Automix Süper Motor Yağ Sökücü Ve Tem. 500 ml

145,66 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,60 TL
Kurumsal Fatura
195,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210,33 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Automix Süper Motor Yağ Sökücü Ve Tem. 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hausmart Satıcı Ünvanı: YILDIZ ÖZ YAPI GEREÇLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0965004080500018 Vergi Kimlik Numarası: 9650040805
    Bu ürün Hausmart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AUTOMİX SÜPER MOTOR YAĞ SÖKÜCÜ VE TEM.500 ML Stok Kodu: 020.09.012561 Ürün özellikleri · Ağırlık:500 ml. · Renk:Gri/Kırmızı · Oto,kamyon,tekne v.b motorlarının yağ,katran ve kirden arındırılıp kolayca temizlenmesini için geliştirilmiş özel formül. · Asit içermez.Korozif etki yaratmaz.
  • . Paket Özelliği:1 Adet. . Not:Automix markası altında bulunan ürünler satışa sunulmadan önce test edilip, kalite kontrolden geçtikten sonra,tüketicinin kullanımına sunulmaktadır. Uygulama: · Kirli yüzeye püskürtülerek,yüzeye yapışmış kalıntılar çözülür ve aerosolün basıncı ile çözülen kir akıtılır. · Kurumadan tazzikli su ile yıkanır veya ıslak temiz bir bez ile silinir. · İyi sonuç elde etmek için sıcak motora uygulamayın. . Not:Otomobilinizin sıvı temasının olmaması gereken yerleri izole ediniz. Uyarı: · Çocuklardan uzak tutunuz. · Yutulması halinde kusturmayınız ve derhal tıbbi yardım alınız. · Solumayınız ve iyi havalandırılmış alanlarda kullanınız. · Her kullanımdan sonra ellerinizi yıkayınız. · Göze temasında su ile 15 dk yıkayınız. · Açık ateşe ve kızgın metallere püskürtmeyin,yanıcıdır!
Geri Bildirim Ver