Automix Ultra Oto Trafik Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Automix Ultra Oto Trafik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • · Yönetmeliğe uygun trafik seti Trafik kontrollerinde ve araç muaynelerinde zorunlu trafik malzemelerini bulunduran bir settir. · Trafik halinde olan aracınızın olası durumlarda ve acil durumlarda her an ihtiyaç duyacağınız bir settir. . İçerisinde bulunan yönetmeliğe uygun 'acil ilk yardım çantası'
  • Trafik kontrollerinde ve araç muaynelerinde bulundurulması gereken zorunlu trafik malzemelerindendir. . Yönetmeliğe uygun dolan tip '1 Kg ABC Tozlu Yangın Söndürücü'TSE ISO 9001,CE Belgelidir.Acil durumlarda ve araç muaynelerinde bulundurulması gereken zorunlu trafik malzemelerindendir. · Trafik setinin özel plastik çantası, dayanıklı yapıya sahip olduğu için arka bagajda ses yapmaz. . Yağmur çamur kar gibi hava şartlarından dayanıklı malzemeden yapılmış olan çantası ile malzemelerinizi koruyarak muhafaza eder. · Automix trafik seti fermuarlının içinde tam 9 parça ürün bulunmaktadır. · Kolay taşınabilmesi için sıkıştırılmış plastikten el tutmağı yapılmış.
Geri Bildirim Ver