006 Model Geniş Tip Sürgülü Kolçak Kol Dayama DELME YOK- GRİ

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AutoEN Renault Symbol 1 Sedan 2006 Model Geniş Tip Sürgülü Kolçak Kol Dayama DELME YOK- GRİ

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • YILIN EN İYİ ÜRÜNÜ HEM ARACINIZI HEM SİZİ DÜŞÜNÜYORUZ, UYGUN FİYATA PİYASANIN EN KALİTELİ ÜRÜNÜNÜ SİZE SUNUYORUZ. İYİ GÜNLERDE KULLANINIZ DEMİR AYAKLI DELMESİZ AutoEN Kolçağı Üst Bölge Kaliteli materyalden imal edilmiş ve uzun yıllar ilk gün ki gibi kullanılabilecek kalitededir. Bağlantı bölgesi Kolçak ile aparatına 4 bölgeden vidalanarak takılır, Üst Kolçak 2 vida ile tutturulan Geçirme pilastik bağlantı değildir, Bu sayede hafif yükle kırılan piyasa ürünleriyle kıyaslanamaz. Alt Aparat bölgesi 5 mm çeliktir. kesinlikle esneme sallanma yapmaz. AutoEN Alt aparat bölgesi aracınıza özel üretilmiş ve 5mm çelik kullanılmıştır. Aksaklıklara veya yüksek ağırlık uygulanması durumunda bile duruşunu bozmamaktadır. Kırılmaya karşı yüksek koruma sağlanmıştır. Kalite, kullanım ve dizayn açısından paranızın tam karşılığı bir üründür. Tasarımını yaparken AutoEN olarak Kemer mandalı , el freni, koltuk yaslama dümeni ve koltuk sürgüsünü olumsuz etkilemeyecek şekilde kalıp oluşturulmuştur. Saklama haznesi oldukça geniş bir hacme sahiptir ve kolay temizleme olanağı sağlar. AutoEN kolçak ürünleri Aracınıza Birebir uyumlu özel üretimdir Yeni tasarım,yeni sportif model Uzun seyahatlerinizde yada trafikte seyrederken sağ kolunuzun yorulabilir. Bu ürün bu gibi durumlarda size ekstra bir rahatlık ve konfor sunmaktadır. İki koltuğun arasına monte ederek içerisini dolap niyetine cd kaset sigara gözlük vb eşyalarınızı koymak suretiyle kullanabilir. Üst bölüm kapaklı,kapak deri kaplamadır. Takılabilmesi için lazım olan malzemeler ve takma şeması kutu içerisindedir Avantajları
  • Aracınız için piyasada üretilen kolçak konsolları ya da bu araca takılan üniversal kolçaklar orta konsol delinip üzerine monte edildiğinden zamanla konsolu da yerinden oynatıyor. Zamanla vidaları gevşeyen piyasa ürünleri ilk kullanımdan itibaren sallanmalara ve gıcırdamalara sebep olmaktadır. İmalatını yaptığımız AutoEN Kolçağımız bu problemi tamamen ortadan kaldırmıştır.Çünkü konsola monte edilmiyor. Tamamen metal aksama takılıyor. Gayet kullanışlı bir üründür. Anlatıldığı gibi emniyet kemeri, koltuk mekanizması ne de el frenini etkilemiyor. Arkadaki bardaklığı dahi kullanabilirsiniz. yer kaplamıyor.Araca özel tasarlanması büyük bir avantajdır. Hiçbir delme işlemine gerek kalmadan iki vidayla aracınızda belirli olan deliklere kolayca montaj yapabiliyorsunuz . Taklitlerimizden sakınınız. AutoEN Kolçakları kendi özel ambalajı ile itinalı paketlenerek tarafınıza gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Renault Symbol
Geri Bildirim Ver