3
Güvenlik Cam Filmi kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

AUTOFOLYO Buzlu Cam Filmi 50 Cm-4 Metre

114 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

AUTOFOLYO Buzlu Cam Filmi 50 Cm-4 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mandalin reklam Satıcı Ünvanı: HAKAN YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9690242091
    Bu ürün mandalin reklam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • E-Fatura Mükellefi iseniz lütfen kurumsal girişten alışverişinizi yapınız Ürün yüzeye uygulandıktan sonra iadesi kabul edilmemektedir. Lütfen ürünü teslim almadan ve uygulamadan önce kontrol ediniz CAM KUMLAMA FOLYOSU - BUZLU CAM FİLMİ Kendinden yapışkanlıdır. Polimerik yapıya sahiptir. Tüm yüzey kaplama işlemlerinde kullanabilirsiniz. İstediğiniz şekilde kesilerek kullanılabilir Yapışkanlı Folyo Nedir? Yapışkanlı folyo plastik içerikli esneyebilen kaplanacağı eşyanın şeklini alan esnek ve çok kullanışlı bir üründür. Arka kısmı yapışkanlı olduğu için her türlü yüzeye yapışabilir. Yapışkanlı Folyo Özellikleri Plastik özelliğinden dolayı %100 silinebilir. Isıya maruz kaldığı zaman esneme özelliği artmaktadır. Örnek Diyelim ki bir masa kaplayacaksınız masanın köşe kısmını kaplamanız gerekiyor, saç kurutma makinası ile folyoyu üstten ısıtırsınız ve yapıştırma işlemini gerçekleştirirsiniz, daha sağlam ve dayanıklı olur. Sudan ve nemden etkilenmez ve asla kavlama yapmaz. Desenlerini zaman içinde kaybetmez. CAM KUMLAMA FOLYOLARIMIZ, EV OFİS VEYA İŞ YERLERİNDE SAYDAM CAMLARI BUZLU GÖRÜNÜMLÜ HALE GETİRMEK İÇİN ÜRETİLMİŞTİR. DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ İNCELEMİŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜNDEN SEPETTE 2 ADET SEÇERSENİZ ÜRÜN KESİLMEDEN TEK PARÇA OLARAK GÖNDERİLECEKTİR ÖRNEĞİN: 122 CM X 3 METRE OLAN ÜRÜNDEN 2 ADET ALIM YAPTIĞINIZDA SİZE GÖNDERİLECEK ÜRÜN 122 CM X 6 METRE OLACAKTIR DİLEDİĞİNİZ KADAR ALIM YAPABİLİRSİNİZ Kaliteli ve Markalı Folyoları En Uygun Fiyata Sizlere Sunmaktayız… Gün İçinde Saat 16:00'e Kadar(Cumartesi(Saat 11:00’a Kadar)-Pazar Hariç) Sipariş Verilen Ürünlerde ... Dikkat! Gönderilecek Ürünün Metre Adeti 1'den Fazlaysa Ürün Bütün Olarak Gönderilecektir. Örneğin 152 CM X 1 Metre Ürün 5 Adet Alındığında Ürün 152 CM X 5 Metre Olarak Gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver