1
Lastik Bakım Ürünleri kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Autokit Acil Lastik Şişirici Lastik Tamir Spreyi Kiti 450 ml

90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kurumsal Fatura
94,90 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124 TL100 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Autokit Acil Lastik Şişirici Lastik Tamir Spreyi Kiti 450 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILMAZ YATIRIM Satıcı Ünvanı: YILMAZ YATIRIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0978054077600001 Vergi Kimlik Numarası: 9780540776
    Bu ürün YILMAZ YATIRIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Autokit Lastik Tamir Kiti Sprey 450 ml Tüm yerli ve ithal otomobillere,hafif ticari araçlara ve motorsikletlere uyumlu olarak üretilen LASTİK TAMİR KİTİ profesyonellik gerektirmeyen ,kişisel uygulamalı bir üründür .Zahmetli ve yorucu olan lastik değiştirme işini pratik bir şekilde halledebilirsiniz.Bu sprey patlayan lastiğinizi,içerisindeki hava ile temas halinde kimyasal oluşumuyla tamir eder ve lastiğinizi şişirir.Her zaman için otomobilinizin bagajında bulunması gereken bir üründür.Lastiğnizin sökülmesine gerek kalmadan patlak lastiği tamir eder ve şişirir.
Geri Bildirim Ver